hadi kızlar :dance::dance::dance::dance:alkisalkisalkishihoyyyt
haydı herkes ayaga sabah sporu
ultrason uzm. bir adamla tanıştım 13. haftada kesin görüyoruz dedi ama benim dr kesin emin olmadan sölemek istemiiyomuş. görememesi değil benim dr'un öle bir takıntısı var. bende o uzmana gidip muayene olucam. vitamin de megadyn verdi cnm. (multivitamin ve mineral kombinasyonu) yazıyo üstünde. bunu kullanan var mı aramızda kızlar
ultrason uzm. bir adamla tanıştım 13. haftada kesin görüyoruz dedi ama benim dr kesin emin olmadan sölemek istemiiyomuş. görememesi değil benim dr'un öle bir takıntısı var. bende o uzmana gidip muayene olucam. vitamin de megadyn verdi cnm. (multivitamin ve mineral kombinasyonu) yazıyo üstünde. bunu kullanan var mı aramızda kızlar
hoşbulduk, teşekkürler. herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik dönemi diliyorum Allah'dan.[/QUOT
nasılsın?senin nasıl geçiyor hamilelik ve belki gözden kaçımışımdır kaç haftalık hamilesinnn
ben hep tek basıma konusuyorum(
alkisalkisalkishihoyyyt
haydı herkes ayaga sabah sporu
ben kullanıyorum canım benim doktorum 6. haftadan başlattı bu vitamine
hadi kızlar :dance::dance::dance::dance:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
hadi bakalım uzmanımız ne diyeceksırnaşık şey
vitaminlen bakalım kuzucun için.
yaa detay versene bebiş hakkında.
boyu nasıl?,
sana neler yaptı annaesi,
hareketlimiydi?
ooooof yorma beni bahar yazsana şunları cnm
ben hep tek basıma konusuyorum(
merhaba bayanlar,
formdaki başlığı görünce dayanamayıp üye oldum.ne kadar çok 2009 aralık annesi varmış :)) Benim de gözüken tarihim 22 Aralık.
Herkese selamlar.
günaydın canlarım nasılsınız anca okumaktan selam verebildimm...baharcım herşein yolunda olmasına çok sevindim şekerimm..ben dayanamazdım dr. söyleyene kadar beklerdim valla...meralcim yine formundasın bitanem nasıl gidiyorr...kızlar şu progestan falan durumu hakketten kötü deli gibi şişiriyorrr..ben de 5 aylık gibiyimmm...pelincimm RABBİM yardımcın olacak hiç moralini bozma kuzummm o kadar çok yanılsama olabiliyor ki o yüzden şu zamanı moralli geçir..bu arada YENİ ARAMIZA KATILAN ARKADAŞLARIMIZA DA HOŞGELDİNİZ DİYORUMMM.....
haydi kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
ben başladım spora
hazancım vitamin kilo aldırıyor mu şekerim
hoşbulduk, teşekkürler. herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik dönemi diliyorum Allah'dan.[/QUOT
nasılsın?senin nasıl geçiyor hamilelik ve belki gözden kaçımışımdır kaç haftalık hamilesinnn
İyiyim teşekkürler, sen de iyisindir umarım, 9+2 deyim bugün, aslında fena geçmiyor, sadece 20 gün önce kahverengi bi akıntım olduğundan biraz telaş ettik, crinone jel kullanıyorum, onun dışında bulantım hiç olmadı, yorgunluk oluyo biraz ve sık sık karnım kazınıyor :))
benim hiç spor yapasım yok kızlar..delikafadulden
günaydın şekerim hoşgeldin,
bu kıslar beni üzüyor seçil'cim,
yine monoton geçecek bugünde.
ben öyle sezinledim:jeyyar:
ben herzamanki gibi bomba giyim ama dişime göre hatunlar arıyor :roflol:
sen nasılsın. dün süslendin değilmi cnm.
kocaman göbekler çok güsel görünüyor ama cnm.
günaydın şekerim hoşgeldin,
bu kıslar beni üzüyor seçil'cim,
yine monoton geçecek bugünde.
ben öyle sezinledim:jeyyar:
ben herzamanki gibi bomba giyim ama dişime göre hatunlar arıyor :roflol:
sen nasılsın. dün süslendin değilmi cnm.
kocaman göbekler çok güsel görünüyor ama cnm.
canım ben tam dişine göreyim istediğin kadar çiğne kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?