2009 Aralık Anneleri

araştırmakta fayda var tabi cnm.
banada inan çok uygun geldi.
biz baharcımla aynı hastanede doğum yapıcaz kısmetsesırnaşık şey
kimbilir belkide aynı gün:dance:
amma olur dimi yaaaaaaa hatta süper olur:sm_cool:

arkadaşlar hepinize ii akşamlar benim mesai bitti..kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın .sabah doktora gideceğim ikli testimin sonuçlarını alacağımm dua edinn umarım herşey yolundadır.

iyi akşamlaaaaaaar,
umarım güzel sonuçlarla dönersin.
dualarımız tüm annelerimiz ve seninle.

arkadaşlar hepinize ii akşamlar benim mesai bitti..kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın .sabah doktora gideceğim ikli testimin sonuçlarını alacağımm dua edinn umarım herşey yolundadır.

ayyy işallahh sonuçlarınız çok güzel çıkar canım yaaa.darısı başımıza olur bizimde....

düşünsene aynı gün aynı saatte. biz yıkarız kızım orayı :roflol:hehehehehe

bu arada berna hala yok ortalarda.
kim bilir nerelerde geziyordur.
ah berna ah biz çalışalım sen gez. birde öğlen gelirim demişti:mymeka:

ben önce sancılanırsam seni ararım belki beni görünce canın çeker sende doğurursunnkaydirigubbakcemile3

oy oy öyle can çekmesiyle sancılanırmı insan canım.
aslına bakarsan ben sezeryan istiyorum.
normal doğumlarda sancı olayı beni çok gereiyor, sanki çok yıpratıcı olacakmış gibi geliyor ama tabi karar doktorumun. o ne önerirse onu yapacağız.

şişttt kızarım bak anormal bir durum olmadıkça sezeryan yok. çatır çatır doğurcaz inş. daha çabuk toparlanırız hem. Bir gün yat çık daha sağlıklı hem. meralcim hem senin gibi biri korkar mı yapma kuzum allah aşkına :)))) (Hem sana sürpriz ramazan sezeryana karşı) hehehehe

:sm_cool:ramazanım ramazanım der kandırırım
şaka bir yana aslında normal doğurmak en sağlıklısı. bakalım şartlar neyi gerektirecek.
ben korkmam ramazandadnda normal doğumdanda .
hemende gaza gelirim yawlaelaelaelaelae

bende fiyat vereyim bari istanbuldaki arkadaşlar için normal 300 küsür sezeryan 600 küsür herşey dahil ekstra kalmalar küvöz yeni doğan yoğun bakımı dahil gerekirse tabi

bende kaçıyorum,
herkez kendine iyi baksın canlarım.
yarın görüşmek üzere öpüldünüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…