ESRATML arkadaşım sen hangi hast. gidiyorsun
kızlar merhaba,
daha öncede merhaba dedim ama pek kimse ilgilenmedi fisfisfis benim SAT 27şubat Allah'ın izniyle 4 Aralık gözüküyo tahmini doğumum. Öncelikle 3 ay bitti sayılır ama ben 3 dr değiştirdim... Hala adam akıllı bir doktor bir hastane bulamadım nerdeyse doğurcam benneyaptımki bitane de yakın arkadaşm var o da hamile o şuan buldu Şafak Hastanesine gidiyo Gazi de . Ben Cihangirde oturuyorum Alman Hastanesine çok yakın ama orası çok pahalı bebeğe yatırım yapmak daha mantıklı oraya o kadar para bayılmaktansa.Ben Balat Hastanesi, Hospitalium bi de can daver diye bir dr denedim hepsinden vazgeçme sebebim çok geçerli artık bi Dr ve Hastane bulmalıyım. Çevre Hastanesi ni deniyim diyorum ama hiç bi fikrim yokk :1no2: bilen varsa fikir verirse sevinirim. Taksim-Şişli-Mecidiyeköy taraflarında ii bir hastane istiyorum fiyatları uçuk olmayan tam teşekküllü bir hastane.Umarım bu kez birileri beni duyar ve cevap verir.
pln79, moralini bozma diyecegim ben de sana herkes gibi ama ne kadar zor oldugunu tahmin ediyorum. cok uzgunum bu endiseyi yasadigin icin. bak diger arkadaslar da soylemis, doktorun da soylemis, bu testlerde yanilma payi hic de kucuk degil. ben de test sirasinda olumsuz seyler isitip sonrasinda sapasaglam bebekler doguran anneler biliyorum.
her kotu dusunce sirasinda derin derin nefes al. burnundan al burnundan ver, kendini rahatlatmaya calis. senin icin dua ediyorum, insallah hersey cok guzel olacak!
canım içini rahat tut allahın izniyle birsey olmaz...kac tane tanıdıgım ınsanda boyle olumsuz ıhtımllerden soz ettıler ama bısey cıkmadı..bu arada bende ıkıncı bebegımı dogurucam aralıkta kısmetseçok sagol cnm.unutmaya çalışıyorum yokmuş varsayıyorum amnıoesentez gunune kadar böyle birşşey yokmuş gibi düşünmeye çalışıyorum.perşembe gunune prof.dan randevu aldık o bize gun verecek su alımı için o gune kadar kafamdan çıkarmaya çalışıyorum bazı gecelr uyku tutmuyo ama aşıcagız bebişimle ben Allahın izni sizin ve sevenlerimizin destegiyle
geçenlerde birisi bana aslında 2li test yaptırmasan daha iyi çünkü sonuçlar hep kötü çıkıyor ben direk 3lü test yaptırdım dedi şimdi formu okudukça mantıklı geliyor eğer 2li test iyi çıkmazsa 4. ayın sonuna kadar yani 3lü test zamanına kadar stresli bir bekleyiş olucak iyice kafam karıştı
meral sana ve tüm annelerimize de hayırlı cumalar biz pıtırcığımla iyiz inşallah herkes de iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?