2009 Aralık Anneleri

canım şişli de kadıoğlu hastanesinde dr.aykan özçelik var..birlikte çlıştık nıghtıngale de biz...ben su an hala istanbul da yaşıyor olsaydım kesin onda idim çok başarılı bir hekim...aynı zaman da gayrettepe metropolitan florence nıghtıngale nin hekimi....

Son düzenleme:
pln79, moralini bozma diyecegim ben de sana herkes gibi ama ne kadar zor oldugunu tahmin ediyorum. cok uzgunum bu endiseyi yasadigin icin. bak diger arkadaslar da soylemis, doktorun da soylemis, bu testlerde yanilma payi hic de kucuk degil. ben de test sirasinda olumsuz seyler isitip sonrasinda sapasaglam bebekler doguran anneler biliyorum.

her kotu dusunce sirasinda derin derin nefes al. burnundan al burnundan ver, kendini rahatlatmaya calis. senin icin dua ediyorum, insallah hersey cok guzel olacak!

çok sagol cnm.unutmaya çalışıyorum yokmuş varsayıyorum amnıoesentez gunune kadar böyle birşşey yokmuş gibi düşünmeye çalışıyorum.perşembe gunune prof.dan randevu aldık o bize gun verecek su alımı için o gune kadar kafamdan çıkarmaya çalışıyorum bazı gecelr uyku tutmuyo ama aşıcagız bebişimle ben Allahın izni sizin ve sevenlerimizin destegiyle

canım içini rahat tut allahın izniyle birsey olmaz...kac tane tanıdıgım ınsanda boyle olumsuz ıhtımllerden soz ettıler ama bısey cıkmadı..bu arada bende ıkıncı bebegımı dogurucam aralıkta kısmetse

geçenlerde birisi bana aslında 2li test yaptırmasan daha iyi çünkü sonuçlar hep kötü çıkıyor ben direk 3lü test yaptırdım dedi şimdi formu okudukça mantıklı geliyor eğer 2li test iyi çıkmazsa 4. ayın sonuna kadar yani 3lü test zamanına kadar stresli bir bekleyiş olucak iyice kafam karıştı

hep de kotu cikmiyor yahu. bazen kotu cikiyor. ama o cikan kotu de gercekten kotu olmayabiliyor. butun o testler arasinda en az riskli olan ve en erken tani koyan ikili test. o yuzden her zaman yaptirmakta fayda var diye dusunuyorum ben. tabii kisisel bir tercih. kimisi hicbirini yaptirmak istemez.

Günaydın aralık anneleri
Hayırlı bir cuma diliyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabul etsin.
Herkez iyimi?

günaydın kızlarrrr nasılsınız umarım hepiniz süper hissediyosunuzdur kendınızııııı

Ya arkadaşlar, böyle bir soruyu sormak dahi garip geliyor ama başka da danışacak kimse yok. Ben paket bölge temizliği için salona hiç gitmedim, daha doğrusu hayatımda bacaklarıma bile ağda yaptırmadım, şimdiye kadar hep epilasyon makinesi ve jiletle bu işi hallettim. Ama jilet çok yaygınlaştırdı ve güçlendirdi, epilasyonun da acısına dayanmam zor bu durumdayken, acaba ağdaya gitsemmi diyorum ama nasıl yapıldığını bilmediğim için cesaret edemiyorum, birde neye dikkat etmek gerekir, çok acıtırmı gibi aklıma sorular takılıyor. Cevap veren olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…