2009 Aralık Anneleri

ben yaptırıyorum cnm. emla diye bir epilasyon kremi var ben başlarda onla başlamıştım uyuşturucu bir krem. hamilelerde de kullanılıyo die duydum ama sen genede dr una sor. onu sürdüğün zaman hiç acı hissetmiyorsun. sonra zaten inceldikçe kreme de gerek kalmıyor

canım bende evlenmeden önce gitmez kendım hallederdım. ama evlendıkten sonra gitmeye basladım ve inan bana evde saatlerce ugrasıyosun. 20 dakıkada halledıyolar büyük rahatlık. bunun için özel salonlar var veya güvendiğin bir kuaförun varsa orasıda olabılır. ilk başta tabı canın yanar ama sonradan alısıyosun.ama sadece o bölgede acı hıssedersın.temizliğine cok dıkkat etmelisin salonun.yanı yapılanın masanın falan.temız örtu serıyomu sermıyomu

sagol cnm Senın bebegını de saglıkla kucagına almak nasip etsin Allah

yok cnm öyle düşünme 2 li test baska birşey 3 lu baska birşeymiş.bana 3 lu teste de gerek duymadan amnıosentez yapılacak mesela.ikili testekı ense kalınlıgı ölçumu 3 lu teste yapılmıyor kı 3lu teste kan alınıyor ve bu zamandakı ense kalınlıgı önumuzdekı haftalarda bakılsa belli olmayacakmış.bence yaptırmak lazım sonuçta beklemek kötude olsa riskleri degerlendirmek hiçbirşey çıkmasa bile gereklı tabi bu benım duşuncem.zaten anne babaya bırakıyolar kararı ama amniosentez onermek zorunda doktor hatta bana önerildi diye imza alındı benden. yaptırıp yaptırmamak bana kalmış olsada doktor anlatmak zorunda olması bile işin ciddiyetini ortaya koyuyor bence

canım benım hiçbirşey çıkmayacak bebegınde ben öyle hıssedıyorum için rahat olsun.hayırlısı ıle alıcaksın kucagına.

mudoavea ben daha önceden 4-5 kes gittim. çok rahat bişi tabi ilk zamanlarda insan utanıo sıkılo aslında en iyiyis laser epilasyon la kökten çözüm şimdi kendim ilgileniyorum ama göbek büyüyünce gene devam ederim büyük ihtimalle. ( annem geçenlerde komşularla anlatıodu bide o iş için kuaföre gidiolarmış utanmadan die ) Bilmio ki kızıda gidio :) he he

canım inşallah bebeğinde bişe çıkmıcak,sağlıklı bir şekilde devam edicek gebeliğin allahın izniyle.
için ferah olsun...

gecmis olsun canım en ısa zamanda ıylesmen dilegiyle bız bugun bomba gibiyiz ogleden sonra dr.kontrolumuz var bakalım ufaklıgı :ecrin_bebek:ne kadar buyutmusuz gorecegız insallah sorunsuz gecer

seçilcim nbr güzelim nasılsın bugün işler yğun mu

canım çok iyiyimm herkese hayırlı cumalarrr..oku oku hala bitmedi dünden bu yana bir yandan da gelinlerimi provaya çağırıyorumm...senin yazını okurken adımı gördüm hemen cevap yazayım dedimmm....
dün d&r dan bebek ile ilgili belgesel aldım muhteşem bişi ilk döllenmeden 9 aya kadar herşeyi gösteriyor...

bunun utanılacak sıklacak bir yanı yok arkadaşım.
sonuçta temizlik bu yapılan işlem.hem alıştıktan sonra çok rahatlığınıda görürsün.
gideceğin salonun temiz hijyenik olmasına özellikle dikkat et canım.
ben her ay gidip komple ağdamı yaptırıyorum. süper rahatlık ve temzilik tabiki.
ya anlmayoyorum bunun nesiden utanalımki. temizlik imandan gelir. bu da vücut temizliği.
eğer utanılacak birşeysede varsın öyle desinler. valla umrundada olmasın. mis olursun miiiisss.
merhaba arkadaşlar,
benim sat 14 mart ben de aralık annesi olucam inşallah.hihoyyyt
selam.
hoşgeldin cnm.

şekerim selma.
sen yine yoğunluğa devam hıııı.
allha bol müşteri ve bol kazanç versin cnm.
şu belgesel güzel ise bir tanede biz edinelim şekrim.

Hep bu anneler yüzünden zaten, benim annemde hayatta gitmez, o nedenle bizde görmedik, alışmadık. Şimdi zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…