2009 Aralık Anneleri

selamm kızlarr bizzz geldikk minişimleeee.....biz iyiyiz sizler nasılsınız????bugün doktora gideceğiz heyecanla bekliyoruzzzz saatimizi..

merallllllll şekerimmmmmmmm napıyonnn

canım benim iyiyim şimdi yemekten geldim.
sen nasılsın şekerim?

ay ben dün ilk kez aş erdim seçil. gecenin bilmem kaçı 3-4 gibi sanırım, canım bir pirinç pilavı çekti. yanındada ayran. ay kalkıp yapsam dedim uyku ağır bastırıyor ama inan uyumaktada güçlük çektim. sabah eşime anlattım yaw ne manyakça bir aş ermedir. pilav canım çekiyor. şöyle bulunması güç birşey olacak ve eşini uyandırırp söyliycen. bacım nerdeeeee. sabah dua ederek yatağımdan uyandım. inşallah öğle yemeğinde pilav olur diye. hahikaten de varmış. bir kase çorba+pilav+ayran+salata yedim:)
çok mutluyum çoooooooooooooksırnaşık şeyalkisalkisalkis:lepi::dance:

Hep bu anneler yüzünden zaten, benim annemde hayatta gitmez, o nedenle bizde görmedik, alışmadık. Şimdi zor geliyor.

merhaba şimdii mesajını gördümde ..hiç çekinilecek birşey yok canım boşverr 15dk sürüyor komple ağda neolacak ....hatta bizim 4 te randevumuz var doktorda oradan önce ağdaya gideceğim..gayet rahat oluyor ...acısına gelincede kendi yaptığından daha fazla acımıyor inanki ...illak, acı oluyor ama çok rahat edeceksin bikez yaptırınca...

nilüfer canım benim kaçta randevunuz bakalım?
bu arada hoşgeldiniz şekerim.
bizde şimdilik bomba gibiyiz çok şükür.

4.30 da canımcım...görürüz inşallah dimi meralllllll...
ay sizinde iyi olmanıza çok sevindim ...
ilk aşermeni yaşamışsın canım pilavvv demek)))))))))bende dün makarnaya aşerdim))9heheh)))öğlen yemektede akşam evdede makarna vardı domatezli..güzelce mideye indirdim)))))

selam kızlar hepınıze afıyet olsun
meralcimmm ohhh ne guzel afıyet bal şeker olsun canımcım

gecenin bir vaktide pilav yapılmazki canım. gündüz vakti olsa hadide:sm_confused:
neyse öğlen yedimde rahatladım cnm.ilk aşermem komik oldu bana göre.
ay makarnayada bayılırım.cokacimcoook
sen dr. randevundan sonra kaçta yazabileceksin peki? ben 18:00'de çıkacam.
yetişemezsen pazartesi okurum ama sen yinede özel mesaj gönder bana canımcım.
umarım ve inşallah hayırlı haberlerle dönersin. bende haftaya cumartesi gideceğim. inşallah mutlu haberlerini bende alırım. beni şimdiden stres sardı laf aramaızda.CADIARZU

ben de senin gibi hallediyordum.ama hassaslaştı tenimiz sanırım.alet çok acıttı.sir ağdaya gittim bacaklarım için,hiç acımadı makinaya göre,çok rahat oldu.bence temizliğe dikkat ettikten sonra sakıncası yoktur.

bahar nereye kayboldun arkadaşım.
bernaaaaaaaaaaaa sen nerlerdesin bakayım. dün öğleden sonra gelirim dedin gidiş o gidiş.
ama olmazki kızlar.

tamam canım inşallah yazabilirim 6ya kadar....güzel geçerde hemen yazarımcanım))))
senin birhaftan daha var ama evet insan strese giriyor cidden...bu hamileleik 9 ay böylemi geçecek :uhm::uhm:biran önce doğursakta kurtulsak diyorum valla...

18:00'den sonrada olsa özel mesaj at ama tamammı cnm?
yaaaaa evet sorma 1 haftam daha var ve iyice gerildim.
ama yok öyle hemen doğurmak. göbekler kocaman olacak zorlanacağız tadını çıkacağız hamileliğin. hiiiiiiiç ümitlenme yani daha uzuuuuuuuuuuuun bir yol var önümüzde. doğurduktan sonrada ağlamalar ve feryatlardan sonra keşke hep karnımda kalsaydı diyeceksin:roflol::roflol:

bu arada kızlar adım ayse böle peri meri nerden bulduysam siz bana kısaca ayşe deyin

ayşecim sen periyi değiştirip direk ayşe yaz.
bu benim fikrim ama kıslar şu rumuzları değiştirip yerine kendi isimlerimizi yazalım yahu. garip garip rumuzlar çıkıyor kim ayşe kim fatma karışıyor.
bu benim fikrim. tabi uygulamak daha destek vermek size kalmış konu.
öpüldüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzza.s.

evtt asıl doğduktan sonra başlayacak valla uykuya herşeye hasret kalacağız artık hep onun için yaşayacağız ayyy herşey çok değişecek hayatımızda....sağlıkla kucağımıza alalımda kuşum gerisini düşünürüz artık napalım...

meselaaaa benım nilüfer....kısaca niloş diyebilirsiniz.alkisalkisalkis...klızlar isminizide yazabiliriniz diğer yabancı isimleri ben unutuyorum zaten pek aklımdada kalmıyor açıkçası...

ben hemen halledıyorum canım

kızlar merhabalar hepinize .az önce doktordan geldim.canım çok sıkkın.ikli testin sonucunu aldım.kan değerleri normalmiş ama ense kalınlığı 2,5mm biraz yüksekmiş . o yüzden ultrasana göre riskli çıkmış sonuç üçlü test yaptıracağız birde dedi.çok okudum internetten hata çok oluyormuş diye ama yinede çok sıkıldım.internette 3 mm den sonrasi riskli diyor ama. çok kötü oldum ya.nasıl bekleyeceğim 5 hafta var daha üçlü testede.dua edin arkadaşlar neolur normal çıksın bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…