merallllllll şekerimmmmmmmm napıyonnn
Hep bu anneler yüzünden zaten, benim annemde hayatta gitmez, o nedenle bizde görmedik, alışmadık. Şimdi zor geliyor.
selamm kızlarr bizzz geldikk minişimleeee.....biz iyiyiz sizler nasılsınız????bugün doktora gideceğiz heyecanla bekliyoruzzzz saatimizi..
merhaba arkadaşlar,
benim sat 14 mart ben de aralık annesi olucam inşallah.hihoyyyt
nilüfer canım benim kaçta randevunuz bakalım?
bu arada hoşgeldiniz şekerim.
bizde şimdilik bomba gibiyiz çok şükür.
4.30 da canımcım...görürüz inşallah dimi meralllllll...
ay sizinde iyi olmanıza çok sevindim ...
ilk aşermeni yaşamışsın canım pilavvv demek)))))))))bende dün makarnaya aşerdim))9heheh)))öğlen yemektede akşam evdede makarna vardı domatezli..güzelce mideye indirdim)))))
selam kızlar hepınıze afıyet olsun
meralcimmm ohhh ne guzel afıyet bal şeker olsun canımcım
Ya arkadaşlar, böyle bir soruyu sormak dahi garip geliyor ama başka da danışacak kimse yok. Ben paket bölge temizliği için salona hiç gitmedim, daha doğrusu hayatımda bacaklarıma bile ağda yaptırmadım, şimdiye kadar hep epilasyon makinesi ve jiletle bu işi hallettim. Ama jilet çok yaygınlaştırdı ve güçlendirdi, epilasyonun da acısına dayanmam zor bu durumdayken, acaba ağdaya gitsemmi diyorum ama nasıl yapıldığını bilmediğim için cesaret edemiyorum, birde neye dikkat etmek gerekir, çok acıtırmı gibi aklıma sorular takılıyor. Cevap veren olursa sevinirim.
gecenin bir vaktide pilav yapılmazki canım. gündüz vakti olsa hadide:sm_confused:
neyse öğlen yedimde rahatladım cnm.ilk aşermem komik oldu bana göre.
ay makarnayada bayılırım.cokacimcoook
sen dr. randevundan sonra kaçta yazabileceksin peki? ben 18:00'de çıkacam.
yetişemezsen pazartesi okurum ama sen yinede özel mesaj gönder bana canımcım.
umarım ve inşallah hayırlı haberlerle dönersin. bende haftaya cumartesi gideceğim. inşallah mutlu haberlerini bende alırım. beni şimdiden stres sardı laf aramaızda.CADIARZU
tamam canım inşallah yazabilirim 6ya kadar....güzel geçerde hemen yazarımcanım))))
senin birhaftan daha var ama evet insan strese giriyor cidden...bu hamileleik 9 ay böylemi geçecek :uhm::uhm:biran önce doğursakta kurtulsak diyorum valla...
bu arada kızlar adım ayse böle peri meri nerden bulduysam siz bana kısaca ayşe deyin
ayşecim sen periyi değiştirip direk ayşe yaz.
bu benim fikrim ama kıslar şu rumuzları değiştirip yerine kendi isimlerimizi yazalım yahu. garip garip rumuzlar çıkıyor kim ayşe kim fatma karışıyor.
bu benim fikrim. tabi uygulamak daha destek vermek size kalmış konu.
öpüldüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzza.s.
ayşecim sen periyi değiştirip direk ayşe yaz.
bu benim fikrim ama kıslar şu rumuzları değiştirip yerine kendi isimlerimizi yazalım yahu. garip garip rumuzlar çıkıyor kim ayşe kim fatma karışıyor.
bu benim fikrim. tabi uygulamak daha destek vermek size kalmış konu.
öpüldüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?