AH NİLÜFER'CİM SAĞLICAKLA DOĞSUNLARDA UYKUSUZLUĞA ELBET ALIŞIRIZDA DAYANIRIZDA. TABİKİ DOĞDUKTAN SONRA KENDİMİZE GÖRE DEĞİL BEBİŞLERİMİZE GÖRE PLANLAR YAPIP ONLAR İÇİN YAŞAYACAĞIZ.evtt asıl doğduktan sonra başlayacak valla uykuya herşeye hasret kalacağız artık hep onun için yaşayacağız ayyy herşey çok değişecek hayatımızda....sağlıkla kucağımıza alalımda kuşum gerisini düşünürüz artık napalım...
NİLOŞ'CUM CANIM BENİM BENDE ONU DİYORUM. KISLAR RUMUZLARI KALDIRIP YAZIN İSİMLERİNİ BAKEM. OLMUYOR BÖYLE. BAK KAFALARDA KARIŞIYORMUŞ.meselaaaa benım nilüfer....kısaca niloş diyebilirsiniz.alkisalkisalkis...klızlar isminizide yazabiliriniz diğer yabancı isimleri ben unutuyorum zaten pek aklımdada kalmıyor açıkçası...
ben hemen halledıyorum canım
AH NİLÜFER'CİM SAĞLICAKLA DOĞSUNLARDA UYKUSUZLUĞA ELBET ALIŞIRIZDA DAYANIRIZDA. TABİKİ DOĞDUKTAN SONRA KENDİMİZE GÖRE DEĞİL BEBİŞLERİMİZE GÖRE PLANLAR YAPIP ONLAR İÇİN YAŞAYACAĞIZ.
YABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN TATLIM.
NİLOŞ'CUM CANIM BENİM BENDE ONU DİYORUM. KISLAR RUMUZLARI KALDIRIP YAZIN İSİMLERİNİ BAKEM. OLMUYOR BÖYLE. BAK KAFALARDA KARIŞIYORMUŞ.
HADİ BAKALIM AYŞECİM.:lepi:
RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. AMMA ÇOK RİSKLİ BEBEK OLDU YAHU. BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR KISLAR. BOL BOL DUA EDİN VE YÜREĞİNİZİ SIKMAYIN NE OLUR. GÖRECEKSİNİZ HERŞEY YOLUNDA GİDECEK.kızlar merhabalar hepinize .az önce doktordan geldim.canım çok sıkkın.ikli testin sonucunu aldım.kan değerleri normalmiş ama ense kalınlığı 2,5mm biraz yüksekmiş . o yüzden ultrasana göre riskli çıkmış sonuç üçlü test yaptıracağız birde dedi.çok okudum internetten hata çok oluyormuş diye ama yinede çok sıkıldım.internette 3 mm den sonrasi riskli diyor ama. çok kötü oldum ya.nasıl bekleyeceğim 5 hafta var daha üçlü testede.dua edin arkadaşlar neolur normal çıksın bebişim.
meralcim geldim şekerim. dün gecede benim canım nohutlu pilav istedi ama ben hala muradıma eremedimakşama inş....
meralll ben beceremedım heralde rumuzun altında cıkıyo ısım tamamen degıstıremıyorum heralde rumuzu
valla bende o konuda çok şanslıyım.kayınvalidemi aradım akşama ben eve gelene kadar yapıcak. Kayınvalide değil mübarek melek melek hehehehehe :))))
bombayız meralcimmm. sen nasılsın? bak aynı zamanda aynı şeyleri aşeriyoruz aynı zamanda da çıkartırız biz bunları bak görürsün kaydirigubbakcemile3
hazan sen nasılsın şekerim bebeişin nasıl
ya nedir böle bu ıkılı testlerın sonucu.dogru cıkmıyomus bunlar ya pekde guvenılır degıl.iş arkadasımdan duymustum ben hatta bu sabah yıne muhabbetı oldu tekrar hatırlattı.eskı patronun eşinınde bebegıl böle ıkılı teste sorun cıkıyo gıtmedıklerı doktor kalmıyo hatta parasal problem olmadıgı ıcın taaa japonyalara kadar gıdıyolar orası da aynı seyı söluyo ama bunlar gunah olur dıye aldırmıyolar ve cocuk doguyo sonuc hıc bır problem yok ve su an 5 yasında saglıklımı saglıklı zekımı zekı.
rabbim yardımcımız olsun.
bakalım stres yaptığımızlamı kalacağız ooooof bu ikili test gerdi beni...
değiştirin konuyuklava:yawwww
hazan sen nasılsın şekerim bebeişin nasıl
ben geldim canım burdayım biraz işler yoğun bizim o yüzden geç kaldım yaa yarın ben doktora gidiyorum ikili test için nasıl stres altındayım bilseniz kızlar offf :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?