süper oluuuuuuuuuur canım.meral ben diyorum ki eşime meralle buluşucaz die bende eşiyle çıkarım diyo. biz de dertleşiriz onla ortak konumuz malum diyo. sıkıntılarımızı anlatırız bizde diyo. çok mu çektiriyorum acaba kocişe :roflol:
hı şöyleeeeeeeeeeeeeee.evet boşa stres yapıyoruz tamam kapattık konuyu
ben yarın kısmetse bakabileceğim. geçen hafat evden çıkmak istemediğim için alamadım. bu hafta mislik yapmıycam ve çıkıp birşeyler bakıcam.giymeye basladınızmı bakalım hamıle kıyafetlerınızı
giymeye basladınızmı bakalım hamıle kıyafetlerınızı
iyiyim canım sen nasılsın bebişimi yarın görünce daha iyi olcağım inşallah oda iyiydir en son 25 nisanda görmüştüm senağlama
hoşgeldin canım benim.ben geldim canım burdayım biraz işler yoğun bizim o yüzden geç kaldım yaa yarın ben doktora gidiyorum ikili test için nasıl stres altındayım bilseniz kızlar offf :1shok:
kızlar bişey sorucam ne zaman gitmeliyim doktora ? 7+2 haftalıkken 1 defa gittim kalp atışlarını duydum süper bişeydi. :1rolleyes:
(bu gün 10+0) peki 2 li test için ne zaman gitmeliyim. pekifisfisfis
yok ayşecim ben giymiyorum daha ilk ayda çok kilo almıştım ama şimdi gayet iyiyim normal pantolanlarımı giyebiliyorum zayıfladım mı acaba yada gazdan şişmiştim şimdi normalim herhalde kaydirigubbakcemile3
bahar hazan'a bak. bende 18 nisanda gördüm en son. ve benden önce bebişini görecek. ben ağlıyormuyum.iyidir mutlaka tatlım merak etme. yarın görünce bize anlat ok
2007 temmuzda evlendim cnm
hoşgeldin canım benim.
yorma kendini bakalım.
ay ikilimi, haza vallahi beni çok gerdi bu iş cnm.
senin dr ne zaman gelmen gerektiğin konusunda bilgi vermedimi sana cnm.
ikili testler 11 ila 14. haftalar arasında yapılıyor. ne ilgisiz dr'lar var yahu. insan hastasına bilgi vermezmi.
meraba arkadaşlar bende aralık annesiyim inş 11-6 haftalık hamileyim benim bi sorum olacak şu ana kadar rahat ağrısız bi dönem geçirdim dun akşam ve bugun bacaklarımla beraber kasıklarımda bi ağrı var doktorumu aradım normal dedi aynısını yaşayanlar varsa bana yardımcı olabilirmi
amin canımAllah herkese uzun ömürlü mutlu evlilikler nasip etsin inş....
ben 2 kontrolümdede yalnız gittim. eşim cumartesileri çalışıyor yoğun zamanlarına denk geldiğinden bana eşlik edemiyor. bakalım haftaya gelebilirse bana eşlik edecek. çok merak ediyor bebişimizi.ay canım sorma beni de gerdi çok fena birde yarın yanlız gideceğim eşimde çalışıyor hep birlikte gidiyorduk yaa
kızlar benim adımda neriman yazdım gerçi ama olsun birde söyleyeyim dedim
meraba arkadaşlar bende aralık annesiyim inş 11-6 haftalık hamileyim benim bi sorum olacak şu ana kadar rahat ağrısız bi dönem geçirdim dun akşam ve bugun bacaklarımla beraber kasıklarımda bi ağrı var doktorumu aradım normal dedi aynısını yaşayanlar varsa bana yardımcı olabilirmi
iyidir mutlaka tatlım merak etme. yarın görünce bize anlat ok
ay valla 12 sayfa okudum daha 7 sayfm kaldı. yetti gari dedim artıkın bu ne bööle ayol,
kızlar bana dua edin dr.a gidicem sıra gelirse tabi... sıyırdım kafayı ben...
hazan neriman
birperi de ayşe di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?