2009 Aralık Anneleri

senin dr ne zaman gelmen gerektiğin konusunda bilgi vermedimi sana cnm.
ikili testler 11 ila 14. haftalar arasında yapılıyor. ne ilgisiz dr'lar var yahu. insan hastasına bilgi vermezmi.[/QUOTE]

Meralcim doktor 25 günde bir gelirsin demişti. tam tarih söylememişti. Önümüzdeki hafta 11.haftanın içinde oluyorum salı giderim artık.a.s

ya ben sizi çok özledim. 1 gün gelmedim, az önce de eim oturuyodu,kalk kalk dedim siteye bakıcam. yazık kovdum çocuu =)))) gitti yattı o da.. kim hamile anlamıyorum ki =)))))

esra sen nerde çalııyosun? dş yazmışsın da msj.da?

öğretmenim ben sabahçıyım erken geliyorum.bu eşleri sorma benimkide banada arada küsüyo eskisi kadar onla ilgilenmiyomuşum eşek sıpası hala durumun farkında değil habire eğitime sokuyorum böyle davranman lazım söyle davranman lazım diye.allah bilir bu çocuğuda kıskanır

eh be yavrum benimkinde de ters tepti. çocuk var diye dokunmuyo bile =))) anası o olacakmış aslında. benden daha ii bakardı kesin! kaydirigubbakcemile3

eh be yavrum benimkinde de ters tepti. çocuk var diye dokunmuyo bile =))) anası o olacakmış aslında. benden daha ii bakardı kesin! kaydirigubbakcemile3

desene benim şimdi bol bol mutluluk hormonu salgılamam lazım yardımcı ol diye.allah kolaylık versin ozaman sana canım

mutluluk hormonu için çikolata yiyin arkadaşlar ama bitter olsun ( bebişe yarasın ) hemde size yarasın :) canım çekti şimdi yaw

Hadi paylaşalım Kaç haftada kaç kilo aldınız?:CüvCüv:
Ben 10 haftada 1,5 kilo aldım.:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…