çok teşekkur ederim arkadaşlar içime su serpildi artık bende burdayım allahım hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
canım benim iyiyim şimdi yemekten geldim.
sen nasılsın şekerim?
ay ben dün ilk kez aş erdim seçil. gecenin bilmem kaçı 3-4 gibi sanırım, canım bir pirinç pilavı çekti. yanındada ayran. ay kalkıp yapsam dedim uyku ağır bastırıyor ama inan uyumaktada güçlük çektim. sabah eşime anlattım yaw ne manyakça bir aş ermedir. pilav canım çekiyor. şöyle bulunması güç birşey olacak ve eşini uyandırırp söyliycen. bacım nerdeeeee. sabah dua ederek yatağımdan uyandım. inşallah öğle yemeğinde pilav olur diye. hahikaten de varmış. bir kase çorba+pilav+ayran+salata yedim:)
çok mutluyum çoooooooooooooksırnaşık şeyalkisalkisalkis:lepi::dance:
slm arkadaşlar
kızlar merhabalar hepinize .az önce doktordan geldim.canım çok sıkkın.ikli testin sonucunu aldım.kan değerleri normalmiş ama ense kalınlığı 2,5mm biraz yüksekmiş . o yüzden ultrasana göre riskli çıkmış sonuç üçlü test yaptıracağız birde dedi.çok okudum internetten hata çok oluyormuş diye ama yinede çok sıkıldım.internette 3 mm den sonrasi riskli diyor ama. çok kötü oldum ya.nasıl bekleyeceğim 5 hafta var daha üçlü testede.dua edin arkadaşlar neolur normal çıksın bebişim.
benım kılom başladıgımla aynı
peki kaçıncı haftadasın canım
Kaç çıktı olasılık?
Ayrıca 2,5 mm çok değil aslında, niye öyle riskli miskli demiş anlamadım. ya bazı doktorlarda acayip pinpirikli oluyor arkadaşım, takma kafana. Birde daha öncede anlattığım gibi iki arkadaşımın sorunlu oldu ve onların risk düzeyleri hakatten yüksekti, yani 1/250 ikensınır, onların 1/60, 1/40 filandı. Bir iki arkadaşımda se 1/260 filan çıkmıştı doktor riskli demişti ama sonradan yapılan testlerde herşey normal çıktı. O nedenle o kadar takmamak lazım kafaya
ben 12 haftada 5 kilo aldım varmı arttıran kaydirigubbakcemile3 ama şu an tam bilmiyorum ne kadar oldun yarın öğreneceğiz bakalım
valla zor oluyor canikom. Oku oku bitmiyor.ay valla 12 sayfa okudum daha 7 sayfm kaldı. Yetti gari dedim artıkın bu ne bööle ayol,
kızlar bana dua edin dr.a gidicem sıra gelirse tabi... Sıyırdım kafayı ben...
selam kızlar günlük işlerim arasında forumda yokken yazılanları okumak var artık okumayacam diyorum meraktan çatlıyorum eksik kalmak olmaz dimi
selam nergis
slm cnm benim ismim nergis diilyerimseniben nedense orda öyle yazıo
kızlar merhabalar hepinize .az önce doktordan geldim.canım çok sıkkın.ikli testin sonucunu aldım.kan değerleri normalmiş ama ense kalınlığı 2,5mm biraz yüksekmiş . o yüzden ultrasana göre riskli çıkmış sonuç üçlü test yaptıracağız birde dedi.çok okudum internetten hata çok oluyormuş diye ama yinede çok sıkıldım.internette 3 mm den sonrasi riskli diyor ama. çok kötü oldum ya.nasıl bekleyeceğim 5 hafta var daha üçlü testede.dua edin arkadaşlar neolur normal çıksın bebişim.
hıı tamam canımmm özürdilerimm
hominide gırtlak pufidi kandil tumbaaa yatakk
yürüyüş kızlarrr yürüyüşşşşklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?