2009 Aralık Anneleri

çok teşekkur ederim arkadaşlar içime su serpildi artık bende burdayım allahım hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

delikafadulden nasıl bi duygu şekerimmm:) ben varya abuk sabuk şeylere aşderiyorumm geçenlerde eşimi hafiften çıldırttım neden yapılmışı yokta konservesi oldu diyee..rüyamda bile canım bişiler istiyoo..valla ne yalan söyleyeyimm öğle yemeğinde ben de pilav ve ayran yiyeceğimmm canım istedii....şimdi sipariş verdim heeheee

Kaç çıktı olasılık?
Ayrıca 2,5 mm çok değil aslında, niye öyle riskli miskli demiş anlamadım. ya bazı doktorlarda acayip pinpirikli oluyor arkadaşım, takma kafana. Birde daha öncede anlattığım gibi iki arkadaşımın sorunlu oldu ve onların risk düzeyleri hakatten yüksekti, yani 1/250 ikensınır, onların 1/60, 1/40 filandı. Bir iki arkadaşımda se 1/260 filan çıkmıştı doktor riskli demişti ama sonradan yapılan testlerde herşey normal çıktı. O nedenle o kadar takmamak lazım kafaya

ultrason olarak risk1/119 trisomy 21 olan anlamdım zaten bir garip test sonuçları normal değerler yazmıyorki ona göre baksam ama başka doktora da göstereceğim.aaz öncede sapğlık ocağına gitmiştim hiç üzülme boşuna bu değerler yanıltıyor ve 1000 bilmem kaç risk olduğu yzıyor sıkma canın dedii.bakalım 17 haftalıkken 3 lüye baktırcmm

ben 12 haftada 5 kilo aldım varmı arttıran kaydirigubbakcemile3 ama şu an tam bilmiyorum ne kadar oldun yarın öğreneceğiz bakalım

ay valla 12 sayfa okudum daha 7 sayfm kaldı. Yetti gari dedim artıkın bu ne bööle ayol,
kızlar bana dua edin dr.a gidicem sıra gelirse tabi... Sıyırdım kafayı ben...
valla zor oluyor canikom. Oku oku bitmiyor.

selam kızlar günlük işlerim arasında forumda yokken yazılanları okumak var artık okumayacam diyorum meraktan çatlıyorum eksik kalmak olmaz dimi

canım yaaaa birikince zor oluyor dimi ama.

lutfen uzme kendını benım doktorumda 3 e kadar kbul edilebilir demişti biliyosun benım 3,5 çıktı hem korkulcak bişey olsydı 3 lu testı beklemez sendende amnıosentez yaptırmanı ısterdi çok normal 3 lu testle tekrar kontrol etmek ıstemesı hem napıyoruz olumlu duşunuyoruz bebeişlerimiz saglıklı oluyor Allahın izniyle

hominide gırtlak pufidi kandil tumbaaa yatakk

yürüyüş kızlarrr yürüyüşşşşklava:

ya bende çyle çok yemiyorum günde 40 dk yürüyorum akşam 7 den sonra hiç yemiyorum ama yok yok artıyor bu kilo hala anlamadım niye bu kadar kilo alınıyo bende 4 kilo aldımda dün zati bi adın ikizmi dedi karnım hemen çıkmış keşke ikiz olsa.ama sigara içen annelerde oluyomuş sigarayı bıraktığımız için bide onun kilosunu alıyoruz.5 kilo alan arkadaşım kaö kilosun boy kaç bide sigara içermiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…