ben 12 haftada 5 kilo aldım varmı arttıran kaydirigubbakcemile3 ama şu an tam bilmiyorum ne kadar oldun yarın öğreneceğiz bakalım
yok şekerim nie özür diliosun benim ismim ümran seninki de ayşe galiba dimi:teselli:
evet ümrancım ayşe bende memnun oldum
yok denecek kadar az hamilelik sorunları için ilaç almak istemiyorum herşeyin ilacı var çok gerekmedikçe kullanmak istemiyorumkızlar gaz sorununuz varmı bazen karnım 6 aylık hamıle gibi oluyor aslında doktor ilaç veriyormuşta ben sormayı unuttum birdaha ki sefere soracagım kesın
ya bende çyle çok yemiyorum günde 40 dk yürüyorum akşam 7 den sonra hiç yemiyorum ama yok yok artıyor bu kilo hala anlamadım niye bu kadar kilo alınıyo bende 4 kilo aldımda dün zati bi adın ikizmi dedi karnım hemen çıkmış keşke ikiz olsa.ama sigara içen annelerde oluyomuş sigarayı bıraktığımız için bide onun kilosunu alıyoruz.5 kilo alan arkadaşım kaö kilosun boy kaç bide sigara içermiydin
senin dr ne zaman gelmen gerektiğin konusunda bilgi vermedimi sana cnm.
ikili testler 11 ila 14. haftalar arasında yapılıyor. ne ilgisiz dr'lar var yahu. insan hastasına bilgi vermezmi.
BERNAAAAAA KIZMA KOÇİŞİNE:mymeka:ya ben sizi çok özledim. 1 gün gelmedim, az önce de eim oturuyodu,kalk kalk dedim siteye bakıcam. yazık kovdum çocuu =)))) gitti yattı o da.. kim hamile anlamıyorum ki =)))))
EŞLERDE BUTÜR KISKANÇLIKLAR OLMASI NORMALDİR KISLAR.öğretmenim ben sabahçıyım erken geliyorum.bu eşleri sorma benimkide banada arada küsüyo eskisi kadar onla ilgilenmiyomuşum eşek sıpası hala durumun farkında değil habire eğitime sokuyorum böyle davranman lazım söyle davranman lazım diye.allah bilir bu çocuğuda kıskanır
BERNAAAAAA YATMAYA KISSSben didiom dr.a öptüm hepinizi... dualar
AFİYET OLSUN SEÇİLCİM YEDİNMİ PİLAVINI.cokacimcoookdelikafadulden nasıl bi duygu şekerimmm:) ben varya abuk sabuk şeylere aşderiyorumm geçenlerde eşimi hafiften çıldırttım neden yapılmışı yokta konservesi oldu diyee..rüyamda bile canım bişiler istiyoo..valla ne yalan söyleyeyimm öğle yemeğinde ben de pilav ve ayran yiyeceğimmm canım istedii....şimdi sipariş verdim heeheee
slm arkadaşlar
aaaaaaaaaaa çoooooooooooookkkkkkkkkkk uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar gaz sorununuz varmı bazen karnım 6 aylık hamıle gibi oluyor aslında doktor ilaç veriyormuşta ben sormayı unuttum birdaha ki sefere soracagım kesın
ya bende çyle çok yemiyorum günde 40 dk yürüyorum akşam 7 den sonra hiç yemiyorum ama yok yok artıyor bu kilo hala anlamadım niye bu kadar kilo alınıyo bende 4 kilo aldımda dün zati bi adın ikizmi dedi karnım hemen çıkmış keşke ikiz olsa.ama sigara içen annelerde oluyomuş sigarayı bıraktığımız için bide onun kilosunu alıyoruz.5 kilo alan arkadaşım kaö kilosun boy kaç bide sigara içermiydin
lutfen uzme kendını benım doktorumda 3 e kadar kbul edilebilir demişti biliyosun benım 3,5 çıktı hem korkulcak bişey olsydı 3 lu testı beklemez sendende amnıosentez yaptırmanı ısterdi çok normal 3 lu testle tekrar kontrol etmek ıstemesı hem napıyoruz olumlu duşunuyoruz bebeişlerimiz saglıklı oluyor Allahın izniyle
kızlar gaz sorununuz varmı bazen karnım 6 aylık hamıle gibi oluyor aslında doktor ilaç veriyormuşta ben sormayı unuttum birdaha ki sefere soracagım kesın
TABİ TABİ GİT CANIM. GEÇİKTİRME ZAMAMNINI.Meralcim doktor 25 günde bir gelirsin demişti. tam tarih söylememişti. Önümüzdeki hafta 11.haftanın içinde oluyorum salı giderim artık.a.s
yok sigara içmiyorum boyum 1,72 65 kilo ile hamile kalmışım şimdi 70 oldum kaydirigubbakcemile3
kızlar aklıma geldi hepimiz yeni gebeyiz ve hiçbirimiz cinsiyetlerini bilmiyoruz varmısınız tahmini bir liste daha yapalım kim cinsiyetini neden kız yada erkek hissettiğini neyi fazla tükettiğini yazsın(tatlı mı ekşi mi)cinsiyetlerde belli olduğunda anlarız ye ekşiyi çıkar ayşeyi hipotezi doğru mu ne dersiniz???
ben sürekli giremiyorum takipini yapamam ama fikrim hoşunuza giderse takip edebilecek biri varsa yapalım mı???
ben kız bebek olduğunu düşünüyorum çünkü çok fazla limon yemeye başladım bazen günde iki tane yiyorum tuzlu tuzsuz hiç farketmiyor,aklıma tatlı namına birşey hiç gelmiyor...sizde durum nasıl???
çin takvımı dıye bısey varmıs hıc bakan oldumu tutuyomu acaba
allah allah öyle zayıfta değilsin zayıflar hemen kilo alıyolar çünkü normal kilon varmış 1 bilemedin 2 kilo alman gerekiyodu.bende 55le başladım 59um aslında 60 da görüyorumda kabul etmek istemiyorum:))iki seçenek kalıyo geriye ya ikizler yada bazı hamilelerin hızlı almaları su tutmaları yüzünden oluyomuş yani fazla yemediği halde çok kilo alanların vucüdu su tutuyomuş.taktım kafaya sebebini bulucam doktora sordum amaaan salla gitsin diyecek nerdeyse üstünede göbek atacak
kızlar aklıma geldi hepimiz yeni gebeyiz ve hiçbirimiz cinsiyetlerini bilmiyoruz varmısınız tahmini bir liste daha yapalım kim cinsiyetini neden kız yada erkek hissettiğini neyi fazla tükettiğini yazsın(tatlı mı ekşi mi)cinsiyetlerde belli olduğunda anlarız ye ekşiyi çıkar ayşeyi hipotezi doğru mu ne dersiniz???
ben sürekli giremiyorum takipini yapamam ama fikrim hoşunuza giderse takip edebilecek biri varsa yapalım mı???
ben kız bebek olduğunu düşünüyorum çünkü çok fazla limon yemeye başladım bazen günde iki tane yiyorum tuzlu tuzsuz hiç farketmiyor,aklıma tatlı namına birşey hiç gelmiyor...sizde durum nasıl???
beş aylık hamile bi arkadaşım var onda tutmuş ama ben sayfayı bi türlü açamamıştım bi deneyim bakalım belki şimdi açar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?