2009 Aralık Anneleri

kızlar gaz sorununuz varmı bazen karnım 6 aylık hamıle gibi oluyor aslında doktor ilaç veriyormuşta ben sormayı unuttum birdaha ki sefere soracagım kesın

kızlar gaz sorununuz varmı bazen karnım 6 aylık hamıle gibi oluyor aslında doktor ilaç veriyormuşta ben sormayı unuttum birdaha ki sefere soracagım kesın
yok denecek kadar az hamilelik sorunları için ilaç almak istemiyorum herşeyin ilacı var çok gerekmedikçe kullanmak istemiyorum

haklısın bende bebişle berebar sigarayı bıraktım bıraktıgım ay zaten yani 1 ayda 1,5 kılo aldım

senin dr ne zaman gelmen gerektiğin konusunda bilgi vermedimi sana cnm.
ikili testler 11 ila 14. haftalar arasında yapılıyor. ne ilgisiz dr'lar var yahu. insan hastasına bilgi vermezmi.

Meralcim doktor 25 günde bir gelirsin demişti. tam tarih söylememişti. Önümüzdeki hafta 11.haftanın içinde oluyorum salı giderim artık.a.s[/QUOTE]
TABİ TABİ GİT CANIM. GEÇİKTİRME ZAMAMNINI.

ya ben sizi çok özledim. 1 gün gelmedim, az önce de eim oturuyodu,kalk kalk dedim siteye bakıcam. yazık kovdum çocuu =)))) gitti yattı o da.. kim hamile anlamıyorum ki =)))))
BERNAAAAAA KIZMA KOÇİŞİNE:mymeka:
HAMİLESİNYA NAZ YAPIYORSUN SANIRIM. GİTTE SENDE YAT YANINA BEN OLSAM ASLA BU FIRSATI KEÇIRMAZDIM.sırnaşık şey

EŞLERDE BUTÜR KISKANÇLIKLAR OLMASI NORMALDİR KISLAR.
ZAMANLA ANLAYACAKLAR. DAHA HENÜZ YOLUN BAŞINDA ÇOK YENİLER:roflol:

ben didiom dr.a öptüm hepinizi... dualar
BERNAAAAAA YATMAYA KISSS
AFİYET OLSUN SEÇİLCİM YEDİNMİ PİLAVINI.cokacimcoook
VALLA İLK KEZ AŞ ERDİM VE NAZ YAPMADIM. YAPMAK LAZIM DİMİ:dance:

aaaaaaaaaaa çoooooooooooookkkkkkkkkkk uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok sigara içmiyorum boyum 1,72 65 kilo ile hamile kalmışım şimdi 70 oldum kaydirigubbakcemile3

doğru diyorsun arkadaşım.şimdi daha iyiyim ama sabahtan gerçekten çok kötü oldum.birazda internette araştırdım umarım yanlışlılarda oluyormuş ölçümde.hayırlısı bklm .hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız inşallah

var güzelim hele hele ilk iki ay acayıptı şimdi artık bazen birden karnım davul gibi şişiyo sasırıyorum doktorum o hep olucak dedı yürüyüş dedi :dance:

kızlar aklıma geldi hepimiz yeni gebeyiz ve hiçbirimiz cinsiyetlerini bilmiyoruz varmısınız tahmini bir liste daha yapalım kim cinsiyetini neden kız yada erkek hissettiğini neyi fazla tükettiğini yazsın(tatlı mı ekşi mi)cinsiyetlerde belli olduğunda anlarız ye ekşiyi çıkar ayşeyi hipotezi doğru mu ne dersiniz???
ben sürekli giremiyorum takipini yapamam ama fikrim hoşunuza giderse takip edebilecek biri varsa yapalım mı???
ben kız bebek olduğunu düşünüyorum çünkü çok fazla limon yemeye başladım bazen günde iki tane yiyorum tuzlu tuzsuz hiç farketmiyor,aklıma tatlı namına birşey hiç gelmiyor...sizde durum nasıl???

Meralcim doktor 25 günde bir gelirsin demişti. tam tarih söylememişti. Önümüzdeki hafta 11.haftanın içinde oluyorum salı giderim artık.a.s
TABİ TABİ GİT CANIM. GEÇİKTİRME ZAMAMNINI.

BERNAAAAAA KIZMA KOÇİŞİNE:mymeka:
HAMİLESİNYA NAZ YAPIYORSUN SANIRIM. GİTTE SENDE YAT YANINA BEN OLSAM ASLA BU FIRSATI KEÇIRMAZDIM.sırnaşık şey

EŞLERDE BUTÜR KISKANÇLIKLAR OLMASI NORMALDİR KISLAR.
ZAMANLA ANLAYACAKLAR. DAHA HENÜZ YOLUN BAŞINDA ÇOK YENİLER:roflol:

BERNAAAAAA YATMAYA KISSS

AFİYET OLSUN SEÇİLCİM YEDİNMİ PİLAVINI.cokacimcoook
VALLA İLK KEZ AŞ ERDİM VE NAZ YAPMADIM. YAPMAK LAZIM DİMİ:dance:[/QUOTE]

3 DAKİKA İÇİNDE BİTTİİ...NE İYİ GELDİ AMA SAĞOL CANIM YAA BAK SENİN AŞERMEN BANA YARADII...BEN 64 KİLO OLDUMM KISLARRRR BU ARADAşakkıdı

yok sigara içmiyorum boyum 1,72 65 kilo ile hamile kalmışım şimdi 70 oldum kaydirigubbakcemile3

allah allah öyle zayıfta değilsin zayıflar hemen kilo alıyolar çünkü normal kilon varmış 1 bilemedin 2 kilo alman gerekiyodu.bende 55le başladım 59um aslında 60 da görüyorumda kabul etmek istemiyorum:))iki seçenek kalıyo geriye ya ikizler yada bazı hamilelerin hızlı almaları su tutmaları yüzünden oluyomuş yani fazla yemediği halde çok kilo alanların vucüdu su tutuyomuş.taktım kafaya sebebini bulucam doktora sordum amaaan salla gitsin diyecek nerdeyse üstünede göbek atacak

çin takvımı dıye bısey varmıs hıc bakan oldumu tutuyomu acaba

bende normalde çok yemiyorum ama bilmiyorum hatta çoğu akşam yemek yemeden kalkıyorum sofradan dediğin gibi su topluyor galiba vücüdum parmaklarım böyle şiş şiş yüzüğümü bile çıkaracağım sıkmaya başladı

katılıyorum destekcinim hatta eklemelerde yapabiliriz ne bilim karnını şekli ilerleyen zamanlarda.cildin iyileşmesi kötüleşmesi. ben ekşiyi daha çok seviyorum ama erkek olduğunu düşünüyorum hadi bakalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…