yok sigara içmiyorum boyum 1,72 65 kilo ile hamile kalmışım şimdi 70 oldum kaydirigubbakcemile3
katılıyorum destekcinim hatta eklemelerde yapabiliriz ne bilim karnını şekli ilerleyen zamanlarda.cildin iyileşmesi kötüleşmesi. ben ekşiyi daha çok seviyorum ama erkek olduğunu düşünüyorum hadi bakalım:))
bende de 1.70 boy var.
75 kilo ile başladım şu an 76'yımkaydirigubbakcemile3
ben de baktım erkek olcakmış ne tesadüf bende erkek hissediyorum bakalım ne çıkacak
e bu takvimde ne zaman hamile kaldığını bilmen lazım ne biliiimmm ben martta mı nisanda mı martta kaldıysam kız nisanda ise erkek..çözemedim yanee
selam kızlar ben geldim nasılsınızzzzzzzzzzhihoyyyt
valla bende erkek görünüyor. tutup tutmadığını daha sonra hep beraber göreceğiz.çin takvımı dıye bısey varmıs hıc bakan oldumu tutuyomu acaba
bahaaaaaaaaaaaaaaaaaar canikom nerelerdesin.bahar uyudu mu yoksaa
e bu takvimde ne zaman hamile kaldığını bilmen lazım ne biliiimmm ben martta mı nisanda mı martta kaldıysam kız nisanda ise erkek..çözemedim yanee
allah allah öyle zayıfta değilsin zayıflar hemen kilo alıyolar çünkü normal kilon varmış 1 bilemedin 2 kilo alman gerekiyodu.bende 55le başladım 59um aslında 60 da görüyorumda kabul etmek istemiyorum:))iki seçenek kalıyo geriye ya ikizler yada bazı hamilelerin hızlı almaları su tutmaları yüzünden oluyomuş yani fazla yemediği halde çok kilo alanların vucüdu su tutuyomuş.taktım kafaya sebebini bulucam doktora sordum amaaan salla gitsin diyecek nerdeyse üstünede göbek atacak
yok be güzelim.bende meral nerde diyordum sesin çıkmıyor ya o bakımdan
canım sen biraz bişeyler ye bakayım öğleden sonraları formdan düşüyorsun cokacimcoook
tabi tabi yapana sormak lazım:roflol::roflol:yaa ne zaman hamile kaldım üff yaa bak şimdii..kocam bilir mi kiiii..kafamçokkarıştı
kac haftalıksın sat 'tan cıkar zatı olay
yok be güzelim.
şirketimizin kocaeli gölcükteki fabrikasında tören vardı. tv'den onu izledim. sevgili müdürlerimde oradaydılaralkisalkisalkis
ona takıldım bir süre.
şimdi geldim çalışmaya devam yani.
formdan düşmemek için değil birşeyler yemek beni mutlu ettiği için yiyorum.
of mutluyum çünkü yiyorum.
tabi tabi yapana sormak lazım:roflol::roflol:
gülşah naber canikom
son regli 14 mart ..9+6 yım nasıl çıkcakkk şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?