2009 Aralık Anneleri

e bu takvimde ne zaman hamile kaldığını bilmen lazım ne biliiimmm ben martta mı nisanda mı martta kaldıysam kız nisanda ise erkek..çözemedim yanee

ama kızlar benim canım ne ekşi ne tatlı istiyor normalde aşırı bir ekşiye düşkünlüğüm vardı şimdi o bile kalmadı

3 DAKİKA İÇİNDE BİTTİİ...NE İYİ GELDİ AMA SAĞOL CANIM YAA BAK SENİN AŞERMEN BANA YARADII...BEN 64 KİLO OLDUMM KISLARRRR BU ARADAşakkıdı[/QUOTE]
afiyet olsun seçilcim
çin takvımı dıye bısey varmıs hıc bakan oldumu tutuyomu acaba
valla bende erkek görünüyor. tutup tutmadığını daha sonra hep beraber göreceğiz.

bahar uyudu mu yoksaa
bahaaaaaaaaaaaaaaaaaar canikom nerelerdesin.

e bu takvimde ne zaman hamile kaldığını bilmen lazım ne biliiimmm ben martta mı nisanda mı martta kaldıysam kız nisanda ise erkek..çözemedim yanee

şubatta mart da bende erkek yazıyor.
gerçi bende erkek hissediyorum kıslaaaaaaaaaaaar

esra merhaba,

dün delta hospital'e gittiğini yazmışsın, evime çok yakın olduğu için bir sefer laboratuvarlarında tahlil (t3, t4,tsh a baktırmıştım) yaptırmıştım ve hatalı sonuç vermişti. hatta başka bir hastanedeki doktor dedi ki böyle bi sonucun çıkması imkansız, başka arkadaşlarım da oldu memnun kalmayan, yani dışardan görünüşü hastanenin yetersiz olması. Belki sen memnunsundur bilemem tabi.

bende meral nerde diyordum sesin çıkmıyor ya o bakımdan
canım sen biraz bişeyler ye bakayım öğleden sonraları formdan düşüyorsun cokacimcoook
yok be güzelim.
şirketimizin kocaeli gölcükteki fabrikasında tören vardı. tv'den onu izledim. sevgili müdürlerimde oradaydılaralkisalkisalkis
ona takıldım bir süre.
şimdi geldim çalışmaya devam yani.
formdan düşmemek için değil birşeyler yemek beni mutlu ettiği için yiyorum.
of mutluyum çünkü yiyorum.

yaa ne zaman hamile kaldım üff yaa bak şimdii..kocam bilir mi kiiii..kafamçokkarıştı
tabi tabi yapana sormak lazım:roflol::roflol:

selam kızlar ben geldim nasılsınızzzzzzzzzzhihoyyyt

gülşah naber canikom

ya ben çook duygusal oldum gecen aksam yaprak dokumunde sonrasında elveda rumelıde butun dizi boyunca agladım.sabah bı kalktım gözlerım şişmiş davul gıbı kıpkırmızı

seni varya acayip merak ediyorummm..çok alemsin yaaaaaaalülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…