2009 Aralık Anneleri

Birkaç sitede ultrasonda yapılan ölçümün büyük bir dikkat ve uzmanlık gerektirdiğinin söylendiğini görmüştüm. Sonuçta doktorun mouseu tutup bırakması, hakikaten insan hatası payı yüksek. Takma kafana, o kadar da yüksek bir risk yok bu sonuçta, kan değerlerinde de sorun yokmuş zaten, ölçüm çok dikkatli yapılmamış olabilir.

MERALLLLLLLL bana dur de bugün de hızımı alamadım şimdide hamur işi yiyorummm daha yeni yemek yedim patlayacağımmmmm..ay yaaaaaaaaaa benim halim ne olcak böyleeeeeeee

o zaman kızzzzzzzzzzzzzzzz :dance: du eşime söylemeyeyim havaya girecek insanlarla iddiaya bile girdiiii....

bunlar işin eğlencesı tabı önemlı olan elı ayagı duzgun saglıklı bebekler...

ama bakarsın tutarda çinde yıllardır denenmıs bu takvım :)))

MERALLLLLLLL bana dur de bugün de hızımı alamadım şimdide hamur işi yiyorummm daha yeni yemek yedim patlayacağımmmmm..ay yaaaaaaaaaa benim halim ne olcak böyleeeeeeee

içinden yemek gelıyosa ye guzelım yaa bosverrrr ama yürüyüş yap sakın sonra bişiycik olmazzz

valla eğlencesii haklısın canımmm..geçen kaybettiğim hamileliğimde ben yine erkek diyodummm eşim kız diyodu kaybettikten 1 ay sonra genetik tanıda cinsiyeti öğrendik kız çıktı bayağı yıkılmıştımmm şimdi ben yine erkek diyorummm eşim "kız" benden iyi mi bileceksin diyoo hayırlısı sağ salimm kucağımıza alalımda

sağolun arkadaşlar içimi rahatlattınız .

18 olduk valla maşallahımız var yine aynı anda okumazsam yandım...sonra oku oku bitmiyor..fms cim içini rahat tut hiçbir sorun çıkmayacak ALLAH ın izni ile....

okunmadı sanırım.

kızlar gaz sorununuz varmı bazen karnım 6 aylık hamıle gibi oluyor aslında doktor ilaç veriyormuşta ben sormayı unuttum birdaha ki sefere soracagım kesın

Rezene çayı içebilirsin dedi doktor gaz için, onunda kokusu bir tuhaf ama işe yarıyor. Bu arada benim adımdas Esra

allah aynı acıları yasatmasın guzelım.merak etme hepmızı sag salım alıcaz kucaklarımıza..ister kızzzz ıster erkekkkk bizim onların analarının kuzuları

Merhaba nasılsınız bayanlar?
Ben işten erken çıkıyorum ama hemen pc başına oturamıyorum ben gelince de siz gitmiş oluyorsunuz hep:sm_confused:
Meral ve turkuaz siz de anadolu hastanesine gidiyorsunuz heralde
Benim doktorum ramazan bey çok memnunum sağolsun çok ilgileniyor.Benim 6 haziran da tekrar randevum var.
Bir de biliyorsunuz eskişehir de aile hekimliği uygulaması var bu sebeble bizim hamileliğimizi bildirmemiz gerekiyormuş ki onlar bizim tetanoz aşımızı falan yapcaklarmış bi de inş bebeklerimizin aşılarıyla da ilgileniyorlarmış. Sizin bi bilginiz var mı acaba ben bildirmedim hiç aşı da olmadım.Napcaz şimdi?

merhaba hanımlar:CüvCüv:
herkes iyidir inşallah uzun zamandır giremedim ama geçmişi okumaya kalkarsam çok uzun sürecek pc başında çok durmak istemiyorum bebeğime zararı olursa diye merak da ediyorum neler kaynattınız ben yokken ?
bulantıları geçen varmı? benimki azaldı ama bitmedi henüz
ikili testleri yaptırdınızmı?
önemli haberleri gelişmeleri biri bana anlatsın ayolkaydirigubbakcemile3

seni varya acayip merak ediyorummm..çok alemsin yaaaaaaalülülülülülü
bende seni canikom.
kıs gelicez kısmetse bir araya.
olmad dükkanında basarım bugün seni ne olacak.
sen fotolara baktın ma ah yüz yüze gibi olmuyorki
e işte sekercım mart ayında hamıle kalmıssın. yasınla hamıle kaldıgın ayı bırlestır bakalım
allah bilir ne zaman doğuracağını bilemezsin sen kuzum:roflol::roflol:

evet ama bilmediğimiz isimlerde var o arkadaşlarımızında öğrenelim meralcim diyorumm
evet kıslaaaaar ismi yazmayan arkadaşlar hadi bakem çalışında değişirin şunlarılaelaelaelaelae

o zaman kızzzzzzzzzzzzzzzz :dance: du eşime söylemeyeyim havaya girecek insanlarla iddiaya bile girdiiii....
bak yaaaa yavrununüzerine iddaa.kıs ben erkek gibi geldin ama bakalım ne çıkacak şansına:roflol::roflol:

ye be güzelim bende pasooooo yiyorum ve doymuyorum. 9 ay böyle yersek yandıkki ne yandıkcokacimcoook:roflol:

amaaaaaa allah bilir orasını artık şeker

içinden yemek gelıyosa ye guzelım yaa bosverrrr ama yürüyüş yap sakın sonra bişiycik olmazzz
yaaaaaa dimi işten yürüyebilse yapacakta.
baksana ne zaman hamile kaldığını bilem unuttmuş:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…