kıslar bu isim yazma işi süper oldu.
e işte sekercım mart ayında hamıle kalmıssın. yasınla hamıle kaldıgın ayı bırlestır bakalım
ultrason olarak risk1/119 trisomy 21 olan anlamdım zaten bir garip test sonuçları normal değerler yazmıyorki ona göre baksam ama başka doktora da göstereceğim.aaz öncede sapğlık ocağına gitmiştim hiç üzülme boşuna bu değerler yanıltıyor ve 1000 bilmem kaç risk olduğu yzıyor sıkma canın dedii.bakalım 17 haftalıkken 3 lüye baktırcmm
o zaman kızzzzzzzzzzzzzzzz :dance: du eşime söylemeyeyim havaya girecek insanlarla iddiaya bile girdiiii....
MERALLLLLLLL bana dur de bugün de hızımı alamadım şimdide hamur işi yiyorummm daha yeni yemek yedim patlayacağımmmmm..ay yaaaaaaaaaa benim halim ne olcak böyleeeeeeee
bunlar işin eğlencesı tabı önemlı olan elı ayagı duzgun saglıklı bebekler...
ama bakarsın tutarda çinde yıllardır denenmıs bu takvım :)))
içinden yemek gelıyosa ye guzelım yaa bosverrrr ama yürüyüş yap sakın sonra bişiycik olmazzz
birkaç sitede ultrasonda yapılan ölçümün büyük bir dikkat ve uzmanlık gerektirdiğinin söylendiğini görmüştüm. Sonuçta doktorun mouseu tutup bırakması, hakikaten insan hatası payı yüksek. Takma kafana, o kadar da yüksek bir risk yok bu sonuçta, kan değerlerinde de sorun yokmuş zaten, ölçüm çok dikkatli yapılmamış olabilir.
esra merhaba,
dün delta hospital'e gittiğini yazmışsın, evime çok yakın olduğu için bir sefer laboratuvarlarında tahlil (t3, t4,tsh a baktırmıştım) yaptırmıştım ve hatalı sonuç vermişti. hatta başka bir hastanedeki doktor dedi ki böyle bi sonucun çıkması imkansız, başka arkadaşlarım da oldu memnun kalmayan, yani dışardan görünüşü hastanenin yetersiz olması. Belki sen memnunsundur bilemem tabi.
kızlar gaz sorununuz varmı bazen karnım 6 aylık hamıle gibi oluyor aslında doktor ilaç veriyormuşta ben sormayı unuttum birdaha ki sefere soracagım kesın
valla eğlencesii haklısın canımmm..geçen kaybettiğim hamileliğimde ben yine erkek diyodummm eşim kız diyodu kaybettikten 1 ay sonra genetik tanıda cinsiyeti öğrendik kız çıktı bayağı yıkılmıştımmm şimdi ben yine erkek diyorummm eşim "kız" benden iyi mi bileceksin diyoo hayırlısı sağ salimm kucağımıza alalımda
bende seni canikom.seni varya acayip merak ediyorummm..çok alemsin yaaaaaaalülülülülülü
allah bilir ne zaman doğuracağını bilemezsin sen kuzum:roflol::roflol:e işte sekercım mart ayında hamıle kalmıssın. yasınla hamıle kaldıgın ayı bırlestır bakalım
evet kıslaaaaar ismi yazmayan arkadaşlar hadi bakem çalışında değişirin şunlarılaelaelaelaelaeevet ama bilmediğimiz isimlerde var o arkadaşlarımızında öğrenelim meralcim diyorumm
bak yaaaa yavrununüzerine iddaa.kıs ben erkek gibi geldin ama bakalım ne çıkacak şansına:roflol::roflol:o zaman kızzzzzzzzzzzzzzzz :dance: du eşime söylemeyeyim havaya girecek insanlarla iddiaya bile girdiiii....
ye be güzelim bende pasooooo yiyorum ve doymuyorum. 9 ay böyle yersek yandıkki ne yandıkcokacimcoook:roflol:MERALLLLLLLL bana dur de bugün de hızımı alamadım şimdide hamur işi yiyorummm daha yeni yemek yedim patlayacağımmmmm..ay yaaaaaaaaaa benim halim ne olcak böyleeeeeeee
amaaaaaa allah bilir orasını artık şekerbunlar işin eğlencesı tabı önemlı olan elı ayagı duzgun saglıklı bebekler...
ama bakarsın tutarda çinde yıllardır denenmıs bu takvım :)))
yaaaaaa dimi işten yürüyebilse yapacakta.içinden yemek gelıyosa ye guzelım yaa bosverrrr ama yürüyüş yap sakın sonra bişiycik olmazzz
seçilcim tek gözle takip ediyorumm siz devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?