2009 Aralık Anneleri

sedacım ben aile hekimime gittim. orda kilo tansiyon gene bakıldı ve dosya açıldı. eşimle gittim ben.eşimede sorular sordular onunda olması gerekiyor. aile hekimimiz üst katımda oturuyo akşama sorarım olmazsa aşı işini cnm

sen facebook kullanıyo musun şekeerimmmmmm

Rezene çayı içebilirsin dedi doktor gaz için, onunda kokusu bir tuhaf ama işe yarıyor. Bu arada benim adımdas Esra
yaz güselim yaz iki mesaj sonra unutulurşutarafagitti

seçilcim tek gözle takip ediyorumm siz devam edin
aç kıs gözlerini ıdıklarım vallahi:roflol::roflol::roflol:
selam seda evet bahar'da ben de anadolu hastanesine gidiyoruz. benim dr2umda ramazan bey. baharınki abdurrahman efendisırnaşık şey
ben aile hekimim ile tanıştım. kaydımı yaptırdım. zamanı gelince çağıracaklar. sağolsun inanılmaz şeker bir bayan aile hekimim.
ramazan efendiye gelince tek geçerim. benim için number one canım.
bende 30 mayıs'da ramazancığımı görmeye ay pardon bebeğimi görmeye ikili testlerimizi yaptırmaya gideceğim.

oooooo merve'cim olmuyor anancım böyle.
eeeeeee senin kuzu zarar görmesinde bizimkiler görünmü teyzasi. vallahi küstük. olmauyor anacım olmuyor.
ikili testlerimiz başladı sonucu iyi olanda var kötü olanda. rabbim herkezin hepimizin yardımcısı olsun.
sen ne yaptın toparladınmı biraz.
bendede mide bulantısı yok denecek kadar az artık.
inşallah dahada iyi olucaz tatlım.Şeniz

yüzük testine göre benim oğlum olucak. bugüne kadar da hiç yanılmadı bu yüzük bence bi deneyin kzılar
sen bende bir dene bencelülülülülülü
tamam canım benim az önce ki halim gibi yaneesengözlerimebaksanab
seçil sende aç göslerini
yolucam valla

sedaaaaaaaaaaaaaaa cnmmm benim :) eskişehirli çıkınca çok seviniyorummm valla. aşı için bir bilgim yok tatlım
tetenoz aşısı 20. haftada yapılacak ksılar. aile hekiminiz söylemedi size ayol

sen facebook kullanıyo musun şekeerimmmmmm
yok be güselim.
eşimle karar verdik eve pc sokmuyoruz. şirkettede face book kullanımı yasak. giremiyorum dahi. kimbilir doğurunca bir laptop alırım yoksa doğum iznim boyunca sizlerden nasıl uzak kalırım yahu

internette baktım tetanoz için 20. haftada sağlık ocaklarında ücretsiz yapılır diyor
ücretsiz tabi canım.

arkadaşım da olmadı kızlarrrr

yok çin yok yüzük allah bilir allah
sabredin sıkın dişinizi 16. haftada öğreneceğiz kıslarrklava:

Kızlar size iyiakşamlar yarın doktora gidiyorum benim ve bebeğim için dua edin kendinize iyi bakın bebişinize daha iyi bakın çok öpüyorum sizi yarın görüşürüz

izmir de aile hekimliği vardı da burda yeni başlıyorrrrrrr
kesinlikle süper bir sistem kıslar.

meral hangi sağlık ocağına gidiyosun cnm

yunusemre caddesindeki aile hekimliği cnm.
dr. Hülya hülyaaaaaaaa hülyaaaaaaaa yahu daha biraz önce hatunun soyadı aklımdaydı.
beni balık hafızalı beni. ne ayıp yaaaaaaaklava:klava:klava: al bana oklava

bu hülya dediğin kadın baya şişkoca bişey mi :)) ben şair fuzulidekine gidiyorum

hı buldum hülya doyuran.iri bir hatun canım. düz saçları var hafif çekik gözlüydü bi de:roflol: ama çoooook şeker ve ilgili. hele hemşiresi müjgan oda müthiş cana yakın biri.
çalışan biri olduğumdan nöbetçi oldukları bir cumartesi beni aşıya çağıracaklarını söylediler. madem yolun uzun sana git gel olmasın dediler sağolsun.

ben yenikent te oturuyorum burda yakın bitane var oraya gitcem artık.Ya aslında benim bayaaaa karışık şimdi işyerim de seyitgazi orada kaydolsam bebeği oraya götürmem lazım aşıya falan ben burda kaydolmak istiyorum ama doğum sonrası rapor almak için oradaki doktor daha esnek olur off bilemedim ne yapacağımıkafamçokkarıştı
Neyse Sağol turkuaz ben buralı değilim ama olcam mecburen kocam buralı bebek buralıkaydirigubbakcemile3
Meralcim demek aynı doktordayız ben de çok seviyorum ramazan beyi Abdurrahman beyi de çok övdüler sonra randevu almak için aradığımda ağzımdan ramazan çıkıverdi kaydirigubbakcemile3 Çok memnunum ama süpper üstü
Kızlar birgün buluşalım ben15 40 da eskişehir de oluyorum ama siz işten bayaaaa geç çıkıosunuz heralde olmadı haftasonu görşelim :CüvCüv: göbeklerimiz tokuşcak kadar olmadan bi görüşelim sıcaklar basar valla çıkamayız dışarı
Bizim okuldan bi arkadaş akıl verdi benim çok hoşuma gitti belki siz de yaparsınız Her hafta karnının yandan fotosunu çekiyormuşsun sonra bebek albümüne ekliosun çok güzel oluomuş bu hafta başlayım diyorum Çok güzel demii?hihoyyyt

ya kızlar aranızda elevit vitamin kullanmayan varmı.ya bana doktor verdi ama içemiyorum ya.vitamin kullanmayan varmı bununla ilgili doktorlaınız bişey dedimi...illaki kullanmamızmı lazım vitamin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…