allah aynı acıları yasatmasın guzelım.merak etme hepmızı sag salım alıcaz kucaklarımıza..ister kızzzz ıster erkekkkk bizim onların analarının kuzuları
bende seni canikom.
kıs gelicez kısmetse bir araya.
olmad dükkanında basarım bugün seni ne olacak.
sen fotolara baktın ma ah yüz yüze gibi olmuyorki
allah bilir ne zaman doğuracağını bilemezsin sen kuzum:roflol::roflol:
evet kıslaaaaar ismi yazmayan arkadaşlar hadi bakem çalışında değişirin şunlarılaelaelaelaelae
bak yaaaa yavrununüzerine iddaa.kıs ben erkek gibi geldin ama bakalım ne çıkacak şansına:roflol::roflol:
ye be güzelim bende pasooooo yiyorum ve doymuyorum. 9 ay böyle yersek yandıkki ne yandıkcokacimcoook:roflol:
amaaaaaa allah bilir orasını artık şeker
yaaaaaa dimi işten yürüyebilse yapacakta.
baksana ne zaman hamile kaldığını bilem unuttmuş:roflol::roflol:
yüzük testine göre benim oğlum olucak. bugüne kadar da hiç yanılmadı bu yüzük bence bi deneyin kzılar[/QUOTEya bende yüzüğe bakmıştım kızdı.çine görede kız.sanırsam kızım olacakkkkkkkkkkk.ya sağlıklı olsunda hiç farketmez ya ne kız ne erkek...
yaz güselim yaz iki mesaj sonra unutulurşutarafagittiRezene çayı içebilirsin dedi doktor gaz için, onunda kokusu bir tuhaf ama işe yarıyor. Bu arada benim adımdas Esra
aç kıs gözlerini ıdıklarım vallahi:roflol::roflol::roflol:seçilcim tek gözle takip ediyorumm siz devam edin
selam seda evet bahar'da ben de anadolu hastanesine gidiyoruz. benim dr2umda ramazan bey. baharınki abdurrahman efendisırnaşık şeyMerhaba nasılsınız bayanlar?
Ben işten erken çıkıyorum ama hemen pc başına oturamıyorum ben gelince de siz gitmiş oluyorsunuz hep:sm_confused:
Meral ve turkuaz siz de anadolu hastanesine gidiyorsunuz heralde
Benim doktorum ramazan bey çok memnunum sağolsun çok ilgileniyor.Benim 6 haziran da tekrar randevum var.
Bir de biliyorsunuz eskişehir de aile hekimliği uygulaması var bu sebeble bizim hamileliğimizi bildirmemiz gerekiyormuş ki onlar bizim tetanoz aşımızı falan yapcaklarmış bi de inş bebeklerimizin aşılarıyla da ilgileniyorlarmış. Sizin bi bilginiz var mı acaba ben bildirmedim hiç aşı da olmadım.Napcaz şimdi?
merhaba hanımlar:CüvCüv:
herkes iyidir inşallah uzun zamandır giremedim ama geçmişi okumaya kalkarsam çok uzun sürecek pc başında çok durmak istemiyorum bebeğime zararı olursa diye merak da ediyorum neler kaynattınız ben yokken ?
bulantıları geçen varmı? benimki azaldı ama bitmedi henüz
ikili testleri yaptırdınızmı?
önemli haberleri gelişmeleri biri bana anlatsın ayolkaydirigubbakcemile3
yüzük testine göre benim oğlum olucak. bugüne kadar da hiç yanılmadı bu yüzük bence bi deneyin kzılar
sen bende bir dene bencelülülülülülüyüzük testine göre benim oğlum olucak. bugüne kadar da hiç yanılmadı bu yüzük bence bi deneyin kzılar
seçil sende aç göslerinitamam canım benim az önce ki halim gibi yaneesengözlerimebaksanab
tetenoz aşısı 20. haftada yapılacak ksılar. aile hekiminiz söylemedi size ayolsedaaaaaaaaaaaaaaa cnmmm benim :) eskişehirli çıkınca çok seviniyorummm valla. aşı için bir bilgim yok tatlım
yok be güselim.sen facebook kullanıyo musun şekeerimmmmmm
ücretsiz tabi canım.internette baktım tetanoz için 20. haftada sağlık ocaklarında ücretsiz yapılır diyor
arkadaşım da olmadı kızlarrrr
kesinlikle süper bir sistem kıslar.izmir de aile hekimliği vardı da burda yeni başlıyorrrrrrr
meral hangi sağlık ocağına gidiyosun cnm
Kızlar size iyiakşamlar yarın doktora gidiyorum benim ve bebeğim için dua edin kendinize iyi bakın bebişinize daha iyi bakın çok öpüyorum sizi yarın görüşürüz
anaaaa kızlar hakket bu pcler zarar verırmıkı bebıslereee
bu hülya dediğin kadın baya şişkoca bişey mi :)) ben şair fuzulidekine gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?