2009 Aralık Anneleri

Görüşelim tabi tatlım biz zaten meralle düşünüyoruz.... ben fotoğraf çekmeye başladım. bir defter aldım bebğimin ve benim resimlerim var. her dr a da gittiğimdede notlar alıyorum güzel bişey olucak ilerde inş

iyi akşamlar kızlar benimde mesaim bittii.gidiyorum ama yarın lütfen şu vitamin soruma cevap bekliyorum sizlerden.yarın görüşürüz...

ya kızlar aranızda elevit vitamin kullanmayan varmı.ya bana doktor verdi ama içemiyorum ya.vitamin kullanmayan varmı bununla ilgili doktorlaınız bişey dedimi...illaki kullanmamızmı lazım vitamin acaba

Canım benim doktorumun sen o vitamini kendin için içiyorusun dedi Bebek şimdi senin resmen içini sömürüyor Ne kalsiyumun kalıyor ne de vitaminin dışarıdan folik asitini ve omega 3 ve 6 desteği alman gerekiyor.Hamilelikte iyi beslenmeyip dişleri kırılan bayanlar var ve vücudundaki tüm kalsiyum ve bitamin rezewrvlerini bebek alırsa geri yerine koyman çok uzun yıllar alıyor o sebebten kemik erimesi erken yaşta başlıyor hem sonra sütün de iyi olmuyormuş zaten elevit i emzirirken de bir süre kullancan
Ne yap ne yutmaya çalış bence eğer miden bulanıyorsa akşam yatmadan hemen önce iç ben ilk başta hiç yutamıyordum ama sonra alıştım
Tabi bir de iyi beslenmes ve vitamini almazsan kasılman ve ağrın 6. aydan sonra çok artıyormuş hatta 6. aydan sonra kalsiyum eksikliği sebebbiyle bacaklara kramp giriyormuş.
Umarım büyük bir sorunun yoktur da içebilirsin

Tamam bana da haber verim hatta pm atarsanız iyi olur ben bazen hiç pc açamıyorum da

sagol canım içim rahatladı bırden
ne demek efendim yalnız cep telefonu ve wireless zararlı o kesin.araştırmaları felan yapılmış cep telefonunu hamilelikten öncede şimdide kulaklıkla kullanıyorum akşam kapatıyorum vücuduma temas ettirmiyorum.wirelesside kapattım ethernetle bağlanıyorum.bebek doğduktan sonrada kullanılması sakıncalı 2 yaşına kadar wireless olan ortamlarda bebekleri bulundurmayın diyolar uzmanlar

ayyy meral canım benim ne desen haklısın kız ama küsme noolur ayy senin şu 30 mayıs da gelmedi bi türlü bende senle birlikte sayıyorum teyze olarakdan asker gibiyiz sanki şafak sayıyolar ya geçmiyor günler miniğimi tekrar görmek istiyorum ben yaaa çok tatlıydı fırlama ayol hiçde durmuyor aynı anası kıpır kıpırdıkaydirigubbakcemile3

sen nasılsın canımcığım alıştınmı yeni evine? bende bir ajandaya doktora gittiğimiz günleri doktorun neler dediğini falan yazıyorum ama kendi fotomu eklemeyi düşünmemiştim birazcık büyüdü sanki karnım

sizin göbüşler çıktımı kızlarrrrdelikafadulden

Kızlar size iyiakşamlar yarın doktora gidiyorum benim ve bebeğim için dua edin kendinize iyi bakın bebişinize daha iyi bakın çok öpüyorum sizi yarın görüşürüz

güzel haberlerle mutlulukla gelirsin doktordan inşallah
tv migrodalga pc fotokopi makinelerinin belli bi radyasyonu var ama zarar verici seviyede değil sadece laptopu kucağınıza almayın diyolar ısınıp bebeğımıze aşırı ısı vermesin diye
bende hemen kucağıma alırım yaaa biliyorum zararlı ama en rahat pozisyon da o yani en iyisi çok kullanmamak:1closedeyes:
ya kızlar aranızda elevit vitamin kullanmayan varmı.ya bana doktor verdi ama içemiyorum ya.vitamin kullanmayan varmı bununla ilgili doktorlaınız bişey dedimi...illaki kullanmamızmı lazım vitamin acaba
canım bana doktorum sadece elevit verdi bir ara rahatsızlandım hastanede yattım oradaki doktorda folik asit içiyormusun dedi yok dedim elevit var olmaz onunla birlikte folik asitde almalısın dedi kan hapı yazdı bide ben henüz kan hapını kullanmadım
sen neden içemiyorsun bulantımı yapıyor ben gece yatmadan önce içiyorum geri çıkartmıyorum böylece

herkese iyi haftasonları şekerler

evet cnm midemi bulandırıyor ve hap yutma özürlüyüm oda maşallah kocaman bir hap.yutamıyorrum.bir de hapa karşı bir tiksintim var psikolojik olarak.adı bile geçince midem bulanıyor.of ya içmem lazım desenize bklm akşam deneyeceğim

kesinlikle bir görüşme ayarlayalım güzelim

bende yapayım bunu yaw. hatıra ne güseeeeeeeeel

seçilcim meralle senin yanına gelicez merak etme
evet seçilcim gelicez

şekerler ben çıkıyorum.
hepinize kucak dolusu öpücüklerimi ve sevgilerimi gönderiyorum.
iyi bakın kendinize.
iyi hafta sonları:teytey::teytey::teytey::teytey:

Arkadaşlar neler neler yazmışsınız gene oku oku bitmedi şükür ki şimdi bitti. :)
Benim de drum bu akşam nöbetçi ve pıtıtcığımızı görmek için gidicez. iyi şeyler duyarız inşallah.
Multu hafta sonları
Öpücükler Mucuk

kııızzzllarrrr,
çoooook mutluyummmm!!
bebişimi gördümmm.
11+5 !iz.
boyu minnacık kalmış teyzeleri=)) 4.9 cm.
ense kalınlığı : 1.18 mm
acaip sevinçliyiö. nedense kötü hisler vardı kaç gündür içimde. hiiiiç dert etmeyin nolur siz de. iyi şeyler düşünün hep!
umuyorum sizin de sonuçlar ii çıkar.
bu arada 2'li testi yaptırmadım.

bideeeeeeee galiba pipişini gördüm =) "aaaaaa bu erkek, diye bağırdım =))) dr. da olabilir, erkek kokusu alıyorum ben de, dedi. amaaaan hayırlısı olsun da! HEPıMıZ ıÇıN!!!!
darısı tüüüüüm aralık annelerinin başına innnşallaahhh!!! alkisalkisalkis :Saruboceq:

hepinizi çoooook öpüyorummm!!!! :lepi: :içelim:

seni de seviyom meralcimmmm:))) herkese güsel hafta sonlarıııı...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…