kııızzzllarrrr,
çoooook mutluyummmm!!
bebişimi gördümmm.
11+5 !iz.
boyu minnacık kalmış teyzeleri=)) 4.9 cm.
ense kalınlığı : 1.18 mm
acaip sevinçliyiö. nedense kötü hisler vardı kaç gündür içimde. hiiiiç dert etmeyin nolur siz de. iyi şeyler düşünün hep!
umuyorum sizin de sonuçlar ii çıkar.
bu arada 2'li testi yaptırmadım.
bideeeeeeee galiba pipişini gördüm =) "aaaaaa bu erkek, diye bağırdım =))) dr. da olabilir, erkek kokusu alıyorum ben de, dedi. amaaaan hayırlısı olsun da! HEPİMİZ İÇİN!!!!
darısı tüüüüüm aralık annelerinin başına innnşallaahhh!!! alkisalkisalkis :Saruboceq:
hepinizi çoooook öpüyorummm!!!! :lepi: :içelim:
amanda aman maşallah maşallah aynı gündeyiz bakalım bana ne dicek 12+2 de gidicem bende hadi gözün aydın ferahlamışsındırkııızzzllarrrr,
çoooook mutluyummmm!!
bebişimi gördümmm.
11+5 !iz.
acaip sevinçliyiö. nedense kötü hisler vardı kaç gündür içimde. hiiiiç dert etmeyin nolur siz de. iyi şeyler düşünün hep!
bideeeeeeee galiba pipişini gördüm =) "aaaaaa bu erkek, diye bağırdım =))) dr. da olabilir, erkek kokusu alıyorum ben de, dedi. amaaaan hayırlısı olsun da! HEPİMİZ İÇİN!!!!
darısı tüüüüüm aralık annelerinin başına innnşallaahhh!!! alkisalkisalkis :Saruboceq:
bu arada berna hala yok ortalarda.
kim bilir nerelerde geziyordur.
ah berna ah biz çalışalım sen gez. birde öğlen gelirim demişti:mymeka:
Günaydın aralık anneleri
Hayırlı bir cuma diliyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabul etsin.
Herkez iyimi?
canıııım nolur moralini yüksek tut. dualar ediyorum senin için. bak gör herşey yoluna girecek. sen de diyeceksin ki boşuna üzülüp üzmüşüm bebeğpimi bunca zaamandır...yok cnm öyle düşünme 2 li test baska birşey 3 lu baska birşeymiş.bana 3 lu teste de gerek duymadan amnıosentez yapılacak mesela.ikili testekı ense kalınlıgı ölçumu 3 lu teste yapılmıyor kı 3lu teste kan alınıyor ve bu zamandakı ense kalınlıgı önumuzdekı haftalarda bakılsa belli olmayacakmış.bence yaptırmak lazım sonuçta beklemek kötude olsa riskleri degerlendirmek hiçbirşey çıkmasa bile gereklı tabi bu benım duşuncem.zaten anne babaya bırakıyolar kararı ama amniosentez onermek zorunda doktor hatta bana önerildi diye imza alındı benden. yaptırıp yaptırmamak bana kalmış olsada doktor anlatmak zorunda olması bile işin ciddiyetini ortaya koyuyor bence
biz o zaman bile uykulu uykulu nette "kızlaaar bebeğe hangi mamayı ısıtttnız?" diye sorarızkaydirigubbakcemile3evtt asıl doğduktan sonra başlayacak valla uykuya herşeye hasret kalacağız artık hep onun için yaşayacağız ayyy herşey çok değişecek hayatımızda....sağlıkla kucağımıza alalımda kuşum gerisini düşünürüz artık napalım...
canım sana da aynı şekilde, moral moral moral, herşey iyi olacak. yeter ki siz de iyi olun! güzel düşünelim ki güzel şeyler olsun di mi ama? :1hug:kızlar merhabalar hepinize .az önce doktordan geldim.canım çok sıkkın.ikli testin sonucunu aldım.kan değerleri normalmiş ama ense kalınlığı 2,5mm biraz yüksekmiş . o yüzden ultrasana göre riskli çıkmış sonuç üçlü test yaptıracağız birde dedi.çok okudum internetten hata çok oluyormuş diye ama yinede çok sıkıldım.internette 3 mm den sonrasi riskli diyor ama. çok kötü oldum ya.nasıl bekleyeceğim 5 hafta var daha üçlü testede.dua edin arkadaşlar neolur normal çıksın bebişim.
hakkaten şu ikili test muhabbetlerini kapaylım. ben de sırf bu okuduklarım yüzümden 4 gündür fenalıklar geçiriyorum. lütfen güzel şeylerden bahsedelim. hepimiz stres altına giriyoruz çünkü.ben geldim canım burdayım biraz işler yoğun bizim o yüzden geç kaldım yaa yarın ben doktora gidiyorum ikili test için nasıl stres altındayım bilseniz kızlar offf :1shok:
canım çok çok çokkkk sevindimmmm ay nasıl heyecanlısındır şimdiiii...yer onu teyzesii maşallahhhh...canım benim darısı hepimizin başınaaaa
amanda aman maşallah maşallah aynı gündeyiz bakalım bana ne dicek 12+2 de gidicem bende hadi gözün aydın ferahlamışsındır
kızlar ben geldim ...bugun doktora gittik ve bebişimi göremedik.çok moralim bozuk sanırım normal olmayan birşeyler var...çok üzgünüm neden böyle oldu bilmiyorum..doktor salı günü yeniden bakacak...
karından baktı göremeyince vajınal muayenede yaptı ama yok ..sadece kese var...kesenin büyümesi normalmiş o yüzden bebek olabilir diyor doktor umutlu konuşuyor...hatta bence burada dedi ....geç döllenme olduğunu düşünüyorum diyor ama 2 haftadır göremiyoruz ..çok moralim bozuk....
oradan çıktım içim rahat etmedi acıbademe gittim ordada baktılar tabı yıne göremediler ..onlarda haftaya bakalım dediler ...mecburen salıya kadar bekleyeceğiz ama çok kötüyüm gerçekten ...
kızlar ben geldim ...bugun doktora gittik ve bebişimi göremedik.çok moralim bozuk sanırım normal olmayan birşeyler var...çok üzgünüm neden böyle oldu bilmiyorum..doktor salı günü yeniden bakacak...
karından baktı göremeyince vajınal muayenede yaptı ama yok ..sadece kese var...kesenin büyümesi normalmiş o yüzden bebek olabilir diyor doktor umutlu konuşuyor...hatta bence burada dedi ....geç döllenme olduğunu düşünüyorum diyor ama 2 haftadır göremiyoruz ..çok moralim bozuk....
oradan çıktım içim rahat etmedi acıbademe gittim ordada baktılar tabı yıne göremediler ..onlarda haftaya bakalım dediler ...mecburen salıya kadar bekleyeceğiz ama çok kötüyüm gerçekten ...
kııızzzllarrrr,
çoooook mutluyummmm!!
bebişimi gördümmm.
11+5 !iz.
ya bende çyle çok yemiyorum günde 40 dk yürüyorum akşam 7 den sonra hiç yemiyorum ama yok yok artıyor bu kilo hala anlamadım niye bu kadar kilo alınıyo bende 4 kilo aldımda dün zati bi adın ikizmi dedi karnım hemen çıkmış keşke ikiz olsa.ama sigara içen annelerde oluyomuş sigarayı bıraktığımız için bide onun kilosunu alıyoruz.5 kilo alan arkadaşım kaö kilosun boy kaç bide sigara içermiydin
canım gözün aydın...bu iyi ve güzel haberleri topikde 2 li yaptıracak olan tüm güzel anne adaylarımızın duyması dileği ile kutluyor çok öpüyorum seni:1hug:
öyleymiş bende 53 den 55e çıktım 55 le hamile kalıp 59 oldum şimdi bi arkadaş 45le hamile kalıp 30 kilo almış üstüneya esra ben 8 kasım'da bıraktım kilo 57 iken 60 olldu. hamilelik başladı şimdi 64 küsurum. boy da 1.73-5 arası emin değilim... ondan herhalde di mi sigaradan yani?
öyleymiş bende 53 den 55e çıktım 55 le hamile kalıp 59 oldum şimdi bi arkadaş 45le hamile kalıp 30 kilo almış üstüne
oda sigarayı hamile olduğunda bırakanlardanbaşka bi arkadaşımda gene öyle şişti patladı.doktor sigarayı bıraktığın için bu kadar kilo alıyosun dedi allah sonumuzu hayır etsin diyorum başka bişey demiyorum.valla emzirmede bitsin ben galiba sigaraya başlıcam en azından az az içecem böyle hayat geçmez ya ben kilo almak istemiyorum ben fıstık anne olmak istiyorum yav
çok teşekkür ederim canım. nasılsın? keyifler iidir inş?
canım sağol.iyiyim,bi yaramazlık yok...kızların yazdıklarını okuyorum...ccanım ikili yaptırmadım yazmışsın kan mı vermedin?
çok teşekkür ederim canım. nasılsın? keyifler iidir inş?
buraya pek güvenmiyorum. sonradan da canımı sıkmayacağım,yok yanlışlık olur yok bilmem ne.... diyarbakıra gidicez 3 hafta sonra. orda 3lü taramamı yapıcam. şimdilik ense kalınlığını öğrendim ya o yeter bana. canımı zaten çok sıktım. sıkmak istemiyorum daha fazla... hayırlısı olsun be canım ne diyeyim ki...
ben yemeğe geçiyorum. hepinize iyi akşamlar kızlarr =)))
ya benim bebişim 2 gün daha yaşlı. bu 11+3 yakışmıyo oraya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?