2009 Aralık Anneleri

evet yaaa, ben basketbolu bıraktığımda 53 kilo idim. 62 ye fırladım... tabi hemen verildi onlar.. =))
hamilelikten önce de sıkılaşmak için yapıyordum spor. şimdi yine saldığımın farkındayım.
yani spor yapanlar, bi sü re sabredelim. 4. ay olsun hele başlarız yine ufaktan.. bebişe zarar vermeden..

korkma korkma benim zarar gelmez benden:))iyiyim sabah sabah uyuyamadım hayalet gibi dolanıyorum evin içinde yemek yiyorum sonra kahvaltı yapıcam sonra kuşluk öğle yemeği ikindi akşam yatsı giderim öyle gecede teecüh yemeğine kalkarım:))

=)))))))))) ohhhhh beni de ye de tam olsun. ben de bisküvi süt atıştırıyorum. sabahçı olmanın kötü yanı da bu, uyku keyfi yapamıyoruz işte...
ooo ben bi de tammm 6 idi uyandığımda ıkına ıkına 8 i buldum kaydirigubbakcemile2

Ben akşam en fazla dokuza kadar dayanabiliyorum bu aralar. Benim bildiğim yorgunluk ve aşırı uyku hali gebeliğin başında olur bende yeni başladı. Bir de başağrısı musallat oldu ama sanırım normalmiş bu zamanlarda kan hacmi artıyormuş ya baş ağrısı yapabilirmiş.
Kilo meselesini hiç sormayın dört sene önce güya isteyince hemen olacaktı ya spora başlamıştım. Tam ideal kiloma indim. Vücut gayet sıkılaştı falan ama bebiş gelmedi ne yazık ki. Sonra altmış yediyle hamile kaldım. Şu an 70 olmuşum. ıLk günler felaket derecede acıkıyordum o kalmadı Allahtan. Bu arada boyum 1.73. Bakalım kaç kiloyla bitireceğiz.

baağrısı nolrmalmiş. kan hacmimiz artıyo ya ondan. ben 2-3 kere yaşadım. çok etkilenmiyor Allahtan kötü şeyler beni. bebeişim saolsun yarmuyo annesini =))))

esra valla düzelteyim di mi..

peluse sen gene az almışın en azından kabul edilebilir seviyedesin. üçümüzde aynı gündeyiz ve aşağı yukarı kilo olarak aynı seviyelerdeyiz yorgunluk tembelliğemi dönüştü ne bende anlamadım ama akşam oluyo gün içinde iyiyim akşam olunca top atılsa kalkamam..baş ağrım önceden vardı şimdi geçti aslında dediğin gibi şimdi olması gerekiyo valla çok korkuyodum başağrısından güzel ağrır kendileri.

baağrısı nolrmalmiş. kan hacmimiz artıyo ya ondan. ben 2-3 kere yaşadım. çok etkilenmiyor Allahtan kötü şeyler beni. bebeişim saolsun yarmuyo annesini =))))

esra valla düzelteyim di mi..

valla sen bilirsinde ben bi gün bile olsa değiştiririm.bi kaö gün sonra doktora gidicem az yada çok söylerse hemen değiştiricem gerçek yaşı varken dimi

ya bi sorun var galiba. tarih iriyorum 52 hafta diyo... başka sitelere bakıyorum şimdi. var mı öneri? başka site?

Merhaba kızlar.Kızlar bazı testler ve ikili test için istanbula doktoruma gidiyorum.12 haftamda çagırdı.Kızlar bu testi ikili testi yani yaptıranlar varsa sonuç ne kadar zaman içinde hazır oldu sizde?Yani orada ne kadar kalacagımızı öğrenmek istiyorum da..

tamamdır canım saol! =) sabah sabah akıl ermiyo=)))
günay sonuçlar ist.da olduğun için çabuk çıkar herhalde. bizim buralardan ankaraya gönderiliyor, 1 hafta sürüyor..

niloş, ben de 8+4 iken kalp atışlarını duyamamıştım, içeri kaçmış biraz dedi dr. ne demekse artık. sen salıyı bekle bakalım. zor biliyorum ama umudunu kaybetme be canım!!!:Saruboceq:

gerçektenmiiii...ay inşallah bende görürüm..dünden beri bütün moralim altüst..hiç uyuyamadım gece...şimdi seni okuyunca bir umut geldi.....

nilüfercim sakın moralini bozma.Geç döllenmedir o...Kesin göreceksin moralini bozma.....:1hug:

inşallah serap..gerçekten altüst oldum...senağlama

berna nezaman duymuştun sen canım kalp atışlarını???kesenin büyüklüğünüde hatırlıyormusun??

canım dua ediyorum. inşşallaahhh güzel haberlerini alacaksın bebişinin.
ben de dün gittim dr.a ilk kıpırdamış oynamış, annemle eşim görmüş. sonra bana çevirdi monitörü, baktım yok hareket. inanmadım dedim kalp atışlarını dinlicem.
insan hep diken üstünde oluyor seni çok iyi anlıyorum...
kalp atılarını duydunuz mu diye sormuştum ama cevap gelmedi senden..

Evetevet bn de tam bu başlığı arıyordum.. binbir fizyolojik, psikolojik ve sosyal değişimlerle aralık ayını bekleyenlerin olduğu başlığı:)
HERKESE KOCAMAN GÜNAYDIN..
2. bebeğim ve kilo almak istemiyorum. Aşırı midem bulanıyor ve bu bulantılardan bazen memnun bile oluyorum çünkü kendimi yemelerden sadece böyle uzak tutabileceğimi farketmeye başladım:S
ESRTML, PELUSE VE BERNAZDL sanırım sizler de öğretmensiniz. O da ayrıca hoşuma gitti, aynı gün tiplerini yaşama ve paylaşma ihtimalinin artması açısından.
Allah herkese sağlıklı, akıllı, ahlaklı, kızsa güzel, erkekse yakışıklı bebeler nasip etsin inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…