Evetevet bn de tam bu başlığı arıyordum.. binbir fizyolojik, psikolojik ve sosyal değişimlerle aralık ayını bekleyenlerin olduğu başlığı:)
HERKESE KOCAMAN GÜNAYDIN..
2. bebeğim ve kilo almak istemiyorum. Aşırı midem bulanıyor ve bu bulantılardan bazen memnun bile oluyorum çünkü kendimi yemelerden sadece böyle uzak tutabileceğimi farketmeye başladım:S
ESRTML, PELUSE VE BERNAZDL sanırım sizler de öğretmensiniz. O da ayrıca hoşuma gitti, aynı gün tiplerini yaşama ve paylaşma ihtimalinin artması açısından.
Allah herkese sağlıklı, akıllı, ahlaklı, kızsa güzel, erkekse yakışıklı bebeler nasip etsin inş:)
canım ben 5+3 iken duydum, ama 3 hafta önce gittiğimde biraz içeri kaçmış gibi bişey söyledi doktor. duyamadık. sonrasında 3 hafta da göremeyince kafayı sıyırdım ben. kaybettiğimi bile düşünmüştüm bebeğimi.. Ama nolursun aklına kötü şeyler getirme!!! sana şu kadarını söyleyeyim, şurda hiçbirimizin garantisi yok! ama hep bi umut barrındırmak durumundayız. moral bozukluğu ne bizim işimize gelir ne de bebeğimize. ben 1 haftadır neler çekiyorum... şimdi boşuna diye sinir oldum kendime. zaten cüce de kalmış bebişim=)) 5 cm =)))) 7 olması gerekiyor.
sakın emi canım sakın aklından kötü şeyler geçirme ve şunu dile hep,
HAYIRLISI NE İSE RABBİM ONU NASİP ETSİN!!!!! :1hug:
bak sana açık açık konuşacağım canım,öyle olsa bile, dünyanın sonu değil. kendini yıpratmanın da hiç manası yok. daha önümüzde uzuuun inşallah da sağlıklı bir hayat var. bak yeni gelen arkadaşımız 2. bebeğini bekliyor. nolursun moralini bozma, anlıyorsun di mi beni?banamı sordun canım ben anlamamışım kusura bakma..hayır birtek keseyi gördük ..içinde bebek yok...ağlıcam şimdi dünden beri gözümde yaş kalmadı..çok zor birşeyy ama belkide boş gebelik ...
Evetevet bn de tam bu başlığı arıyordum.. binbir fizyolojik, psikolojik ve sosyal değişimlerle aralık ayını bekleyenlerin olduğu başlığı:)
HERKESE KOCAMAN GÜNAYDIN..
2. bebeğim ve kilo almak istemiyorum. Aşırı midem bulanıyor ve bu bulantılardan bazen memnun bile oluyorum çünkü kendimi yemelerden sadece böyle uzak tutabileceğimi farketmeye başladım:S
ESRTML, PELUSE VE BERNAZDL sanırım sizler de öğretmensiniz. O da ayrıca hoşuma gitti, aynı gün tiplerini yaşama ve paylaşma ihtimalinin artması açısından.
Allah herkese sağlıklı, akıllı, ahlaklı, kızsa güzel, erkekse yakışıklı bebeler nasip etsin inş:)
HE YA CANIM ÖĞRETMENİKKK =)) HEM DE SABAHÇI OLANLARINDAN BELLİ OLUYOR Dİ Mİ =))) HOŞGELDİN ARAMIZA. EE ARTIK BİZİ SEN BİLGİLENDİRİCEKSİN. NE DE OLSA 2. BEBİŞ.... HAYIRLI UĞURLU AMA KİLOSUZ OLSUN İNAŞŞALLAJ HAMİLELİĞİN
Aminnnnnn bernaZDL. Evet bn de sabahçı kısmındanım, (arada akşamcı olmayı da istemedim değilMalum, hayat...)
Nilüfer, canını sıkma, ilk mesajımda da dediğim gibi, nelerle karşılaşacağız biz bu süreçte,.. E ne de olsa bi insan oluşumu var içimizde.. kolay olmasa gerek.. ınş en güzel haberleri alırsın da için rahatlar.. 3 aşağı 5 yukarı hepimizin başından bnzerleri geçiyor..
hoşgeldiniz vip anne aynen gözlemlediğiniz gibi paylaşımın dibine vuruyoruz. yeri geldi mi suyunu çıkarıyoruz.
e napçeen burda dağıtıyoz biz de.. dışarda sanki herkes üstüme geliyo. patlıcak birilerini arıyorum. düündüğümü söyleyemiyor, pat diye daha ağır konuşuyorum.. ohhhhhh en rahatı sanal.. =))))))hoşgeldiniz vip anne aynen gözlemlediğiniz gibi paylaşımın dibine vuruyoruz. yeri geldi mi suyunu çıkarıyoruz.
Aminnnnnn bernaZDL. Evet bn de sabahçı kısmındanım, (arada akşamcı olmayı da istemedim değilMalum, hayat...)
Nilüfer, canını sıkma, ilk mesajımda da dediğim gibi, nelerle karşılaşacağız biz bu süreçte,.. E ne de olsa bi insan oluşumu var içimizde.. kolay olmasa gerek.. İnş en güzel haberleri alırsın da için rahatlar.. 3 aşağı 5 yukarı hepimizin başından bnzerleri geçiyor..
tabi ayrılma, hatta ben inallah bi aksilik çıkmazda yola iznim olursa ağustosta bursadayım. sizi görmeyi çok istiyorum!!!
evt canım hem bu doktora hemde acıbademe gideceğim yine ...kendi doktorum dedi ki bi salı bakalım göremezsek bide cuma bakarız sonra konuşuruz dedi....
ilk hamileliklerde böyle şeyler çok olurmuş yüzde seksen hiç üzülme falan dedi...artık allahtan umut kesilmez dünyanında sonu değil dediğin gibi..bilmiyorumişte elimde değil..sizinde moralinizi fazla bozmayayım sonra haber veririm yine..inşallah aranızdan ayrılmam...
Kızım 5 yaşında. yaklaşık 3 yıl gece hiçççç uyumadım bn bernaZDL, artık oyle dumanlı gezıyordum ki okulda. karnım açççç.., gözüm uykusuzzzz.... Belli bi süre eş askerrr... E bazı zamanlar yetti gaari dendiği oldu malesefaman aman "DİKKAT! BEBEK VAR!" bacım ne akşamı ne malumu hayatı =))) hooops neler oluyor!
nilüfercim sakın üzme kendini canım belki gelişmediğinden göremedin ne bileyim ya herşeyin hayırlısı rabbim hakkına hayırlısı ne ise onu versin canım:1hug:
Merhaba kızlar.Kızlar bazı testler ve ikili test için istanbula doktoruma gidiyorum.12 haftamda çagırdı.Kızlar bu testi ikili testi yani yaptıranlar varsa sonuç ne kadar zaman içinde hazır oldu sizde?Yani orada ne kadar kalacagımızı öğrenmek istiyorum da..
inşallah gülşahh...geç döllenmedir diyor doktor ...offf ne bileyim neden böyle oldu çok korkuyorum kürtajdan falanda....allahım inşşallah sağlıklı ve oradadır....
hayırlısı ne ise o olsun canım..kendinizde iyi bakın sonra görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?