2009 Aralık Anneleri

canım ben 5+3 iken duydum, ama 3 hafta önce gittiğimde biraz içeri kaçmış gibi bişey söyledi doktor. duyamadık. sonrasında 3 hafta da göremeyince kafayı sıyırdım ben. kaybettiğimi bile düşünmüştüm bebeğimi.. Ama nolursun aklına kötü şeyler getirme!!! sana şu kadarını söyleyeyim, şurda hiçbirimizin garantisi yok! ama hep bi umut barrındırmak durumundayız. moral bozukluğu ne bizim işimize gelir ne de bebeğimize. ben 1 haftadır neler çekiyorum... şimdi boşuna diye sinir oldum kendime. zaten cüce de kalmış bebişim=)) 5 cm =)))) 7 olması gerekiyor.
sakın emi canım sakın aklından kötü şeyler geçirme ve şunu dile hep,
HAYIRLISI NE ıSE RABBıM ONU NASıP ETSıN!!!!! :1hug:

banamı sordun canım ben anlamamışım kusura bakma..hayır birtek keseyi gördük ..içinde bebek yok...ağlıcam şimdi dünden beri gözümde yaş kalmadı..çok zor birşeyy ama belkide boş gebelik ...

HE YA CANIM ÖĞRETMENİKKK =)) HEM DE SABAHÇI OLANLARINDAN BELLİ OLUYOR Dİ Mİ =))) HOŞGELDİN ARAMIZA. EE ARTIK BİZİ SEN BİLGİLENDİRİCEKSİN. NE DE OLSA 2. BEBİŞ.... HAYIRLI UĞURLU AMA KİLOSUZ OLSUN İNAŞŞALLAJ HAMİLELİĞİN kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun inşallah...aslında buraya yazayımmı yazmayımmı diye çok düşündüm moral bozmak olmasın diye ama zaten herkez bebişini görmüş vaziyette diye yazıp paylaşmaya karar verdim...inşallah benım bebeişte içeriye kaçmıştır canım ...salıya kadar sabır artık...
sende bebişine güzel bak canım sütünü falan bol bol iç büyüsün...zaten son aylar o gelişmeler oluyormuş gerçi çokta kafanı takma...öpüyorum ..sağol

banamı sordun canım ben anlamamışım kusura bakma..hayır birtek keseyi gördük ..içinde bebek yok...ağlıcam şimdi dünden beri gözümde yaş kalmadı..çok zor birşeyy ama belkide boş gebelik ...
bak sana açık açık konuşacağım canım,öyle olsa bile, dünyanın sonu değil. kendini yıpratmanın da hiç manası yok. daha önümüzde uzuuun inşallah da sağlıklı bir hayat var. bak yeni gelen arkadaşımız 2. bebeğini bekliyor. nolursun moralini bozma, anlıyorsun di mi beni?

hoşgeldiniz vip anne aynen gözlemlediğiniz gibi paylaşımın dibine vuruyoruz. yeri geldi mi suyunu çıkarıyoruz.

Aminnnnnn bernaZDL. Evet bn de sabahçı kısmındanım, (arada akşamcı olmayı da istemedim değil Malum, hayat...)
Nilüfer, canını sıkma, ilk mesajımda da dediğim gibi, nelerle karşılaşacağız biz bu süreçte,.. E ne de olsa bi insan oluşumu var içimizde.. kolay olmasa gerek.. İnş en güzel haberleri alırsın da için rahatlar.. 3 aşağı 5 yukarı hepimizin başından bnzerleri geçiyor..

evt canım hem bu doktora hemde acıbademe gideceğim yine ...kendi doktorum dedi ki bi salı bakalım göremezsek bide cuma bakarız sonra konuşuruz dedi....
ilk hamileliklerde böyle şeyler çok olurmuş yüzde seksen hiç üzülme falan dedi...artık allahtan umut kesilmez dünyanında sonu değil dediğin gibi..bilmiyorumişte elimde değil..sizinde moralinizi fazla bozmayayım sonra haber veririm yine..inşallah aranızdan ayrılmam...

tabi ayrılma, hatta ben inallah bi aksilik çıkmazda yola iznim olursa ağustosta bursadayım. sizi görmeyi çok istiyorum!!!

sağol ...sende hoşgeldin aramıza....inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemin olur...artık benim durumuda günler gösterecek ......

hoşgeldiniz vip anne aynen gözlemlediğiniz gibi paylaşımın dibine vuruyoruz. yeri geldi mi suyunu çıkarıyoruz.

Tşk ederim esrtml, insanın en çok anlaşılmayı beklediği dönemi yaşıyoruz.. Bulunmamızın en doğal olduğu bir ortam sanırım burası:) dizimizin dibinde olup da ancak yüzeysel konuşabıldığimiz insanları bilince, sizlerle olmak güzel olacak sanırım. Herkesin güzel haberlerini almamız dileklerimle tabi..

e napçeen burda dağıtıyoz biz de.. dışarda sanki herkes üstüme geliyo. patlıcak birilerini arıyorum. düündüğümü söyleyemiyor, pat diye daha ağır konuşuyorum.. ohhhhhh en rahatı sanal.. =))))))

aman aman "DİKKAT! BEBEK VAR!" bacım ne akşamı ne malumu hayatı =))) hooops neler oluyor!

tabi ayrılma, hatta ben inallah bi aksilik çıkmazda yola iznim olursa ağustosta bursadayım. sizi görmeyi çok istiyorum!!!

hadi yaa..ne iş sen bursalımısın???ozaman bi buluşma ayarlanır ayarlanmaz isede senınle görüşebiliriz benım yerim yalovayolunda özdileğe yakın....ozaman haber verirsen özdilekte buluşur tanısırız canım...inşallah bende hamile olurum hala...daha çok konuşacak şeyimiz olur...

nilüfercim sakın üzme kendini canım belki gelişmediğinden göremedin ne bileyim ya herşeyin hayırlısı rabbim hakkına hayırlısı ne ise onu versin canım:1hug:

aman aman "DİKKAT! BEBEK VAR!" bacım ne akşamı ne malumu hayatı =))) hooops neler oluyor!
Kızım 5 yaşında. yaklaşık 3 yıl gece hiçççç uyumadım bn bernaZDL, artık oyle dumanlı gezıyordum ki okulda. karnım açççç.., gözüm uykusuzzzz.... Belli bi süre eş askerrr... E bazı zamanlar yetti gaari dendiği oldu malesef
Ama içimizdekilerin bizi izlediğinin farkındayım Bi gözdağı vereyim dedim veletlere:)))

günaydın kızlar maşallah hepiniz erkencisiniz.ne çok yazmışınız oku oku bitmiyor.çoğunuz bugün evdesiniz bende öğlene kadar çalışıyorum.bugün daha iim.umuyorum ki bebeğim sağlıklı olacak üçlütestte herşey yoluna girecek.üzmeyeceğim artık hem kendimi hem bebişimi.herkese sağlıklı bebişler nasip etsin Allah ım.

nilüfercim sakın üzme kendini canım belki gelişmediğinden göremedin ne bileyim ya herşeyin hayırlısı rabbim hakkına hayırlısı ne ise onu versin canım:1hug:

inşallah gülşahh...geç döllenmedir diyor doktor ...offf ne bileyim neden böyle oldu çok korkuyorum kürtajdan falanda....allahım inşşallah sağlıklı ve oradadır....
hayırlısı ne ise o olsun canım..kendinizde iyi bakın sonra görüşürüz..

Ben çarşamba günü yaptırdım ikili testi sonucu pazartesi günü alacağım sanırım çalışılması gerekiyormuş bu testin bir süre o yüzden sonuçlar hemen çıkmayabiliyor. Belki ama daha az yoğun bir merkezde daha kısa sürede çıkabilir.

Bu arada Berna benim bebiş en cüceniz o zaman 47,32 mm çıktı. Bir de şişko 56 gram çıkıyor nette araştırıyorum bu haftada bu kadar ağır olmaz gibi görünüyor ama doktor her iki değer içinde normal dedi. O yüzden kafaya takmıyorum. Kişiden kişiye sonuçlar çok değişiklik gösterebilirmiş. Birbirinizle sakın kıyaslamayın doktorunuz normal dediyse sorun yoktur diyor birçok kaynak.

Vip anne hoşgeldin. Ben de biyoloji öğretmeniyim.

aklına kötü şeyler getirme canım rabbimden hayırlısını iste şimdiden kürtajı filan düşünme döverim seni haaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…