aklına kötü şeyler getirme canım rabbimden hayırlısını iste şimdiden kürtajı filan düşünme döverim seni haaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile
günaydın kızlar maşallah hepiniz erkencisiniz.ne çok yazmışınız oku oku bitmiyor.çoğunuz bugün evdesiniz bende öğlene kadar çalışıyorum.bugün daha iim.umuyorum ki bebeğim sağlıklı olacak üçlütestte herşey yoluna girecek.üzmeyeceğim artık hem kendimi hem bebişimi.herkese sağlıklı bebişler nasip etsin Allah ım.
evet evet bursa'lıyam e-zelden bursa'lıyaaam ...hadi yaa..ne iş sen bursalımısın???ozaman bi buluşma ayarlanır ayarlanmaz isede senınle görüşebiliriz benım yerim yalovayolunda özdileğe yakın....ozaman haber verirsen özdilekte buluşur tanısırız canım...inşallah bende hamile olurum hala...daha çok konuşacak şeyimiz olur...
evet zor günler geçirmişsin. ama artık biz varıııııııııııııııızzz :teytey:Kızım 5 yaşında. yaklaşık 3 yıl gece hiçççç uyumadım bn bernaZDL, artık oyle dumanlı gezıyordum ki okulda. karnım açççç.., gözüm uykusuzzzz.... Belli bi süre eş askerrr... E bazı zamanlar yetti gaari dendiği oldu malesef
Ama içimizdekilerin bizi izlediğinin farkındayımBi gözdağı vereyim dedim veletlere:)))
inşallah canım, inşallah!!! ama senin sonuçta 2.5 tu di mi? bişey yok yani. boşuna geriyoruz kendimizi benden uyarması bakın!! pozitif düşüneliiiiim! kızıyorum ama naniknanikgünaydın kızlar maşallah hepiniz erkencisiniz.ne çok yazmışınız oku oku bitmiyor.çoğunuz bugün evdesiniz bende öğlene kadar çalışıyorum.bugün daha iim.umuyorum ki bebeğim sağlıklı olacak üçlütestte herşey yoluna girecek.üzmeyeceğim artık hem kendimi hem bebişimi.herkese sağlıklı bebişler nasip etsin Allah ım.
Ben çarşamba günü yaptırdım ikili testi sonucu pazartesi günü alacağım sanırım çalışılması gerekiyormuş bu testin bir süre o yüzden sonuçlar hemen çıkmayabiliyor. Belki ama daha az yoğun bir merkezde daha kısa sürede çıkabilir.
Bu arada Berna benim bebiş en cüceniz o zaman 47,32 mm çıktı. Bir de şişko 56 gram çıkıyor nette araştırıyorum bu haftada bu kadar ağır olmaz gibi görünüyor ama doktor her iki değer içinde normal dedi. O yüzden kafaya takmıyorum. Kişiden kişiye sonuçlar çok değişiklik gösterebilirmiş. Birbirinizle sakın kıyaslamayın doktorunuz normal dediyse sorun yoktur diyor birçok kaynak.
Vip anne hoşgeldin. Ben de biyoloji öğretmeniyim.
güzel olacak inşallah düşünce gücüyle kaşığı eğiyo millet annelik gücüyle bebekleri süpermen yaparız alimallah.ay yoksa erkekmi içimemi doğdu:))çarşamba günü benim ikili test var inşallahhhhhhh bebişim benimledir hala. kızlar o kadar çok korkuyorumki daha önce düşük yaşadığım için yine aynı şeylerin olmasından korkuyorum dua edin benim için lütfen
evet evet bursa'lıyam e-zelden bursa'lıyaaam ...
geliyorum anam bekle beni =)))
evet zor günler geçirmişsin. ama artık biz varıııııııııııııııızzz :teytey:
inşallah canım, inşallah!!! ama senin sonuçta 2.5 tu di mi? bişey yok yani. boşuna geriyoruz kendimizi benden uyarması bakın!! pozitif düşüneliiiiim! kızıyorum ama naniknanik
hadi bakalım hayırlısı canım..
gram o kadar değil sanırım. ben de sordum belli oluyor mu diye,50 60 gr bişeydir dedi. ama ölçmeden tahmini. ki o kadar bile yazmıyor nette. bu arada ben takılıyorum. sağlıklı olsunlar da inşallah. hee bi de şu var bacakları bana çekmiş, gövde babasına, ben babadan bi 5cm falan uzunum dakaydirigubbakcemile3
çarşamba günü benim ikili test var inşallahhhhhhh bebişim benimledir hala. kızlar o kadar çok korkuyorumki daha önce düşük yaşadığım için yine aynı şeylerin olmasından korkuyorum dua edin benim için lütfen
çarşamba günü benim ikili test var inşallahhhhhhh bebişim benimledir hala. kızlar o kadar çok korkuyorumki daha önce düşük yaşadığım için yine aynı şeylerin olmasından korkuyorum dua edin benim için lütfen
güzel olacak inşallah düşünce gücüyle kaşığı eğiyo millet annelik gücüyle bebekleri süpermen yaparız alimallah.ay yoksa erkekmi içimemi doğdu:))
güzel olacak inşallah düşünce gücüyle kaşığı eğiyo millet annelik gücüyle bebekleri süpermen yaparız alimallah.ay yoksa erkekmi içimemi doğdu:))
o kadar yesen sende böyle olursun enerjimi harcayacak yer bulamıyorum neyse bari evi toparlim nede olsa iyi bir eş tertipli düzenli olmasını bilmeli demi ama öpüyorum hepiniziay Allah senin cızırtını koparmasın inşallah e mi!!=) sabah sabah nerden kız bu neşe, güle güle bi hal oldum=)))
o kadar yesen sende böyle olursun enerjimi harcayacak yer bulamıyorum neyse bari evi toparlim nede olsa iyi bir eş tertipli düzenli olmasını bilmeli demi ama öpüyorum hepinizi
esrtml alemsin yaaa:)))) harika bi düşünce şekli. ya cidden ne zaman öğrenebiliriz ki acaba cinsiyetleri? Öğrenen var mı? Bnmki 11 haftalık
woooooooow esra?
hadi anam kolay gele, geleyim mi yardıma =)kaydirigubbakcemile5
yok yavrum ben hallederim çok hamaratım çok:)) tamamen şaka tabi hamile olduğumu öğrendiğimden beri yapacağım varsa bile yapmıyorum.annemin özlü bi sözü vardır bu konu üzerine erkeğin bi bacağını sırf keyif için kıracaksın diye şu ara onu uyguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?