2009 Aralık Anneleri

günaydın canım hoşgeldina.s.

çarşamba günü benim ikili test var inşallahhhhhhh bebişim benimledir hala. kızlar o kadar çok korkuyorumki daha önce düşük yaşadığım için yine aynı şeylerin olmasından korkuyorum dua edin benim için lütfen

evet evet bursa'lıyam e-zelden bursa'lıyaaam ...
geliyorum anam bekle beni =)))

evet zor günler geçirmişsin. ama artık biz varıııııııııııııııızzz :teytey:
inşallah canım, inşallah!!! ama senin sonuçta 2.5 tu di mi? bişey yok yani. boşuna geriyoruz kendimizi benden uyarması bakın!! pozitif düşüneliiiiim! kızıyorum ama naniknanik

hadi bakalım hayırlısı canım..
gram o kadar değil sanırım. ben de sordum belli oluyor mu diye,50 60 gr bişeydir dedi. ama ölçmeden tahmini. ki o kadar bile yazmıyor nette. bu arada ben takılıyorum. sağlıklı olsunlar da inşallah. hee bi de şu var bacakları bana çekmiş, gövde babasına, ben babadan bi 5cm falan uzunum da kaydirigubbakcemile3

güzel olacak inşallah düşünce gücüyle kaşığı eğiyo millet annelik gücüyle bebekleri süpermen yaparız alimallah.ay yoksa erkekmi içimemi doğdu:))

evet arkadaşlar hepimiz pozitif düşünelim.hepsi sağlıklı aralık bebeği olacak

canım sakın korkma, ben de 1 haftadır öyle şeyler düşündüm gereksiz yere. valla sapasağlam yaşıyor. herşey yolundadır sen sıkma yeter ki canını:1hug:

gülaşhcım hiç kokma bebişn seninle beraber.umarım test sonucunda ii çıkar.içini rahat tut

güzel olacak inşallah düşünce gücüyle kaşığı eğiyo millet annelik gücüyle bebekleri süpermen yaparız alimallah.ay yoksa erkekmi içimemi doğdu:))

esracım inşallah dediğin gibi olur. süpermen mi olur artık pamuk prenses mi sağlıklı olsunda tek.

ay Allah senin cızırtını koparmasın inşallah e mi!!=) sabah sabah nerden kız bu neşe, güle güle bi hal oldum=)))

Tşk peluse:) Bn de fen teknolji öğrtmeniyim.
bernaZDL , e öyleyseee.. varlığınız yeter diyebilirrim de mi:) Güzel yaklaşımlar bunlar. Tuttum.
Fms ve Gülşah1985 dua hep dilimizde güzelim. Ama hiç unutmayalım Allah hep hyrlısını verirmiş de, biz kullar farketmezmişiz. Arada verdiği bu tip zorluklar da şükrümüzün artması için diğer güzelliklere:)

ay Allah senin cızırtını koparmasın inşallah e mi!!=) sabah sabah nerden kız bu neşe, güle güle bi hal oldum=)))
o kadar yesen sende böyle olursun enerjimi harcayacak yer bulamıyorum neyse bari evi toparlim nede olsa iyi bir eş tertipli düzenli olmasını bilmeli demi ama öpüyorum hepinizi

sen de iyi ki varsın!
üzücü bi durum yaşamış olabilirsin ama bu her zaman böyle devam edecek demek değil ya!
içini ferah tut canım sen, vücuduna yediklerine dikkat et, gerisini Allah'a bırak :CüvCüv:

esrtml alemsin yaaa:)))) harika bi düşünce şekli. ya cidden ne zaman öğrenebiliriz ki acaba cinsiyetleri? Öğrenen var mı? Bnmki 11 haftalık

o kadar yesen sende böyle olursun enerjimi harcayacak yer bulamıyorum neyse bari evi toparlim nede olsa iyi bir eş tertipli düzenli olmasını bilmeli demi ama öpüyorum hepinizi

woooooooow esra?
hadi anam kolay gele, geleyim mi yardıma =)kaydirigubbakcemile5

esrtml alemsin yaaa:)))) harika bi düşünce şekli. ya cidden ne zaman öğrenebiliriz ki acaba cinsiyetleri? Öğrenen var mı? Bnmki 11 haftalık

ben dün bibişini gördüm sankiiiiiiiiiiiiiii =)))))
nohut kadar bişi duruyodu orda ama 3 hafta sonra öğrenicez cinsiyetini
...

woooooooow esra?
hadi anam kolay gele, geleyim mi yardıma =)kaydirigubbakcemile5

yok yavrum ben hallederim çok hamaratım çok:)) tamamen şaka tabi hamile olduğumu öğrendiğimden beri yapacağım varsa bile yapmıyorum.annemin özlü bi sözü vardır bu konu üzerine erkeğin bi bacağını sırf keyif için kıracaksın diye şu ara onu uyguluyorum

ayyy salaklığım üstümde!
anlamadım...
.

Biz haftaya cumartesi gideceğiz cinsiyet için. Ben çok ısrar edince haftaya bir gelin bakalım dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…