2009 Aralık Anneleri

esrtml kullanıcısından alıntı
bari evi toparlim nede olsa iyi bir eş tertipli düzenli olmasını bilmeli demi ama öpüyorum hepinizi

Yahu evet, onca iş var bn buraya takıldım kaldım. bari anneme gideyim de, kendimi besleteyim az onca iş için mutlu ve çalışkan anne olamk için yemek lazım değil mi

bernaZDL bu arada senin bebe bnmkinden 6 gün büyük. Seninkinin kafasını bozmamak gerek . Alimallah icabına bakar bizimkinin.

vip anne öncelikle aramıza hoşgeldin.rabbimin verdiği herşeyde bir hayır var tabiki ama insanın ister istemez düşündürüyo ve üzüyo işte.

kızlarrr hepinize günaydınnnn canlarımmm..nasılsınız.?bakıyorumda hepınız erkencısınız. uyuyan yok aramızda.ne guzel ne guzel çalıskan anne adaylarıyız.

erkeğin bi bacağını sırf keyif için kıracaksın

wayyyyy beeee! ilk günden neler öğrendim Sanırım bn yolumu belirledim bu özlü sözle. Annene selam ve saygılar bu önderliği için esracığım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
vip anne hosgeldın canım sende aramıza.okuduklarıma göre ikinciyi beklıyosun. hayırlı uğurlu olsun insallah saglıkla sıhhatle dünyaya gelsın

Birperi sana da günaydın h.g.

Gülşah1985 haklısın. Dert gelince insanın gözü kararıyor, mantıklı düşünemiyor:)

Biz haftaya cumartesi gideceğiz cinsiyet için. Ben çok ısrar edince haftaya bir gelin bakalım dedi doktor.
içinden ne geçiyor? bir de tercihiniz ne?
canım berna de yeter =) yorma o kadar kendini.
aşk olsun niye icabına baksın=) kardeş kardeş geçinsinlar işte..
ne demiş mehsun kırmızıgül
hepimiiizz kardeşiiiizzz, bu öfke ne diğğeee
kızlarrr hepinize günaydınnnn canlarımmm..nasılsınız.?bakıyorumda hepınız erkencısınız. uyuyan yok aramızda.ne guzel ne guzel çalıskan anne adaylarıyız.

günaydın canım nasılsın? uyku tutmuyor ya, bünye alışınca..

günaydın bernacım sanada. iyiyim çok şükür bulantılar artık 2 yada 3 gunde bır gelıyo.rahatladım biraz.
sen nasılsın ?keyıfler yerınde insallah

ay süperim valla, dün gördüm ya bebişimi hattta yanılmıyorsam bibişini =))
2 gün sonra da sen görecekmişsin. o zaman tüy kadar hafifliyorsun valla.

Kesınlıkle öle.pazartesı benımde randevum var nası özledım anlatamam okadar cok görmek ıstıyorumkı.napıyo acaba benım kuzum. büyümüştür biraz daha.

bazen karnıma dokunuyorum annesini bitanesi filan diye seviyorum eşim de kıskanıyo şimdiden pabucumuz dama atıldı diyo.hayırlısıyla bir doğursak şu meleklerimizi sevsek doyasıyaaaaaa :ecrin_bebek:

bazen karnıma dokunuyorum annesini bitanesi filan diye seviyorum eşim de kıskanıyo şimdiden pabucumuz dama atıldı diyo.hayırlısıyla bir doğursak şu meleklerimizi sevsek doyasıyaaaaaa :ecrin_bebek:

amin canım amin, :Saruboceq:he şöyle işte=) bebişlerimize kavuşacağımız günleri düşünelim yerimseniben

Arkadaşlar benim drum doum tarihimizi için 16,12,2009 gibi gözüküyoer inşaallah rabbim nasip eylesin

ben aralık doğumluyum yay burcuyum ve annelere güzel haberim var yay burcu annesine çok düşkündür mesela ben annemsiz duramam küçükken bile bi gün ayrı kalsam ağlıyodumm boyna sırnaşığımdır işten eve giderim öperim annemi şapur şupur tek kötü yanı yarın öbür gün evlenince annem benden uzakta olucak ve evde varlığımı fazlasıyla hissettirdiğim için şimdiden düşünmeye başladı aney ev sessiz kalacak diye hehe senağlama

Arkadaşlar benim drum doum tarihimizi için 16,12,2009 gibi gözüküyoer inşaallah rabbim nasip eylesin
gözün aydın canım! sağlıkla bebişini kıcağına alırsın inşallah, aramıza hoşgeldin!
ne güzel di mi, her geçen gün sayımız artıyo.
şu ülkem nfusuna biz katkıda bulunuyoruz diyorum da inanmıyorsunuz. aralıkta patlama olacak patlama :))))

feyza ben de koç'um. valla süper anlaşıcaz galiba bebişle. baba da ana da oyuncu.. hiç sıkılmıcak bebiş heheheekaydirigubbakcemile3

görev mi? gelin olarak mı gittin?
ben de taaa Ağrı'lardayım=))) zor uzakta olmak..

yok canım akrabalarım ailem malatya da yaşıyor.canım benim sen nerelisin gurbette olmanın ne demek olduğunu az çok tahmin edebiliyorum benim ablam gurbette.siz olmadan hiçbirşeyden tat almıyorum diyo ne gezmekten ne eğlenmekten ama tek huzuru yerinde olsun varsın gurbette olsun çok şükür mutlu o konuda içimiz rahat 3 yıl sonra da emekli olup dönecekler onlarda malatyaya aaaaaaayyyyyyyy çok mu konuştum neee taramalı tüfek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…