esrtml kullanıcısından alıntı
bari evi toparlim nede olsa iyi bir eş tertipli düzenli olmasını bilmeli demi ama öpüyorum hepinizi
Tşk peluse:) Bn de fen teknolji öğrtmeniyim.
bernaZDL , e öyleyseee.. varlığınız yeter diyebilirrim de mi:) Güzel yaklaşımlar bunlar. Tuttum.
Fms ve Gülşah1985 dua hep dilimizde güzelim. Ama hiç unutmayalım Allah hep hyrlısını verirmiş de, biz kullar farketmezmişiz. Arada verdiği bu tip zorluklar da şükrümüzün artması için diğer güzelliklere:)
erkeğin bi bacağını sırf keyif için kıracaksın
içinden ne geçiyor? bir de tercihiniz ne?Biz haftaya cumartesi gideceğiz cinsiyet için. Ben çok ısrar edince haftaya bir gelin bakalım dedi doktor.
canım berna de yeter =) yorma o kadar kendini.Yahu evet, onca iş var bn buraya takıldım kaldım. bari anneme gideyim de, kendimi besleteyim azonca iş için mutlu ve çalışkan anne olamk için yemek lazım değil mi
bernaZDL bu arada senin bebe bnmkinden 6 gün büyük. Seninkinin kafasını bozmamak gerek . Alimallah icabına bakar bizimkinin.
kızlarrr hepinize günaydınnnn canlarımmm..nasılsınız.?bakıyorumda hepınız erkencısınız. uyuyan yok aramızda.ne guzel ne guzel çalıskan anne adaylarıyız.
kızlarrr hepinize günaydınnnn canlarımmm..nasılsınız.?bakıyorumda hepınız erkencısınız. uyuyan yok aramızda.ne guzel ne guzel çalıskan anne adaylarıyız.
sana da günaydın canım konu bebek olunca erkenci oluyoruz işte .
gülşah nerde yaşıyorsun?
istanbul doğumluyum canım malatyada yaşıyorum
Kesınlıkle öle.pazartesı benımde randevum var nası özledım anlatamam okadar cok görmek ıstıyorumkı.napıyo acaba benım kuzum. büyümüştür biraz daha.
bazen karnıma dokunuyorum annesini bitanesi filan diye seviyorum eşim de kıskanıyo şimdiden pabucumuz dama atıldı diyo.hayırlısıyla bir doğursak şu meleklerimizi sevsek doyasıyaaaaaa:ecrin_bebek:
gözün aydın canım! sağlıkla bebişini kıcağına alırsın inşallah, aramıza hoşgeldin!Arkadaşlar benim drum doum tarihimizi için 16,12,2009 gibi gözüküyoer inşaallah rabbim nasip eylesin
ben aralık doğumluyum yay burcuyum ve annelere güzel haberim var yay burcu annesine çok düşkündür mesela ben annemsiz duramam küçükken bile bi gün ayrı kalsam ağlıyodumm boyna sırnaşığımdır işten eve giderim öperim annemi şapur şupur tek kötü yanı yarın öbür gün evlenince annem benden uzakta olucak ve evde varlığımı fazlasıyla hissettirdiğim için şimdiden düşünmeye başladı aney ev sessiz kalacak diye hehe senağlama
görev mi? gelin olarak mı gittin?
ben de taaa Ağrı'lardayım=))) zor uzakta olmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?