ay süperim valla, dün gördüm ya bebişimi hattta yanılmıyorsam bibişini =))
2 gün sonra da sen görecekmişsin. o zaman tüy kadar hafifliyorsun valla.
yok canım akrabalarım ailem malatya da yaşıyor.canım benim sen nerelisin gurbette olmanın ne demek olduğunu az çok tahmin edebiliyorum benim ablam gurbette.siz olmadan hiçbirşeyden tat almıyorum diyo ne gezmekten ne eğlenmekten ama tek huzuru yerinde olsun varsın gurbette olsun çok şükür mutlu o konuda içimiz rahat 3 yıl sonra da emekli olup dönecekler onlarda malatyaya aaaaaaayyyyyyyy çok mu konuştum neee taramalı tüfek gibi
Arkadaşlar benim drum doum tarihimizi için 16,12,2009 gibi gözüküyoer inşaallah rabbim nasip eylesin
gözün aydın canım! sağlıkla bebişini kıcağına alırsın inşallah, aramıza hoşgeldin!
ne güzel di mi, her geçen gün sayımız artıyo.
şu ülkem nfusuna biz katkıda bulunuyoruz diyorum da inanmıyorsunuz. aralıkta patlama olacak patlama :))))
feyza ben de koç'um. valla süper anlaşıcaz galiba bebişle. baba da ana da oyuncu.. hiç sıkılmıcak bebiş heheheekaydirigubbakcemile3
diğer çocuğun kız ya erkek istemekte haklısın bence. ama dediğin gibi sağlıklı olsun da... :Saruboceq: ya bu arada isim ne bacım kaydirigubbakcemile3Bernacım görmek evet harika bir duygu. Bnm bi aklım erkek istiyor. Bi aklım; saçmalama, sağlık, ahlak istemekten vazgeçme, hem kızına bacı olur kız olursa, diyor. bakcaz bakalım, en güzeli olsun :)
kesinlikle canım ama ben cinsiyetini çok merak ediyorum benim 10,5 haftalık daha:teselli:
günaydın kızlarrrr..yeni gelen arkadaşlarımız siz de hoşgeldiniz...oku oku bitiremedim ayoll yine ..sırf daha iyi takip etmek için eve neti bu hafta p.tesi yazdıracağımmm..ben buralardayım nilüfere bi ulaşayım ona canım sıkıldı geliyorum şekerler...
hoşgeldin canıııııııım! nasılsın iyisin maşallah yine kıpır kıpır, hee hadi yarın da tatil inşallah kaydirigubbakcemile5
seçil niloş'a da dedim. bi buluşup görüşelim inşallah, hatta olursa eskişehir bile yaparız valla, meral duymasın kalbine iner =))))) kaydirigubbakcemile3
ben geldim tekrar :) ben de berna gibi bişi itiraf edeyim bariiii...biz biliyorsunuz dr. dan görüntülerini cd ye kaydettirdik yaa ben de erkek gibi gördüm ama dalga geçmeyin annem de kızım söyleme öyle belli olmaz dedii dayanamadım berna dan güç aldım söyledimmm... ama bugün rüyamda da dr. bana kızınız olacak dediii..bakalım rüya mı gerçek benim gördüğümü sandığım mı
valla canım yaa şöyle bir bursa dan eskişehir'e çıkartma yapalımmm meralin kalbine insinnn:))))))))) hadi ağutos gel gelllll geeeeeeeeelllllllllllllll:sm_confused:
kızlarrr sizde de var mı benim bebiş zaten zararlı olan şeylerii kendiliğinden istemiyor...mesela kola manyağı idimm şimdi içim almıyoo,ayran içmezdim şimdi içiyorummm,çay ve kahve olmazsa olmazımdı şimdi kokusu bile kötüü hele etten nefret eder oldummmm..bana meyve versinler 24 saat kabulummmm
BERNAAAAAA KIZMA KOÇİŞİNE:mymeka:
HAMİLESİNYA NAZ YAPIYORSUN SANIRIM. GİTTE SENDE YAT YANINA BEN OLSAM ASLA BU FIRSATI KEÇIRMAZDIM.sırnaşık şey
BERNAAAAAA YATMAYA KISSS QUOTE]
ay canım geçmiş yazıları yeni okuyorum, dittim yattım valla. hemncecik de uyumuş. sabahçıydı dün dr.a gidicez diye=) kıyamam yaaaa o da ayrı bi bebek iştekaydirigubbakcemile3
mediha'cığım bilgilendirme için çok teşekkürler!!! devamını bekleriz =)
ben de rüyamda iki kere kız görmüştüm ya. tersi mi çıkacak ne=) ya seçil senin bebek kaçıncı haftada 7.5 cm di? yuh maşallah yaa =) dünyanın en uzun adamı o olacak herhalde. dedim de adam dedim yaa.. hayrola? merale de kız demiştim...:uhm:
:ecrin_bebek:
yok canım yaa 7,5cm diil daha yeni 10 haftalık oldu teyjesiii ama ultrasona göre 10,5 haftalık çıkıyoo biz boy ölçüsü alamamıştık kıpırdaklığından baş popo 1 hafta önce 3 cm. di minicikk:ecrin_bebek:
geliyorum inşallah canım, çoooook özledim bursa'yı hele çınar'a gittiğinizde öyle bi aşerdim ki! gıcık seniiiii !!!! kaydirigubbakcemile3
etten hakkaten nefret ediyorum. ama hani piknikte yapılan var ya söylemeyeyim diyorum ama, ondan hapur hupur götürdüm valla, yağlı salçalı şeylerin kokusu bile yetiyor bana yiyemiyorum. evde de bi süre yapılmadı hatta. dayanamıyorum kokusuna. meyve meyve meyve! katılıyorum ama gülmekteeeennnnnkaydirigubbakcemile3:roflol:
yaaa evet, minicikler ama maşallah kıpır kıpırlar canlarım yaaaaaaaaa=))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?