2009 Aralık Anneleri

maşallah hepimizin bebişlerine RABBİM nazarlardan korusun onları inşallah

:roflol:kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
allahım yaaaaa=)) yaşa anam yaşa, gelince oltugedır yaşarız=))) hahahahahahaa
hakkaten şaka bi yana çok özledim yaaa... sen de keyfini çıkar canım! benim yerime de kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ağustosa ne kaldı gelince birlikte tadını çıkarırızzzkaydirigubbakcemile3

KIZLAR SLM HERKESE.BENIM BAHAR ALERJıM VAR SAGOLSUN HAVALARIN ISINMASIYLA HEMEN KENDINI GOSTERDı.EVDEN CIKMASAM BıLE BENı MAHVEDıYO;ABARTISIZ UST USTE 10 KERE HAPSURUYORUM.BEBEĞıME BISEY OLMASINDAN COK KORKUYORUM.NORMALDE KULLANDIGIM BI ILACIM VARDI AMA O DA HAMILELIKTE ONERILMIYO,HAPSURMAKTAN Bı TAP DUSUYORUM ARTIK NAPICAM BEN Bı FıKRı OLAN VARSA NOLUR PAYLAŞSINsenağlama

beyazbeyaz sen de hoşgeldin.

ya bernaaa, bn kalkamıyorum bunun başından. napcazzz bu bni? :S:S:S

Bi de şu an vitamin vs olarak ne kullanıyorsunuz ??

beyazbeyaz sen de hoşgeldin.

ya bernaaa, bn kalkamıyorum bunun başından. napcazzz bu bni? :S:S:S

Bi de şu an vitamin vs olarak ne kullanıyorsunuz ??

hoşbuldukkk vip cim adın ne bu arada benim seçil ...ben elevit kullanıyorummmm vitamin olarak hazır aklıma gelmişken ilaçlarımı içeyim ...

hoşbuldukkk vip cim adın ne bu arada benim seçil ...ben elevit kullanıyorummmm vitamin olarak hazır aklıma gelmişken ilaçlarımı içeyim ...

nida bnm adım. bn de megadyn alıyorum ama, elivit nassı bişeydir ki... demiri falan bolmu

doktorunla paylasmalısın guzelım bu konuyu bakalım ne önerecek şimdi biz nedesek bos sana dogru olmaz.ama doktorun kesın uygun bısey verır

nida bnm adım. bn de megadyn alıyorum ama, elivit nassı bişeydir ki... demiri falan bolmu

bende elevit kullanıyorum daha doğrusu doktorverdi demiri 60 mg 30 mg alınması gereken zaten fazla fazla yeter de benim naçizane görüşürüm bu vitaminlerden hiç hazzetmiyorum neymiş demiri normal yemeyle alamıyomuşuz e bizim annelerimiz ninelerimiz ne yapıyodu bu kadar nesil nasıl üredi eksik demirlemi.yılllar sonra insan neslinin fazla demir alması gerektiimi anlaşıldı nedir yani

geldım guzelım bıraz işe dalmışım malum öğlene kadar çalısıyoruz yine şu cumartesılerı hıc sevmıyorum ben yaaa

bak yaa ben atacağım sonunda kendimi pencereden..yaw ne güsel sadece öğlene kadar ben kimi gün gece yarısına kadar burdayımmm bi tek pazar tatil

katılıyorum sana esrtml, ama sanırım artık hayatımız daha suni, eskıler gibi doğal beslenıp en uygun besin biz farketmeden bunyemıze katılmıyor sanırım. neye elımızı atsak yok kimysal tarım yok süt tozundan yoğurt süt... heralde bundan kaynaklanıyor takviye ilaçlar.
eleviti ve bnm megadyni inceledim, gramajlar çok farklı. neden bzmkı onu vermış kı:S:S oldukça da guvenılır bi dr....

bizim annelerımız nınelerımız hep dogal ürünlerle beslenıyodu. herşey bahcedendi.hava kırlı degıldı. küresel ısınma yoktu.herşey mis gibiydi.temız hava bol gıda bol hareket. hangısı bos duruyordu.gercı bızlerde calısıyoruz ama.onlar bı baskaydı bulasık elde...camasır elde..... vs vs vs........

bak yaa ben atacağım sonunda kendimi pencereden..yaw ne güsel sadece öğlene kadar ben kimi gün gece yarısına kadar burdayımmm bi tek pazar tatil

hııııııı tamam ben halıme şükrediyorummm ozamannn.

ama hamıle ınsan da calıstırılırmıymıs yaaaa

evet haklısınnn....ama bi yandan da ben şu makineleri icat eden k,işilerin nur içinde yatmalarını temenni ediyorum düşünsenize ne zor olurdu şimdi bi süpürde yapmam yasakkenn çamaşır falannnn....

haklısın evet herşeyin plastik olduğunu unutuyorum hep.ya bu aldığımız vitaminleri vücut emiyomu acaba onu çok merak ediyorum ne bilim bağırsaklarda emilenler felan var fazlada bilgim yok ama bide beraber alınmaması gereken vitaminler var ama hapta hepsi birden veriliyo.şu süt tozuna çok kafam bozuldu ya yeni okusum haberi katıldığını biliyodum da yüzde 80 çok yüksek bi rakam yav.bi yer buldum pastörize süt satıyo .ilk kutuyu açtığımda bi baktım kaymağı üzerinde gerçek süt gibi nasıl mutlu oldum süt kokuyo o kadar özlemişimki küçükken içerdik o sütten.bari yoğurduda o sütten yapayım ne süttozunu yicem.

hııııııı tamam ben halıme şükrediyorummm ozamannn.

ama hamıle ınsan da calıstırılırmıymıs yaaaa

kendi işi olunca tıpış tıpış gelip çalışıyo , kocama diyorum arada bi rapor alsam ve verecek bi merci olsaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…