benim sana şöyleeeeeeee güsel mi güsell ferah mı ferahhh çınar borcumm var tamam mı şekerimmmmmmmmm hihoyyyt
bahh canın çekmesin die daha gittiğim ve hatta bu gece gideceğim yeri söylemiyorummm ona göreeesengözlerimebaksanab
kısacasıı ben sensiz bursayı az buçuk yaşıyorummm :lepi:
milletin, zavallı personelimin ve kocacımın içinde yaz meyveleri ağacı çıkacak valla( bu arada bak isim vermiyorum yoksa uçarsın ordan buraya doğruuuuuuuu)
maşallah hepimizin bebişlerine RABBİM nazarlardan korusun onları inşallah
:roflol:kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
allahım yaaaaa=)) yaşa anam yaşa, gelince oltugedır yaşarız=))) hahahahahahaa
hakkaten şaka bi yana çok özledim yaaa... sen de keyfini çıkar canım! benim yerime de kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
KIZLAR SLM HERKESE.BENIM BAHAR ALERJİM VAR SAGOLSUN HAVALARIN ISINMASIYLA HEMEN KENDINI GOSTERDİ.EVDEN CIKMASAM BİLE BENİ MAHVEDİYO;ABARTISIZ UST USTE 10 KERE HAPSURUYORUM.BEBEĞİME BISEY OLMASINDAN COK KORKUYORUM.NORMALDE KULLANDIGIM BI ILACIM VARDI AMA O DA HAMILELIKTE ONERILMIYO,HAPSURMAKTAN Bİ TAP DUSUYORUM ARTIK NAPICAM BEN Bİ FİKRİ OLAN VARSA NOLUR PAYLAŞSINsenağlama[/QUOTE
doktoruna danışmadın mı canımmm
beyazbeyaz sen de hoşgeldin.
ya bernaaa, bn kalkamıyorum bunun başından. napcazzz bu bni? :S:S:S
Bi de şu an vitamin vs olarak ne kullanıyorsunuz ??
hoşbuldukkk vip cim adın ne bu arada benim seçil ...ben elevit kullanıyorummmm vitamin olarak hazır aklıma gelmişken ilaçlarımı içeyim ...
geldım guzelım bıraz işe dalmışım malum öğlene kadar çalısıyoruz yine şu cumartesılerı hıc sevmıyorum ben yaaabirperii sesin soluğun çıkmıyoo ?desene sizden fırsat mı kalıyoo diyee
KIZLAR SLM HERKESE.BENIM BAHAR ALERJİM VAR SAGOLSUN HAVALARIN ISINMASIYLA HEMEN KENDINI GOSTERDİ.EVDEN CIKMASAM BİLE BENİ MAHVEDİYO;ABARTISIZ UST USTE 10 KERE HAPSURUYORUM.BEBEĞİME BISEY OLMASINDAN COK KORKUYORUM.NORMALDE KULLANDIGIM BI ILACIM VARDI AMA O DA HAMILELIKTE ONERILMIYO,HAPSURMAKTAN Bİ TAP DUSUYORUM ARTIK NAPICAM BEN Bİ FİKRİ OLAN VARSA NOLUR PAYLAŞSINsenağlama
nida bnm adım. bn de megadyn alıyorum ama, elivit nassı bişeydir ki... demiri falan bolmu
geldım guzelım bıraz işe dalmışım malum öğlene kadar çalısıyoruz yine şu cumartesılerı hıc sevmıyorum ben yaaa
bende elevit kullanıyorum daha doğrusu doktorverdi demiri 60 mg 30 mg alınması gereken zaten fazla fazla yeter de benim naçizane görüşürüm bu vitaminlerden hiç hazzetmiyorum neymiş demiri normal yemeyle alamıyomuşuz e bizim annelerimiz ninelerimiz ne yapıyodu bu kadar nesil nasıl üredi eksik demirlemi.yılllar sonra insan neslinin fazla demir alması gerektiimi anlaşıldı nedir yani
nida bnm adım. bn de megadyn alıyorum ama, elivit nassı bişeydir ki... demiri falan bolmu
bende elevit kullanıyorum daha doğrusu doktorverdi demiri 60 mg 30 mg alınması gereken zaten fazla fazla yeter de benim naçizane görüşürüm bu vitaminlerden hiç hazzetmiyorum neymiş demiri normal yemeyle alamıyomuşuz e bizim annelerimiz ninelerimiz ne yapıyodu bu kadar nesil nasıl üredi eksik demirlemi.yılllar sonra insan neslinin fazla demir alması gerektiimi anlaşıldı nedir yani
bak yaa ben atacağım sonunda kendimi pencereden..yaw ne güsel sadece öğlene kadar ben kimi gün gece yarısına kadar burdayımmm bi tek pazar tatil
bizim annelerımız nınelerımız hep dogal ürünlerle beslenıyodu. herşey bahcedendi.hava kırlı degıldı. küresel ısınma yoktu.herşey mis gibiydi.temız hava bol gıda bol hareket. hangısı bos duruyordu.gercı bızlerde calısıyoruz ama.onlar bı baskaydı bulasık elde...camasır elde..... vs vs vs........
katılıyorum sana esrtml, ama sanırım artık hayatımız daha suni, eskıler gibi doğal beslenıp en uygun besin biz farketmeden bunyemıze katılmıyor sanırım. neye elımızı atsak yok kimysal tarım yok süt tozundan yoğurt süt... heralde bundan kaynaklanıyor takviye ilaçlar.
eleviti ve bnm megadyni inceledim, gramajlar çok farklı. neden bzmkı onu vermış kı:S:S oldukça da guvenılır bi dr....
hııııııı tamam ben halıme şükrediyorummm ozamannn.
ama hamıle ınsan da calıstırılırmıymıs yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?