KIZLAR SLM HERKESE.BENIM BAHAR ALERJİM VAR SAGOLSUN HAVALARIN ISINMASIYLA HEMEN KENDINI GOSTERDİ.EVDEN CIKMASAM BİLE BENİ MAHVEDİYO;ABARTISIZ UST USTE 10 KERE HAPSURUYORUM.BEBEĞİME BISEY OLMASINDAN COK KORKUYORUM.NORMALDE KULLANDIGIM BI ILACIM VARDI AMA O DA HAMILELIKTE ONERILMIYO,HAPSURMAKTAN Bİ TAP DUSUYORUM ARTIK NAPICAM BEN Bİ FİKRİ OLAN VARSA NOLUR PAYLAŞSINsenağlama[/QUOTE
doktoruna danışmadın mı canımmm
YOK CANIM DAHA GITMEDIM DR.A...OZELLIKLE BUGUN DAHA FENAYIM NAPICAM BILMIOM
haklısın evet herşeyin plastik olduğunu unutuyorum hep.ya bu aldığımız vitaminleri vücut emiyomu acaba onu çok merak ediyorum ne bilim bağırsaklarda emilenler felan var fazlada bilgim yok ama bide beraber alınmaması gereken vitaminler var ama hapta hepsi birden veriliyo.şu süt tozuna çok kafam bozuldu ya yeni okusum haberi katıldığını biliyodum da yüzde 80 çok yüksek bi rakam yav.bi yer buldum pastörize süt satıyo .ilk kutuyu açtığımda bi baktım kaymağı üzerinde gerçek süt gibi nasıl mutlu oldum süt kokuyo o kadar özlemişimki küçükken içerdik o sütten.bari yoğurduda o sütten yapayım ne süttozunu yicem.
evet haklısınnn....ama bi yandan da ben şu makineleri icat eden k,işilerin nur içinde yatmalarını temenni ediyorum düşünsenize ne zor olurdu şimdi bi süpürde yapmam yasakkenn çamaşır falannnn....
ya kızlar negüzel hepiniz vitamin ve demirlerinizi içiyorsunuz ben içemiyorum ya of of akşam deneyecektim ama kaldı bugün deneyeceğim bklmmm of offf umarım içebilirim.demirin şurubu varmış ama elvitin yokmuş mecbur içmem lazımmm bklmmm napacağımmm...
YOK CANIM DAHA GITMEDIM DR.A...OZELLIKLE BUGUN DAHA FENAYIM NAPICAM BILMIOM
KIZZZLAR COK KÖTÜYÜÜMM..benneyaptımki
noldu ki handesiv? bulantı mı?
doktoruna arasana canımmmmmm
öyle canım şu an dikkat edebildiğim mevsiminde meyve sebze tüketme olabildiğince temizleyebilme raf ömrü uzun yiyeceklerden uzak durma genel hatlarıyla çok inceleyince kafayı yiyo insan.burda çarşıda şarküteri bol bu büyük markaların pastörize günlük sütleri var ya aynı onlar gibi bi şarküteri kendine özel süt yaptırıyo burda meşhur bi şarküteri hatta şişede değil poşette satıyo sütü.bildiğin inek sütü gibi açıkta satılmıyo yani ama açıkta satılan kadar güzel tadı varesrtml o herşeyi inceleme, en sağlıklısını yeme işine girişince insan kendını aç kalacak gbi hissediyor. resmen kımıldadığın her şey zararlı. mesela geçenlerde gündeme oturdu raf ömrü olan yiyecek içecekler. örneğin sütün, diğer tüm rafda bizleri bekleyen maddelerin ambalajı cidden zararlı. ama açıkta satılan sütler de zararlı.. cidden nolcak:S:S senin dediğin sütü anlayamadım bn . nasıl bişey? nerden aldın?
öyle canım şu an dikkat edebildiğim mevsiminde meyve sebze tüketme olabildiğince temizleyebilme raf ömrü uzun yiyeceklerden uzak durma genel hatlarıyla çok inceleyince kafayı yiyo insan.burda çarşıda şarküteri bol bu büyük markaların pastörize günlük sütleri var ya aynı onlar gibi bi şarküteri kendine özel süt yaptırıyo burda meşhur bi şarküteri hatta şişede değil poşette satıyo sütü.bildiğin inek sütü gibi açıkta satılmıyo yani ama açıkta satılan kadar güzel tadı var
noldu ki handesiv? bulantı mı?
YOK CNM YAA HAPŞURUYORUM DEVAMLI ALERJİM VAR...
hande aramadın mı hala doktorunu..bak kızıcam valla ver numarasını olmazsa ben arayayımmmmm..bebeğe yazık çocuğun başı döndüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
fatmacım bnm de midem fena oluyor. ancak meyve suyuyla alabiliyorum. bi iki çeşit meyve suyu bulunduruyoruz evde, o esnada hangisini cnm isterse.. once bi yudum meyve suyu, sora hapı koy ağzına, nefesini tut, salla arkaya hapı yine bolca meyve suyuyla.. dediğimiz gibi, diğer besinlerden alamıyoruz onlardan aldıklarımız, sıkcaz dişimizi besliycez bebeyi. mecburuzzz
bende elevit kullanıyorum daha doğrusu doktorverdi demiri 60 mg 30 mg alınması gereken zaten fazla fazla yeter de benim naçizane görüşürüm bu vitaminlerden hiç hazzetmiyorum neymiş demiri normal yemeyle alamıyomuşuz e bizim annelerimiz ninelerimiz ne yapıyodu bu kadar nesil nasıl üredi eksik demirlemi.yılllar sonra insan neslinin fazla demir alması gerektiimi anlaşıldı nedir yani
haklısın evet herşeyin plastik olduğunu unutuyorum hep.ya bu aldığımız vitaminleri vücut emiyomu acaba onu çok merak ediyorum ne bilim bağırsaklarda emilenler felan var fazlada bilgim yok ama bide beraber alınmaması gereken vitaminler var ama hapta hepsi birden veriliyo.şu süt tozuna çok kafam bozuldu ya yeni okusum haberi katıldığını biliyodum da yüzde 80 çok yüksek bi rakam yav.bi yer buldum pastörize süt satıyo .ilk kutuyu açtığımda bi baktım kaymağı üzerinde gerçek süt gibi nasıl mutlu oldum süt kokuyo o kadar özlemişimki küçükken içerdik o sütten.bari yoğurduda o sütten yapayım ne süttozunu yicem.
hmmmm onun kaymağı da vardırrr. ne güzel olur kahvaltıda. sen iyi bulmuşsun, devam et. e bu arada kaynatırken de vitamin mineralleri epey eksiliyor deniyor.(hani reklamı bile çıktı derya baykallı) ooofff offfffff .bn de aratıcam burda oyle bi yer.. bakalım...
KIZLAR SLM HERKESE.BENIM BAHAR ALERJİM VAR SAGOLSUN HAVALARIN ISINMASIYLA HEMEN KENDINI GOSTERDİ.EVDEN CIKMASAM BİLE BENİ MAHVEDİYO;ABARTISIZ UST USTE 10 KERE HAPSURUYORUM.BEBEĞİME BISEY OLMASINDAN COK KORKUYORUM.NORMALDE KULLANDIGIM BI ILACIM VARDI AMA O DA HAMILELIKTE ONERILMIYO,HAPSURMAKTAN Bİ TAP DUSUYORUM ARTIK NAPICAM BEN Bİ FİKRİ OLAN VARSA NOLUR PAYLAŞSINsenağlama
eee bölye kalkamazsın tabi =) bana da dün elevit yazdı. pazartesi kansızım da onun testi yapılacak demir eksikse ona göre ilaç takviyesi yapacak..beyazbeyaz sen de hoşgeldin. ya bernaaa, bn kalkamıyorum bunun başından. napcazzz bu bni? :S:S:S
Bi de şu an vitamin vs olarak ne kullanıyorsunuz ??
canım bak hapı koy ağzınaya kızlar negüzel hepiniz vitamin ve demirlerinizi içiyorsunuz ben içemiyorum ya of of akşam deneyecektim ama kaldı bugün deneyeceğim bklmmm of offf umarım içebilirim.demirin şurubu varmış ama elvitin yokmuş mecbur içmem lazımmm bklmmm napacağımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?