2009 Aralık Anneleri

esrtml o herşeyi inceleme, en sağlıklısını yeme işine girişince insan kendını aç kalacak gbi hissediyor. resmen kımıldadığın her şey zararlı. mesela geçenlerde gündeme oturdu raf ömrü olan yiyecek içecekler. örneğin sütün, diğer tüm rafda bizleri bekleyen maddelerin ambalajı cidden zararlı. ama açıkta satılan sütler de zararlı.. cidden nolcak:S:S senin dediğin sütü anlayamadım bn . nasıl bişey? nerden aldın?

ya kızlar negüzel hepiniz vitamin ve demirlerinizi içiyorsunuz ben içemiyorum ya of of akşam deneyecektim ama kaldı bugün deneyeceğim bklmmm of offf umarım içebilirim.demirin şurubu varmış ama elvitin yokmuş mecbur içmem lazımmm bklmmm napacağımmm...

evet haklısınnn....ama bi yandan da ben şu makineleri icat eden k,işilerin nur içinde yatmalarını temenni ediyorum düşünsenize ne zor olurdu şimdi bi süpürde yapmam yasakkenn çamaşır falannnn....

ee tabı orası malum... değişen zamana göre bizde herseyımızle degısıyoruz işte vücudumuzdakı en ufak hücreye kadar

fatmacım bnm de midem fena oluyor. ancak meyve suyuyla alabiliyorum. bi iki çeşit meyve suyu bulunduruyoruz evde, o esnada hangisini cnm isterse.. once bi yudum meyve suyu, sora hapı koy ağzına, nefesini tut, salla arkaya hapı yine bolca meyve suyuyla.. dediğimiz gibi, diğer besinlerden alamıyoruz onlardan aldıklarımız, sıkcaz dişimizi besliycez bebeyi. mecburuzzz

öyle canım şu an dikkat edebildiğim mevsiminde meyve sebze tüketme olabildiğince temizleyebilme raf ömrü uzun yiyeceklerden uzak durma genel hatlarıyla çok inceleyince kafayı yiyo insan.burda çarşıda şarküteri bol bu büyük markaların pastörize günlük sütleri var ya aynı onlar gibi bi şarküteri kendine özel süt yaptırıyo burda meşhur bi şarküteri hatta şişede değil poşette satıyo sütü.bildiğin inek sütü gibi açıkta satılmıyo yani ama açıkta satılan kadar güzel tadı var

hmmmm onun kaymağı da vardırrr. ne güzel olur kahvaltıda. sen iyi bulmuşsun, devam et. e bu arada kaynatırken de vitamin mineralleri epey eksiliyor deniyor.(hani reklamı bile çıktı derya baykallı) ooofff offfffff .bn de aratıcam burda oyle bi yer.. bakalım...

hande aramadın mı hala doktorunu..bak kızıcam valla ver numarasını olmazsa ben arayayımmmmm..bebeğe yazık çocuğun başı döndüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

hande aramadın mı hala doktorunu..bak kızıcam valla ver numarasını olmazsa ben arayayımmmmm..bebeğe yazık çocuğun başı döndüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

CANIM BENİM ULASAMIYORUM Kİ...NAPICAMI SASIRDIM.BI INSAN UST USTE 10 KERE HAPSURABİLİR Mİ?? senağlama

doğru diyorsun .inşallah içebilirim yaaa.bugün deneyeceğim inşallah olur.

kızlar ben çıkıyorum kendinize ve beişlere çok ii bakın.iyi tatiller hepinize.......

O zamanlar besinlerin genleriyle oynanmamıştı, hormonlar , zararlı öldürücüleri kullanılmıyordu. Doğal beslenebiliyorduk ama şimdi nerdeeee nasıl anlayacağız... Laboratuar bile yok bunu kanıtlayacak. Denetimsizlik, vurdumduymazlık almış yürümüş. İnancı olan Allah' a sığınacak. Başka yapabileceğimiz birşey yok ne yazıkki vitamin takviyesiyle oluşacak yeni nesil böyle. Umarım sağlıklı doğarlar ve yaşarlar, bağışıklık sistemleri bunlarla savaşabilecek ve başarabilecek yapıda olurlar inşallah.

Süt tozunda ne varmış bulamadım bilgiyi ve hangi sütün kokusu güzeldi ve aldın canım?

açıkta satılmıyor paztörüze kaynatmaya gerek yok ama diğer pastörizelere benzemiyor gerçek süt gibi açıkta satılan süt gibi istanbulda açıkta satılan sütleri kesinlikle almam bi acaip memleket burası

canım ben de alerji sahbi bi insanım ve öyle böyle değil. göz damlası olarak ACULAR kullanıyordum, ama sabrediyorum gözlerim kızarıp şişti, akıyor ama sabrediyorum.. burnum 2 haftadır tıkalı. tuzlu su var ilaç gibi bişi 1 kere çektim pek bi faydasını görmedim, bıraktım. onda da sabrediyorum.
küçük mavi aerius hap var günlük 1 tane alıyorsun. onu da içmyorum.
hapşırız olarak hem ağızdan hem burundan damlalarım yasak yine SABREDİYORUM!!!
dün dr.a gitmemin nedeni hapşırık krizlerimdi zaten. bebeğime birşey olmuş mudur diye endişelendim. dr.a sordum çok şiddetli ve sık hapşırıyorum, bebeğe bi zararı olur mu? (Allahj göstermesin!) kalbi falan durur mu diye sordum. yok yok öyle şeyleri düşünüp moralini bozma. bu saatten sonra o tür şeyler olmaz. etkilenir bebek ama hani kötü bişey olmaz dedi...içini ferah tut. aynı meret bende de var!!!

beyazbeyaz sen de hoşgeldin. ya bernaaa, bn kalkamıyorum bunun başından. napcazzz bu bni? :S:S:S
Bi de şu an vitamin vs olarak ne kullanıyorsunuz ??
eee bölye kalkamazsın tabi =) bana da dün elevit yazdı. pazartesi kansızım da onun testi yapılacak demir eksikse ona göre ilaç takviyesi yapacak..
canım bak hapı koy ağzına
sonra ağzından taşana kadar su iç. hap zaten onun içinde kayboluyor. sonra yukarı kaldır çeneni kocaman yudumlarla yut. bir böyle dene bakalım. ben küçükken büyük hapları içemiyordum. böyle bi yöntem geliştirmiştim. hep öyle içiyorum hapları..
[

kızlar ya, kahvaltı yaptık, saat 11:30 gibi annem bi oturdu pc başına kalkmıyor kadın kaydirigubbakcemile3 fal bakmayı öğrettimgeçen gün,pc'yi açmayı kapamayı, hiiiç dünyadan anneme dünyadan anneme yanii =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…