canım ben de alerji sahbi bi insanım ve öyle böyle değil. göz damlası olarak ACULAR kullanıyordum, ama sabrediyorum gözlerim kızarıp şişti, akıyor ama sabrediyorum.. burnum 2 haftadır tıkalı. tuzlu su var ilaç gibi bişi 1 kere çektim pek bi faydasını görmedim, bıraktım. onda da sabrediyorum.
küçük mavi aerius hap var günlük 1 tane alıyorsun. onu da içmyorum.
hapşırız olarak hem ağızdan hem burundan damlalarım yasak yine SABREDİYORUM!!!
dün dr.a gitmemin nedeni hapşırık krizlerimdi zaten. bebeğime birşey olmuş mudur diye endişelendim. dr.a sordum çok şiddetli ve sık hapşırıyorum, bebeğe bi zararı olur mu? (Allahj göstermesin!) kalbi falan durur mu diye sordum. yok yok öyle şeyleri düşünüp moralini bozma. bu saatten sonra o tür şeyler olmaz. etkilenir bebek ama hani kötü bişey olmaz dedi...içini ferah tut. aynı meret bende de var!!!
eee bölye kalkamazsın tabi =) bana da dün elevit yazdı. pazartesi kansızım da onun testi yapılacak demir eksikse ona göre ilaç takviyesi yapacak..
canım bak hapı koy ağzına
sonra ağzından taşana kadar su iç. hap zaten onun içinde kayboluyor. sonra yukarı kaldır çeneni kocaman yudumlarla yut. bir böyle dene bakalım. ben küçükken büyük hapları içemiyordum. böyle bi yöntem geliştirmiştim. hep öyle içiyorum hapları..[
slm canım geçmiş olsun,bendede var bu alerji malesef.burun tıkanıklığı ve kuru öksürükle başladı.öksürükler çok şiddetli olunca bende çok korktum bebeğime bişe olurmu acaa diye doktora koştum hemen çok şükür iyi bebeğim.doktor etkilemez bebeği öksürük filan zaten çok hareketli dedi.ohh içim rahatladı.nerdeyse 3 hafta oldu geçmedi.evdende ıkmıyorum çıkınca daha kötü oluyorum çünkü.neyse beklicez artık inşallah yakın zamanda geçer.
bende elevit kullanıyorum bi sorum var canım bu içindeki demirden dolayı dışkıda siyahlık oluyomuş bende oldu sendede oldumu acaba?
merhaba!
sana da çok geçmiş olsun. geçen yazılarından biliyorum öksürük sorununu. valla ne yapacağız bilmiyorum. ilaç da kullanmak istemiyorum.
elevit için de daha dün verdi canım ama esra kullanıoyr sanırım. ona sorarsan daha faydalı olur. yalnız siyahlık olabilir haklısın. çok kafana da takma. dışkı sonuçta =)) sen içerdekine dikkat et yerimseniben kaydirigubbakcemile3
slm canım geçmiş olsun,bendede var bu alerji malesef.burun tıkanıklığı ve kuru öksürükle başladı.öksürükler çok şiddetli olunca bende çok korktum bebeğime bişe olurmu acaa diye doktora koştum hemen çok şükür iyi bebeğim.doktor etkilemez bebeği öksürük filan zaten çok hareketli dedi.ohh içim rahatladı.nerdeyse 3 hafta oldu geçmedi.evdende ıkmıyorum çıkınca daha kötü oluyorum çünkü.neyse beklicez artık inşallah yakın zamanda geçer.
bende elevit kullanıyorum bi sorum var canım bu içindeki demirden dolayı dışkıda siyahlık oluyomuş bende oldu sendede oldumu acaba?
haklısın tatlım,önemli olan içerdekiiii,o iyi olsun yeter kaydirigubbakcemile2
hamilelik döneminde en çok bu dönem şikayetleri alerjiymiş,ve gebe olduğumuz için daha geç iyileşicekmişiz.neyse bebeğe zarar vermesinde çekeriz arkadaşım,ne yapalım..
yinede dikkat et kendine.benim doktorum selüloz tozu verdi dışarı çıkarken kullanmam için bi doktoruna danış istersen canım..
öpüyorum seni..
CANIM MERHABA NASILSIN DAHA İYİ MİSİN..SİYAHLIK DURUMU BENDE de söz konusu için rahat olsunnn
merhaba arkadaşlar
bende inşallah aralık annesi olucam
benim tek sorunum mide bulantısı geçmedi bi türlü
ama olsun ben çekmeye razıyım.şuanda bebişim 11 haftalık.3 aydan sonra geçer diolar.inşallah önümüzdeki hafta geçer
ooooo bi hemşo daha gelmiş!!!
aramıza hoşgeldin hayırlı olsun! Allah kavuştursun =)
kızlar merhaba...Ben de doktordan geldim ve şok halindeyim....Kendi doktorum amerikada olduğu için bu haftaya kadar başka bir doktora gitmiştim ve tek kese,tek kalp atışı herşey normal görünüyor demişti.Bugün kendi doktoruma gittim ve daha ilk saniyede şok 2 bebiş ve 2 pır pır atan kalp,hoplayıp zıplayan 2 tane melek...Çok güzel bir duygu büyük sürpriz oldu inanın eşim de ben de hala şok halindeyiz.Varmı aranızda daha önce böyle bişey yaşayan?
kızlar merhaba...Ben de doktordan geldim ve şok halindeyim....Kendi doktorum amerikada olduğu için bu haftaya kadar başka bir doktora gitmiştim ve tek kese,tek kalp atışı herşey normal görünüyor demişti.Bugün kendi doktoruma gittim ve daha ilk saniyede şok 2 bebiş ve 2 pır pır atan kalp,hoplayıp zıplayan 2 tane melek...Çok güzel bir duygu büyük sürpriz oldu inanın eşim de ben de hala şok halindeyiz.Varmı aranızda daha önce böyle bişey yaşayan?
ayyy ne güzel yaa! ilk hamilelik mi? Ay Allah'ım bağışlasın onları sana! amaniiiin ne şirinlerdir yaaa...
canımm,süper bişe bu yaa.maşallahh..allahım ikisinide sana bağışlasın.
sürprizi güzel yapmış bebişler..
hazanx canım ne kadar güzel bir haber bu ne güzel bir duygudur senin adına çok sevindim büyük sürpriz olmuş allahım inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip ederi her ikisinide,hepimize de inşallah...
hazanx kilo almışmıydın sen bu 3 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?