2009 Aralık Anneleri

slm canım geçmiş olsun,bendede var bu alerji malesef.burun tıkanıklığı ve kuru öksürükle başladı.öksürükler çok şiddetli olunca bende çok korktum bebeğime bişe olurmu acaa diye doktora koştum hemen çok şükür iyi bebeğim.doktor etkilemez bebeği öksürük filan zaten çok hareketli dedi.ohh içim rahatladı.nerdeyse 3 hafta oldu geçmedi.evdende ıkmıyorum çıkınca daha kötü oluyorum çünkü.neyse beklicez artık inşallah yakın zamanda geçer.
bende elevit kullanıyorum bi sorum var canım bu içindeki demirden dolayı dışkıda siyahlık oluyomuş bende oldu sendede oldumu acaba?

merhaba!
sana da çok geçmiş olsun. geçen yazılarından biliyorum öksürük sorununu. valla ne yapacağız bilmiyorum. ilaç da kullanmak istemiyorum.
elevit için de daha dün verdi canım ama esra kullanıoyr sanırım. ona sorarsan daha faydalı olur. yalnız siyahlık olabilir haklısın. çok kafana da takma. dışkı sonuçta =)) sen içerdekine dikkat et yerimseniben kaydirigubbakcemile3

haklısın tatlım,önemli olan içerdekiiii,o iyi olsun yeter kaydirigubbakcemile2
hamilelik döneminde en çok bu dönem şikayetleri alerjiymiş,ve gebe olduğumuz için daha geç iyileşicekmişiz.neyse bebeğe zarar vermesinde çekeriz arkadaşım,ne yapalım..
yinede dikkat et kendine.benim doktorum selüloz tozu verdi dışarı çıkarken kullanmam için bi doktoruna danış istersen canım..
öpüyorum seni..

CANIM MERHABA NASILSIN DAHA İYİ MİSİN..SİYAHLIK DURUMU BENDE de söz konusu için rahat olsunnn

hmm bi sorayım tatlım, teşekkür ederim =)

CANIM MERHABA NASILSIN DAHA İYİ MİSİN..SİYAHLIK DURUMU BENDE de söz konusu için rahat olsunnn

iyiyim tatlım çok sağol,sendede herşey yolundadır inşallah.
iştahım pek yoktu ama artık 3 ayım bitti,doktor bundan sonra yediklerine dikkat et dedi.bugün biraz daha iyi koca bi tabak yemek yedim az önce.mutlu oldum:)
sende durumlar ne alemde tatlım?

merhaba arkadaşlar
bende inşallah aralık annesi olucam
benim tek sorunum mide bulantısı geçmedi bi türlü
ama olsun ben çekmeye razıyım.şuanda bebişim 11 haftalık.3 aydan sonra geçer diolar.inşallah önümüzdeki hafta geçer

ooooo bi hemşo daha gelmiş!!!
aramıza hoşgeldin hayırlı olsun! Allah kavuştursun =)

kızlar merhaba...Ben de doktordan geldim ve şok halindeyim....Kendi doktorum amerikada olduğu için bu haftaya kadar başka bir doktora gitmiştim ve tek kese,tek kalp atışı herşey normal görünüyor demişti.Bugün kendi doktoruma gittim ve daha ilk saniyede şok 2 bebiş ve 2 pır pır atan kalp,hoplayıp zıplayan 2 tane melek...Çok güzel bir duygu büyük sürpriz oldu inanın eşim de ben de hala şok halindeyiz.Varmı aranızda daha önce böyle bişey yaşayan?

ayyy ne güzel yaa! ilk hamilelik mi? Ay Allah'ım bağışlasın onları sana! amaniiiin ne şirinlerdir yaaa...

hazanx canım ne kadar güzel bir haber bu ne güzel bir duygudur senin adına çok sevindim büyük sürpriz olmuş allahım inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip ederi her ikisinide,hepimize de inşallah...

canımm,süper bişe bu yaa.maşallahh..allahım ikisinide sana bağışlasın.
sürprizi güzel yapmış bebişler..

canımm,süper bişe bu yaa.maşallahh..allahım ikisinide sana bağışlasın.
sürprizi güzel yapmış bebişler..

Gerçekten çok büyük sürpriz yaptı bebişlerimio kadar değişik duygular yaşadım ki muayene boyunca inanamazsınız.Rabbim senin bebişinide sana bağışlasın canım

çok güzel yaa hayalim olan şeyi sen yaşadın çok sevindim senin adına gerçekten süper bişey.zaten 12.haftalarda ikiz bebekler netleşiyo böyle çok olay var allah analı babalı büyütsün:))

Aminn canım Allah razı olsun hepimiz ne emekler veriyoruz o minicik şeyler için rabbim hepimizin sağlıkla hayırla kucağına almamızı nasip etsin inş.Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...

hazanx kilo almışmıydın sen bu 3 ayda

ya canım ben tüp bebekle hamile kalmıştım,tüp bebek tedavisi süresince hormon ilaçları zaten yeterince kilo aldırıyor hamile kaldıktan sonrada 2 kilo falan almıştım,Bundan sonra alacağım kiloları düşündükçe acayip korkuyorum valla davul gibi olucam anlaşılan bu gidişle:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…