2009 Aralık Anneleri

Arkadaşlar kusura bakmayın ben 2008 Aralık annesi olarak sizlere hoşgeldiniz demeye çok geç kalmışım ama kusuruma bakmayın . Bir taraftan bebek bir taraftan çalışma hayatı bilg.girmeye vakit bulamıyorum .Hepinize öncelikle rahat ve sağlıklı hamilelikler dilerim.Hepinize bebişlerinizi kucağınızda görmeyi ALLAH nasip etsin inşallah. Bizmkiler 5. aylarını dolduruyorlar . Büyümeyecekmiş gibi gelirken ne zaman geçti bu 5 ay diye insan düşünmeden edemiyor. Hepsi çoooook tatlılaaar .

çok güzel yaa hayalim olan şeyi sen yaşadın çok sevindim senin adına gerçekten süper bişey.zaten 12.haftalarda ikiz bebekler netleşiyo böyle çok olay var allah analı babalı büyütsün:))

çok sağol canım ya ben bilmiyodum 12.haftada böyle bişeyle karşılaşabileceğimi tek bebeğe alıştırmıştım kendimi.Ben önceki gittiğim doktorun tecrübesizliğininde ğayının olduğunu düşünüyorum gerçi ilgisiz alakasız mesleğine pek hakim olmayan biriydi zaten gözlemlediğim kadarıyla.Rabbim seninde bebişini bağışlasın canım

ya benim ilk hamileliğimi öğrendiğim dönemde doktor ikiz olabilir demişti ama 6. hafta gittiğimizde ikiz değil dedi şimdi 12.haftada gidicem ve hala içimde bi umut var belki saçma bişey ama niye bilmiyorum neyse bu doktorun ilgisizliğide olabiliyor bazen bebeklerden biri gelişimini durdurabiliyomuş vede görünmüyomuş sonradan gelişimi başalyınca kendini gösteriyomuş o yüzden ikiz olup olmadığına emin olmak için 12. haftayı bekleyin diyo doktorlar. ama çok güzel yaa süper bu arada bir yarım samsun benim güzel samsunuma selam söyle benim için

ınanmıorum yaaa.. harika bişey buu (umarım yani, Allah kolaylık versın:uhm: artık sana) Bz de tüm cahil cesaretlılığımızle hep ikiz istedik ikinciyi, baktık, tekrar tekrar gebelik zor... ınnnnnnnnnnnşallahhh sağlıklı olurlar, ve büyütürken de zorlanmazsın :)
yahu pzt kontrol var, burda hem iyi hem kotu bi suru başa gelen şeyler duyuyorum, artık kontrol için daha da heyecanlanmaya başladım:S:S

:a015:Arkadaşlar selam.Umarım güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur.Ben şuan evde yalnızım annem yeğenlerim eşim falan evdeydi hepsi birden saat dört buçuk gibi gittiler.Ben yalnız dururum dedim ama onlar gidince içim okadar kötü olduki çocuk gibi oturdum ağladım.Galiba sinirlerim bozuk.
Bir de dün kayınvalidem ben bebeğin doğunca dört aydan sonra kusura bakma ama herşeyi yediririm ona alışsın dedi bana.Yedirmezsemde gizli yedirecekmiş sanırım kızına senden gizli çok yedirdim dedi.Bilmiyorum belki abartıyorum ama ona da çok canım sıkıldı.Onada ağlayasım var ne demek benm bebeğime ben istemeden yada benden gizli yemek yedirmek hem de daha 4.ayda.Dr.lar ilk 6ay su bile verilmesin anne sütü yeterliyse diyor.Çok canım sıkkın ne olur akıl verin:a015:

a aa ne demek yaa, anası varken ona laf mı düşermiş!
bak nasıl sinir oldum ben de şimdi. sen de onlar varken saniyelik bile ayrılmazsın bebeğinin yanından. onlar dr.dan daha mı iyi biliyolarmış. dr olsalarmış o zaman. ay hakkaten bazen sinirlerimi zıplatıyor bazı insanlar. kusura bakma ağır konuştum ama... sen eşinle konuş canım güzel bi dille. yarın öbür gün bu konu başını ağrıtır bence. eşinin haberi olsun. ama güzel bi dille! sakin sakin anlat..

bende 5 haftalıkken bebeğimizin kesesini gördük, 7 haftalıkken gittiğimizde bebeğimizin kalp atışlarını duyduk ve büyük bi sürpriz yaşadık bir kese daha vardı. 9 hafta olunca yani önümüzdeki salı bi daha gidicem. doktor kese yok olabilir demişti, içinde bebek yoktu henüz sadece kese. bakalım göreceğiz salı günü belli olacak kaç tane bebişimiz olacağı..:uhm:

özlem çok teşekkürler... zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor gerçekten de. bir an çnce kavuşmak istiyorum ben de =) Allah hepsini bizlere bağışlasın inşallah!

kızzllarrr, günaydıınnn!!!
hepinize hayırlı pazarlar efenim. güzel bi pazar kahvaltısı yapın hepiniz e mi =)))) kaydirigubbakcemile5

Günaydın anneciklerrr.Hayırlı pazarlarrr.Uyuyosunuzdur her halde kimse yokk..Ben sizden 2 saat önce uyandım.Burada gün 2 saat erken başlıyor...

oo aybalam=)))
valla iyi gidiyor bizim hamilelik, senin de iyidir inşallah! :CüvCüv:

Bir sorun yoktur şükürler olsu canım.ama dünden kasıkta agrılarım başladı.Sağ yumurtlığımda ağrı var sağ bacağıma vuruyo.ama böğle dözülmez değil.İdare ediyoruz işte :)..

Bir sorun yoktur şükürler olsu canım.ama dünden kasıkta agrılarım başladı.Sağ yumurtlığımda ağrı var sağ bacağıma vuruyo.ama böğle dözülmez değil.İdare ediyoruz işte :)..

geçmiş olsun canım, çok yorma kendini. arada oluyor işte...

merhaba
hiç ağda yaptırmamış olan hamilelere tavsiye edilmiyor malesef .. çünkü acıdan kendini kasabilir ve rahimde kasılmaya sebep olur anne adayı diye ..

sağlıklı ve sorunsuz hamilelik süreçleri ve keyifli paylaşımlar dilerim hepnize ..

sadecebu canımmmm herşeyin yolunda gittiğini umuyorum ..
kuzucuklarına iyi bak ve dinlenmeye özen göster tamam mı yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…