çok güzel yaa hayalim olan şeyi sen yaşadın çok sevindim senin adına gerçekten süper bişey.zaten 12.haftalarda ikiz bebekler netleşiyo böyle çok olay var allah analı babalı büyütsün:))
çok sağol canım ya ben bilmiyodum 12.haftada böyle bişeyle karşılaşabileceğimi tek bebeğe alıştırmıştım kendimi.Ben önceki gittiğim doktorun tecrübesizliğininde ğayının olduğunu düşünüyorum gerçi ilgisiz alakasız mesleğine pek hakim olmayan biriydi zaten gözlemlediğim kadarıyla.Rabbim seninde bebişini bağışlasın canım
ınanmıorum yaaa.. harika bişey buu (umarım yani, Allah kolaylık versın:uhm: artık sana) Bz de tüm cahil cesaretlılığımızle hep ikiz istedik ikinciyi, baktık, tekrar tekrar gebelik zor... ınnnnnnnnnnnşallahhh sağlıklı olurlar, ve büyütürken de zorlanmazsın :)hazanx kullanıcısından alıntı
çok sağol canım ya ben bilmiyodum 12.haftada böyle bişeyle karşılaşabileceğimi tek bebeğe alıştırmıştım kendimi.Ben önceki gittiğim doktorun tecrübesizliğininde ğayının olduğunu düşünüyorum gerçi ilgisiz alakasız mesleğine pek hakim olmayan biriydi zaten gözlemlediğim kadarıyla.Rabbim seninde bebişini bağışlasın canım
:a015:Arkadaşlar selam.Umarım güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur.Ben şuan evde yalnızım annem yeğenlerim eşim falan evdeydi hepsi birden saat dört buçuk gibi gittiler.Ben yalnız dururum dedim ama onlar gidince içim okadar kötü olduki çocuk gibi oturdum ağladım.Galiba sinirlerim bozuk.
Bir de dün kayınvalidem ben bebeğin doğunca dört aydan sonra kusura bakma ama herşeyi yediririm ona alışsın dedi bana.Yedirmezsemde gizli yedirecekmiş sanırım kızına senden gizli çok yedirdim dedi.Bilmiyorum belki abartıyorum ama ona da çok canım sıkıldı.Onada ağlayasım var ne demek benm bebeğime ben istemeden yada benden gizli yemek yedirmek hem de daha 4.ayda.Dr.lar ilk 6ay su bile verilmesin anne sütü yeterliyse diyor.Çok canım sıkkın ne olur akıl verin:a015:
kızlar merhaba...Ben de doktordan geldim ve şok halindeyim....Kendi doktorum amerikada olduğu için bu haftaya kadar başka bir doktora gitmiştim ve tek kese,tek kalp atışı herşey normal görünüyor demişti.Bugün kendi doktoruma gittim ve daha ilk saniyede şok 2 bebiş ve 2 pır pır atan kalp,hoplayıp zıplayan 2 tane melek...Çok güzel bir duygu büyük sürpriz oldu inanın eşim de ben de hala şok halindeyiz.Varmı aranızda daha önce böyle bişey yaşayan?
Arkadaşlar kusura bakmayın ben 2008 Aralık annesi olarak sizlere hoşgeldiniz demeye çok geç kalmışım ama kusuruma bakmayın . Bir taraftan bebek bir taraftan çalışma hayatı bilg.girmeye vakit bulamıyorum .Hepinize öncelikle rahat ve sağlıklı hamilelikler dilerim.Hepinize bebişlerinizi kucağınızda görmeyi ALLAH nasip etsin inşallah. Bizmkiler 5. aylarını dolduruyorlar . Büyümeyecekmiş gibi gelirken ne zaman geçti bu 5 ay diye insan düşünmeden edemiyor. Hepsi çoooook tatlılaaar .
Günaydın canım.Sen nasılsın?Azerbaycan/baküden katılıyorum canım.EE nasıl gidiyor hamişlik?günaydın günay nasılsın?
ikametgah neresi =))) ?
Günaydın canım.Sen nasılsın?Azerbaycan/baküden katılıyorum canım.EE nasıl gidiyor hamişlik?
oo aybalam=)))
valla iyi gidiyor bizim hamilelik, senin de iyidir inşallah! :CüvCüv:
Bir sorun yoktur şükürler olsu canım.ama dünden kasıkta agrılarım başladı.Sağ yumurtlığımda ağrı var sağ bacağıma vuruyo.ama böğle dözülmez değil.İdare ediyoruz işte :)..
geçmiş olsun canım, çok yorma kendini. arada oluyor işte...
Ya arkadaşlar, böyle bir soruyu sormak dahi garip geliyor ama başka da danışacak kimse yok. Ben paket bölge temizliği için salona hiç gitmedim, daha doğrusu hayatımda bacaklarıma bile ağda yaptırmadım, şimdiye kadar hep epilasyon makinesi ve jiletle bu işi hallettim. Ama jilet çok yaygınlaştırdı ve güçlendirdi, epilasyonun da acısına dayanmam zor bu durumdayken, acaba ağdaya gitsemmi diyorum ama nasıl yapıldığını bilmediğim için cesaret edemiyorum, birde neye dikkat etmek gerekir, çok acıtırmı gibi aklıma sorular takılıyor. Cevap veren olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?