günaydın kızlar bugün pazar biz ancak pazar sabahları kahvaltı yapabiliyoruz şöyle adamakıllı uzun sürdü baya:)) bi şey sorucam iki gün üst üste kan verilir mi.yarın sağlık ocağında ertesi günde hastanede kan vermeyi düşünüyorum da bişey olmaz dimi birer tüp alacaklar
canım ben 2liyi yaptırmadım ama 3 hafta sonra 3 lü taramamı yaptıracağım. bulunduğum yere güvenmediğim için yaptırmıyorum. dandik dunduk sonuçlar çıkarsa kendimi hiiiiiiiiiiiç üzmek istemiyorum,ondan.Dinleniyorum zaten canım.12 haftamda İstanbula doktoruma gitmeyi düşünüyorum 2li test için.Sen yaptırdınmı canım?aacaba sonucu kaç güne hazır oluyo bilgin varmı Berna?
günaydın kızlar bugün pazar biz ancak pazar sabahları kahvaltı yapabiliyoruz şöyle adamakıllı uzun sürdü baya:)) bi şey sorucam iki gün üst üste kan verilir mi.yarın sağlık ocağında ertesi günde hastanede kan vermeyi düşünüyorum da bişey olmaz dimi birer tüp alacaklar
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar kansızlık falan yok yarın sağlık ocağına rutin tam kan sayımı için gidicem ertesi günde ikili test için hastaneye gidicem.haklısınız aslında bi anda 5 tüp kan verdiğimiz oluyo olursa ozaman olur dimi valla sormayın 6 günün acısını çıkartıyoruz sabah zaten kalkar kalkmaz şunu istiyorum bunu istiyorum onuda diye diye kalktım sizede oluyomu bende nedense hep bi memlekete dönüş var rizeliyim mısır ekmeğiydi hamsiydi kara lahanayı böyle şeyler yemek istiyorum karadenize ait ne varsa acaip bi memleketçi oldum bebeğim duymaya başlasın kazım koyuncu dinletecem sabah akşam yavrum benim
a aa ne demek yaa, anası varken ona laf mı düşermiş!
bak nasıl sinir oldum ben de şimdi. sen de onlar varken saniyelik bile ayrılmazsın bebeğinin yanından. onlar dr.dan daha mı iyi biliyolarmış. dr olsalarmış o zaman. ay hakkaten bazen sinirlerimi zıplatıyor bazı insanlar. kusura bakma ağır konuştum ama... sen eşinle konuş canım güzel bi dille. yarın öbür gün bu konu başını ağrıtır bence. eşinin haberi olsun. ama güzel bi dille! sakin sakin anlat..
Bernam cevabın için teşekkür ederim canım..
Çok sağol canım yardımcı olduğun için:) Eşimle konuştum zaten her şeyimi konuşurum konuşmazsam çatlarım zaten.Eşim de sen haklısın zaten annem tuhaf bir laf etti ,sen dersin istemediğini onlar da veremez,ben dene derim dedi.Eşim zaten hep yanımda sağolsun ama bilmiyorum yinede içimde garip bir his var.Neyse..
Merhaba arkadalar hepinize hepiniz iyisinizdir inşallah.Biz birazdan eşimle gezmeye gidecez bir girip bakayım dedim sizlere.
Kızlar ya bu gün 9 haftamızı bitirdik.bel agrısı ve kasık ağrım var.sağ kasığım ağrıyo.Kanama lekelenme falan filan bir şey yok.Çok korkmaya başladım.Düşükfalan yapa bilirmiyimkızlar?
amaaan yavru kuşum sıkma hiç canını sen.
baktın seni üzüyorlar hemen güçlerimizi birleştirip bi voltran oluştururuz =)) bi alo de yeter! ben toplarım kızları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile:teytey:
kaydirigubbakcemile3 Tamam canım voltran oluştururuz ani bir durumda kim tutar bizialkisalkisalkis
a.s. Canım benmmm
Kızlar ya bu gün 9 haftamızı bitirdik.bel agrısı ve kasık ağrım var.sağ kasığım ağrıyo.Kanama lekelenme falan filan bir şey yok.Çok korkmaya başladım.Düşükfalan yapa bilirmiyimkızlar?
Canım ağrı sanki anus a da vuruyo.bacaklarım kalçamdan aşağıya doğru sanki çok koşmuşum da kaslarım yorulmuş gibi ağrıyo.Ne bileyim canımcım ya insan korkuyo iştebacakların uyuşuyo mu hemen? bende de vardı geçen 2 hafta boyunca. bacak bacak üstüne atamıyordum. hemen şişiyor uyuşuyordu.. öyle birşey mi? ama çok şükür geçti gibi. ya da biz alışıyoruz da geçiyor mu sanıyoruz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?