2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlar bugün pazar biz ancak pazar sabahları kahvaltı yapabiliyoruz şöyle adamakıllı uzun sürdü baya:)) bi şey sorucam iki gün üst üste kan verilir mi.yarın sağlık ocağında ertesi günde hastanede kan vermeyi düşünüyorum da bişey olmaz dimi birer tüp alacaklar

Günaydın herkese. Evet esra seni çok iyi anlıyorum. Bz de sadece pzt günleri birlikte kahvaltı yapabiliyoruz. Ve dediğin gibi hem hazırlaması hem de yemesi epey sürüyor. (toplam diğer 6 gün kadar denebilir)Sanki 1 haftanın acısını çıkarıyorcasına..
Soruna gelince, bn bir şey olacağını tahmin etmiyorum, sonuçta küçük küçük tüpler.. Sen onu fazlasıyla yerine koyarsın. bi de neden aradarda ve ne için kan?

Dinleniyorum zaten canım.12 haftamda İstanbula doktoruma gitmeyi düşünüyorum 2li test için.Sen yaptırdınmı canım?aacaba sonucu kaç güne hazır oluyo bilgin varmı Berna?
canım ben 2liyi yaptırmadım ama 3 hafta sonra 3 lü taramamı yaptıracağım. bulunduğum yere güvenmediğim için yaptırmıyorum. dandik dunduk sonuçlar çıkarsa kendimi hiiiiiiiiiiiç üzmek istemiyorum,ondan.
senin soruna gelirsek istanbulda bu işin merkezlerii elbette vardır ve 2-3 gün içinde sanırım araştırmalar-testler biter. çok uzun süreceğini sanmıyorum.

günaydın canım, afiyet olmuştur inşallah. ben de uzun bi süreden sonra ilk defa kahvaltı hazırladım. maşallah bu aralar yorgunluk azalıyor tü tü tüüü =)))
kan meselesi de bence bi sorun yaratmaz. çünkü şu sıralar kan hacmin 50% arttı. nolcek canım iki tüpten =)
kansızlık falan yok di mi? bi de sanırım aç gitmen gerekiyor.onu bi sor öyle git e mi canım?

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar kansızlık falan yok yarın sağlık ocağına rutin tam kan sayımı için gidicem ertesi günde ikili test için hastaneye gidicem.haklısınız aslında bi anda 5 tüp kan verdiğimiz oluyo olursa ozaman olur dimi valla sormayın 6 günün acısını çıkartıyoruz sabah zaten kalkar kalkmaz şunu istiyorum bunu istiyorum onuda diye diye kalktım sizede oluyomu bende nedense hep bi memlekete dönüş var rizeliyim mısır ekmeğiydi hamsiydi kara lahanayı böyle şeyler yemek istiyorum karadenize ait ne varsa acaip bi memleketçi oldum bebeğim duymaya başlasın kazım koyuncu dinletecem sabah akşam yavrum benim

offf kazım'ı bana da dinleeettt:sm_cool:

Çok sağol canım yardımcı olduğun için:) Eşimle konuştum zaten her şeyimi konuşurum konuşmazsam çatlarım zaten.Eşim de sen haklısın zaten annem tuhaf bir laf etti ,sen dersin istemediğini onlar da veremez,ben dene derim dedi.Eşim zaten hep yanımda sağolsun ama bilmiyorum yinede içimde garip bir his var.Neyse..
Merhaba arkadalar hepinize hepiniz iyisinizdir inşallah.Biz birazdan eşimle gezmeye gidecez bir girip bakayım dedim sizlere.

amaaan yavru kuşum sıkma hiç canını sen.
baktın seni üzüyorlar hemen güçlerimizi birleştirip bi voltran oluştururuz =)) bi alo de yeter! ben toplarım kızları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile:teytey:

Kızlar ya bu gün 9 haftamızı bitirdik.bel agrısı ve kasık ağrım var.sağ kasığım ağrıyo.Kanama lekelenme falan filan bir şey yok.Çok korkmaya başladım.Düşükfalan yapa bilirmiyimkızlar?

yaa günay niye aklına getiriyorsun canım böyle salak saçma şeyleri!!!! kötükedihüsoklava:
güzel şeyler düşün. kesen büyüdüğü içindir o sancılar. yukarı doğru hareketlenmeye başlamıştır belki ne bileyim. hemen en kötüsünü düşünmekte üstünüze yok vallahi
kızıcam ama haaaa!!!!! :asigim:

bacakların uyuşuyo mu hemen? bende de vardı geçen 2 hafta boyunca. bacak bacak üstüne atamıyordum. hemen şişiyor uyuşuyordu.. öyle birşey mi? ama çok şükür geçti gibi. ya da biz alışıyoruz da geçiyor mu sanıyoruz???

kaydirigubbakcemile3 Tamam canım voltran oluştururuz ani bir durumda kim tutar bizialkisalkisalkis
a.s. Canım benmmm

ya cidden kızlar bu büyükleri napacaz benim kayınvalidem yok ama annem var inatmı inattır bildiğini okur hem gelmesini istiyorum hemde korkuyorum o bebeğe herşeyi verir ya siz nasıl başa çıkmayı düşünüyosunuz en azından başa çıkmanız gerekenler var mı

kaydirigubbakcemile3 Tamam canım voltran oluştururuz ani bir durumda kim tutar bizialkisalkisalkis
a.s. Canım benmmm

=)))) yarim ben seniiii =) kıyamam yaaa.. git hadi gez eşinle. belki biz de bi tur atarız. otur otur şişicez valla yaa!!:CüvCüv:

mrb dr günay ben 11. haftamdayım hala ağrımm var bazen çok şiddeetleniyo. dokjtorum normal diyor çok olunca yatıyorum hemen dinlen sende bence kafana takma bişey olmaz inşallah iyi günler

Benim de geçen hafta kasıklarıma arada ani ağrılar giriyordu dr. a gidince sordum adet döngüsüne denk gelen günlerde o tür ağrılar olması normal dedi .belki de öyle bir zamandır seninde canım.Niye öyle kötü şeyler düşünüyorsun sen hemennnklava:

Canım ağrı sanki anus a da vuruyo.bacaklarım kalçamdan aşağıya doğru sanki çok koşmuşum da kaslarım yorulmuş gibi ağrıyo.Ne bileyim canımcım ya insan korkuyo işte
peki bel ağrıların da varmıydı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…