2009 Aralık Anneleri

canım benim en son adet 21 mart da olmuş.şimdi de 24 mayis adet dönemimden olur o zaman dimi?

=)))) yarim ben seniiii =) kıyamam yaaa.. git hadi gez eşinle. belki biz de bi tur atarız. otur otur şişicez valla yaa!!:CüvCüv:

Gidiyoruz canım birazdan ay evet bende evde otur otur bunaldım bugünde hava biraz bozuk akapanıyor arada ama yok çıkacam ay bunaldım evde durmaktanÇok üzgünüm çoookÖpüyorum hepinizi görüşmek üzerea.s.

mrb dr günay ben 11. haftamdayım hala ağrımm var bazen çok şiddeetleniyo. dokjtorum normal diyor çok olunca yatıyorum hemen dinlen sende bence kafana takma bişey olmaz inşallah iyi günler
taşekkür ederim canım benim.doktorum zaten 12 hafta dinlenme verdi 9 haftamızı geçtik.İnşallah bir sorun olmaz.Sanki rahimde kasılmalar gibi bir şeyler oluyo şimdide

Y neyse anneciklerim sizleri de sorularımla yormayayım.Teselli olduğunuz için teşekkür ederim Nehircim,Bernacım

canım benim en son adet 21 mart da olmuş.şimdi de 24 mayis adet dönemimden olur o zaman dimi?

Canım öyle sanırım senin adetlerin kaç günde bir oluyorsa artık.Yani tam tamına da denk gelmez herhalde yaklaşık o dönem.Bence bundan kaynaklanıyordur hem rahmimiz de büyüdüğünden butür ağrılar çekmemiz çok normal.Hiç takma kafana,Dinlen birazda.Öpüyorum ben gidiyorum görüşürüz canlarımma.s.

taşekkür ederim canım benim.doktorum zaten 12 hafta dinlenme verdi 9 haftamızı geçtik.İnşallah bir sorun olmaz.Sanki rahimde kasılmalar gibi bir şeyler oluyo şimdide

benimdeoluyo kasığımın saından veya solundan vuruyo şimsek gibi bacağıma kadar iniyo ip gibi kalıyorum hareket edemiyorum. geçiyo sonra tabi ani hareket etmemk lazım bazen çoşuyorum kaptırıyorum kendimi bi şey yaparken sonra kazık gibi çakılıyorum hareket et edebilirsen

benim kasıklarımı çekiçle deliyorlar gibi oluyordu hala arada öyle ağır ağrılarım var idnlenmeye bakıyor . benim 7. haftamda çok aşırı kanamamda oldu adet kanaması gibi sürdü ama allaha şükür bişey olmadı.ama hala tehlikem var yatıyorum öyle sende yorma kendini az dikkat etmeyince deliniyor kasıklarım sıkma canını adet dönümlerindede oluyor rahat ol

ben anneme sordum az önce. yok dr ne derse o yapılır. zaten dr.lar ilk 6 ay anne sütü içirin diyo, dedi. =)))) bence siz de analarınızıın yanıında böyle şeyleri izletin, ya da netten indirin izlemelerini sağlayın, heeee, desinler diyeceğim ama bi de ne varsa eskilerde var diye de bi laf var. kendi bildiiini uygulamak isteyen çıkacaktır tabi...
bak evet unuttum nehir'in dediği gibi adet tarihine denk gelirse de oluyor. ki senin adet 18i gibi falan olması lazımdı. şu geçen sürelerdeki sancının nedenii o olabilir. bence kuru sıkıntı hiç üzülme. dinlen. esra da demiş ya ani hareket yok diye. ben hiiiç valla evin küçük kızı gibiyim. bir şeye elimi sürmedim şu geçen süre içinde. gayet yavaş hareket etttim. çok şükür rahat geçiyor benim hamilelik. sen de öyle yap. yavaş yavaş yap işlerini. birşeyleri itekleme, zorlama vücudunu. gerekirse 15 kere git gel ama bir anda ağır taşıma...
bırak evini afedersin ama bok götürsün... sonra zaten hijyenik manyakları olup çıkıcaz...kaydirigubbakcemile3

hadi canım bizim için de gez. öpüyorum! eşine selamlar... kaydirigubbakcemile

canım öğretmen misin sen de? bir de isim ne? ben berna :sm_cool:

berna mrb öğretmenim . adım şennur ağrıdasın sanırım .bende bitlisteydim ama döndüm bu tarafa şükürler olsun darısı size

ay saol kardeş =)))
biz ed 2. yılımızı bitiriyoruz 3 hafta sonra. geçen yıl sözleşmeydim. bu yıl geçtim kadroya. yani 2 yıl sonra tayin isteme hakkım var. ama biliyorsum puan meselesi için hazır burda düzenimizi kurmuşken biraz daha kalıp puan biriktirelim diyorumm ben. burda diyarbakıra gideceğiz de. eşimin memleketi. bakalım hayırlısı olsun hepimiz için, özellikle gurbette tayin bekleyenler için!

canım allah gönlünüze göre versin haklısın puan yönünden süper oluyor . ama batıdada yüksek puanlı ilçeler var ben bir dağ köyünde çalıştım 26 puandı şimdi ilçe merkezin en iyi okulundayım 22 puan .eşin yanındaysa sorun olmuyor kalınabiliyor oralarda ama bekarken çok zordu. ben eş durumundan geldim çoruma yazın. eğer eş durumu olmasaydı bu yıl il dışı isteyecektim iyi oldu . kolay gelsin

He evet haklısın bernam.Zaten annemlerdeyim 4 haftadır.bir işe yaradığım yok.Hazır yapıyolar ben bir tek yiyorum ...Ay sağ salim bir 9 ay geçirsekte bitse diyorum ..:içelim:

He evet haklısın bernam.Zaten annemlerdeyim 4 haftadır.bir işe yaradığım yok.Hazır yapıyolar ben bir tek yiyorum ...Ay sağ salim bir 9 ay geçirsekte bitse diyorum ..:içelim:

ee öylee=)) önce cefa, sonra sefa =))) inşallah o günler de gelecek. yorgunluk dert bebek olsun artık..

Canım sonuçta annen verme dersen de aranızda bişey olmaz ama kayınvalideye desen suç olur gibi geliyor ama olacaksa olsun ben üzüleceksem ve bebeğim için de yanlış yapmaya çalışırsa zor gelse de engel olmaya çalışırım artık napayım.Şimdiden endişeliyim gelecek için:sm_confused:Öff şimdiden beni düşündürüp üzdükleri şeye bak.

bence bunları cok da dert etmeyın canlarım.sonucta bizlerı ve eslerımızı misssler gıbı buyutenler onlar:)doktorlar 6.aydan sonra dıyorlar yemek ıcın.ama benım tanıdıgım herkes 4.ayda baslattı.baslatmayanların cocukları hep yemek secıyor.neyse dogsunlar bakalım:)

ya diyorum ya ne varsa eskilerde var diye ama bu olay sırf yemek ile kalmayacak ki, yok kundak yapalım, yok şunu yapalım.. he kundak demişken bebeğin dolaşım sistemni engelliyo.hareket kabiliyetini azaltıyor. pek de faydalı birşey değil. ama bir yandan da çocuğun omurgası boynu dik tutulmuş oluyo. eskilerin de iyi yanları olduğu gibi kötü yanları da var. ki bazı eskiler inata vurunca iş çığrından çıkıyo. hani ben bu yaşıma geldim evlatlarımı torunlarımı büyüttüm, sen benden daha mı iyi biliceksin. tabii ki haklısın ama nasihat hakkın var fakat ben varken de kusura bakmasın kimse ama zorla birşey yaptıramaz çocuğuma.
nehircim sen yine saygı çerçevelerin içinde ipleri de pek eline vermeden "sabır"la elinden geldiğince olumlu yaklaş olaylara. ama herşeyin bir sınırı var muhakkak yerimseniben daha önümüzde de uzun zaman var. şmdiden bunlarla germe canım kendini. gün ola hayrola.. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…