bence bunları cok da dert etmeyın canlarım.sonucta bizlerı ve eslerımızı misssler gıbı buyutenler onlar:)doktorlar 6.aydan sonra dıyorlar yemek ıcın.ama benım tanıdıgım herkes 4.ayda baslattı.baslatmayanların cocukları hep yemek secıyor.neyse dogsunlar bakalım:)
ya diyorum ya ne varsa eskilerde var diye ama bu olay sırf yemek ile kalmayacak ki, yok kundak yapalım, yok şunu yapalım.. he kundak demişken bebeğin dolaşım sistemni engelliyo.hareket kabiliyetini azaltıyor. pek de faydalı birşey değil. ama bir yandan da çocuğun omurgası boynu dik tutulmuş oluyo. eskilerin de iyi yanları olduğu gibi kötü yanları da var. ki bazı eskiler inata vurunca iş çığrından çıkıyo. hani ben bu yaşıma geldim evlatlarımı torunlarımı büyüttüm, sen benden daha mı iyi biliceksin. tabii ki haklısın ama nasihat hakkın var fakat ben varken de kusura bakmasın kimse ama zorla birşey yaptıramaz çocuğuma.
nehircim sen yine saygı çerçevelerin içinde ipleri de pek eline vermeden "sabır"la elinden geldiğince olumlu yaklaş olaylara. ama herşeyin bir sınırı var muhakkak yerimseniben daha önümüzde de uzun zaman var. şmdiden bunlarla germe canım kendini. gün ola hayrola.. :1hug:
Bende bugün öğleden sonra gideceğim kontrole :CüvCüv:
canım inşallah sende cok güzel haberler alırsın alır almaz yaz bize tamam mı?
günaydın herkese...iyi haftalar...güzel haberler alacağımız güzel bir hafta olsun inşallah....Hafta sonu dr a giden hamişlerimizi merak ediyorum...hazan vardı bşka kim vardı anımsayamdım....umarım iyi haberler almışlardır....ayrıca bu hafta pln79 a,fms ye ve niloş a da güzel haberler getirsin.......
hazancım nbr ? haftasonu dr a mı gidicektin cnm gördün mü kuzunu
Arkadaşlar kasık ağrıları kalsiyum eksikliğinden kaynaklanabilirmiş.Süt içmeyi artırın bakalım belki azalır.Benim artık hiç kalmadı ama 3 koca bardak süt içiyorum.
herşey inanmakla başlayıp inanmakla biteralkisalkisalkissapasağlıklı olacak bizim bebişlerimiz.......kaydirigubbakcemile5sağolasın serapcım umarom herkes için ii haberler olur.bende daha iim ama üçlü test olana kadar takmayacağım artık kafama bebğimin sağlıklı olcağına inanıyorum.hepinizi ii haftalar arkdaşlar.
günaydın şekerler nasılsınız bakalım ben çok iyiyim hafta sonu bebeğimi gördüm ay nasıl taklalar atıyordu teyzeleri bir görseniz ama biraz inatçı galiba bize ensesini gösretmedi ensa kalınlığını ölçemedi doktor yarın tekrar gideceğim
ii düşünelim ii olsun fatma. Allah'tan hayırlısını dile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?