2009 Aralık Anneleri

Arkadaşlar kasık ağrıları kalsiyum eksikliğinden kaynaklanabilirmiş.Süt içmeyi artırın bakalım belki azalır.Benim artık hiç kalmadı ama 3 koca bardak süt içiyorum.

Son düzenleme:
slm.... nihayet hafta sonu nöbetleri bitti ve ben evime kavuştum:)inşallah tüm aralık bebişleri ve anneleri iyidir...selam ve sevgi hepinize...:smiley-cool:

merhaba hanımlar
ben annemlerdeyim bir hafta kadar burada kalayım diye geldim ama bulantılarım yüzünden onlarıda rahatsız ediyorum diye sıkılıyorum yaaa ilk 3aydan sonra biter dediler hala devam ediyor şimdide 4. ayda biter diyolar bende inanıyorum
bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldumu? ben iyice meraklanmaya başladım allah sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize ama cinsiyeti öğrenen olursa hemen gelip paylaşsın ok?
hadi öptüm hepinizi güzel anneler

Çok sağolun kızlarr..
Aman zamanı gelince düşünürz aslında bunları diyorum ama nedense içimi de sıkmıyor değil.Söyleyiş tarzı pek hoşuma gitmedi sanırım daha çok.Ben yediririm kusura bakma.. şeklinde olunca sanki sen ne dersen de gibi oldu..Belki bilerek yaptı belki bilmeden.Aman neyseki uzakta benden ve o dönemde annem olacak çoğunlukta yanımda.Tabi sıırf bu yüzden gelip kalmazsa..Bakalım bu konunun 2.perdesinde neler olacak-tatlicadiarzu-
Öptüm kızlar çok sağoluna.s.

günaydın herkese...iyi haftalar...güzel haberler alacağımız güzel bir hafta olsun inşallah....Hafta sonu dr a giden hamişlerimizi merak ediyorum...hazan vardı bşka kim vardı anımsayamdım....umarım iyi haberler almışlardır....ayrıca bu hafta pln79 a,fms ye ve niloş a da güzel haberler getirsin.......

canım inşallah sende cok güzel haberler alırsın alır almaz yaz bize tamam mı?

İnşallah canım tamam gelir gelmez hemen yazarım...
Öğlen olmasına daha çok var ama bebeğimi göreceğim için çok heyecanlıyım kalbim güm güm atıyor şimdiden alkisalkisalkis

sağolasın serapcım umarom herkes için ii haberler olur.bende daha iim ama üçlü test olana kadar takmayacağım artık kafama bebğimin sağlıklı olcağına inanıyorum.hepinizi ii haftalar arkdaşlar.

günaydın şekerler nasılsınız bakalım ben çok iyiyim hafta sonu bebeğimi gördüm ay nasıl taklalar atıyordu teyzeleri bir görseniz ama biraz inatçı galiba bize ensesini gösretmedi ensa kalınlığını ölçemedi doktor yarın tekrar gideceğim

Arkadaşlar kasık ağrıları kalsiyum eksikliğinden kaynaklanabilirmiş.Süt içmeyi artırın bakalım belki azalır.Benim artık hiç kalmadı ama 3 koca bardak süt içiyorum.

Süt konusunda çok düşünüyorum, takıldım. Sen hangi sütü tüketiyorsun? Günlük süt alıyorum, o da ısıtma durumu var. Isınınca gaz yapıyor. Soğuk zaten içmemek gerek kabız yapıyor. Sıcak ta ishal. Ne zaman içiyorsun bir de bunu sordum ahret sorularım tamamlandı. Şimdiden teşekkürler.:))

sağolasın serapcım umarom herkes için ii haberler olur.bende daha iim ama üçlü test olana kadar takmayacağım artık kafama bebğimin sağlıklı olcağına inanıyorum.hepinizi ii haftalar arkdaşlar.
herşey inanmakla başlayıp inanmakla biteralkisalkisalkissapasağlıklı olacak bizim bebişlerimiz.......kaydirigubbakcemile5
Kod:

günaydın canım cok sevindim senin adına...bak yaramaza göstermedi hee ensesini..neyse canım umarım yarın hayırlı haberlerini alıp hemen yazarsın bize...kaydirigubbakcemile2

kızlar ya elevit dışında başka vitaminkullanan varmıydı.birde demir şurup olarak içen.of çok sıktım sizi bu kaonuda ama çok zorlanıyorum ya içemiyorum şu hapları napacağım bilmiyorum ya
demirin şurubu varmış ama elevitin yokmuş .

Arkadaşlar hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun. ıyi hafta diliyorum. Sizin minikler ultrasonda hareketmi ediyorlar. Benim miniki gördük geçen hafta. Öyle yaymıştı. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…