2009 Aralık Anneleri

bahar ve meral eskişehir cephelerinde neler var neler yok...sizler nasılsınızkaydirigubbakcemile5

yazarım canım yarın inşallah döner de ölçebilir doktor

kendini bebeğin için zorla şekerim...neler yapmayacağız ki onlar için...hihoyyyt...elevit cok faydalı bi vitamin...içinde binbir türlü şey var...kır ez ikiye üçe böl ama bişekilde al...kaydirigubbakcemile5

Benimde kocaman hapları içmem imkansızdı. Şöyle yapıyorum. Ağzıma bir miktar suyu önceden alıyorum azıcık. Derhal hapı ağzıma atıp kaydırıveriyorum. Ardından bol su, yoksa imkansızdı bunu başarmak benim için.

hazan bebeğini görünce insan çok heyecanlanıyor dimi çok güzel bir duygu :)) kaç haftalık oldunuz şimdi tatlım ?

ay sorma insan çok duygulanıyor heyecanlanıyor annem de vardı yanımda ona çaktırmadım ama gözümden yaşlar geliyordu canım biz 12+5 olduk büyüyoruz artık ya sanki benim ona baktığımı biliyormuş gibi yüzü hep bize dönüktü ve el sallıyordu böyle elini havaya kaldırıp parmaklarını oynatıyor :teytey:

Sakın haaa ezerek aslaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Beyin tehlikeye girer aman amaaaaaan!

hazan düşünsene ilerde büyüdükleri zaman onları gördüğümüzde, hareketlerini hissetiğimizde deli olucaz valla. sabırsızlanıyorum valla

hazan usg bulgularına göre seninle aynıyızhihoyyytbende bugun 12+5 im....hatta dr um bu kıza benziyor dedi....ayyy günler geçtikçe daha çok heyecenlanıyorum

Sakın haaa ezerek aslaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Beyin tehlikeye girer aman amaaaaaan!

yok öyle bişey....her ilaç için geçerli değil o....biz yoğun bakımda tolerasyonu olamyan hastalara burundan takılan hortumla ezerek veriyoruz...vitaminde ezereke alınabilir canım...

Arkadaşlar ilaçlar konusunda bunu biliyordum hemen paylaşayım sizlerle. Siz de araştırın.

Hapı kırıp içmek öldürebilir (DİKKAT) - USLANMAM

ıngiltere'de eczacı ve doktorlar ilaçların kolay yutulması için kırılıp ezilerek parçalara ayrılmasının çok riskli olduğu ve ölüme yol açabileceği yönünde uyarıda bulundu.
Sağlık uzmanları tabletlerin ezilmesi halinde ilacın üzerindeki özel tabakanın bozulduğuna ve sonuçta çok riskli yan etkiler doğabileceğine dikkat çektiler. Ezilen ilacın yutulmasından sonra kana karışma süresinin kısaldığını belirten uzmanlar bazı ilaçların kana erken karışmasının istenmeyen sonuçlar yarattığını açıkladılar.

ılacın doğru şekilde kullanılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan ıngiliz uzmanlar doktorların ve hemşirelerin bu konuya özel dikkat göstermesi çağrısında bulundu.

Beyin kanaması olabilir

Özellikle yaşlıların tabletleri yutmada zorlandıklarını kaydeden uzmanlar ilaç kullanımı konusunda yeni bir kılavuz hazırlandığını duyurdu. Ezilmeden alınmasına büyük özen gösterilmesi istenen ilaçların başında göğüs kanseri tedavisinde kullanılan "Tamoxifen" ile "Morfin" geliyor. Bu ilaçların yanlış kullanımı ölümcül olabiliyor. Anjin ve yüksek tansiyon ilacı "nifedipine" de yanlış alınırsa yan etkileri bazı vakalarda kalp krizi veya beyin kanaması ile felce dahi neden olabiliyor

sağolun arkadaşlar bi şekilde almam laızm biliyorum emzirirkende alınacakmış alışmam lazım...içtim şimdi bklm sağolun.

meral sanırım geçmişi okuyo:))iyi olmana sevindim...bende yoğun bi hafta sonu geçiridm her 2 günde de nöbetçi idim...Allah tan bugun evdeyim:))çok iyiyiz biz teyzesia.s.a.s.[/QUOTE]

aman maşallah ... ben böle ii haberleri alınca çok mutlu oluyorum. bugün bolca dinlen ayaklarını uzat yat tatlım...

aay ay gözün aydın bernacım.
allahım seni ve bebişini nazarlardan saklasın canım benim.
varya inanılmaz sevindim ve mutlu oldum.
bence bu topikteki bir çok arkadaşımın erkek bebeği olucak buna bende dahil:roflol:

seni de seviyom meralcimmmm:))) herkese güsel hafta sonlarıııı...:teytey:
bende seni seviyorum canım arkadaşım.

nilüfercim cacnım arkadaşım kalbini ferah tut herşey yolunda gidecek canım benim.
dualarımız seninle.

ay seninki tam bir pıtırcıkmış canım benim:roflol:

canımuyu dinlen. kilo hepimiz almaya başladık. bizde bebişlerimizde sağlıklı olsunlar kilolar elbet veriliyor.
bebişine cüce deme küser sana annesi:sm_cool:

berna'cım kalbime indirme o zaman.
ay ne güsel olur yaw hepimiz bir arada bize zamanda dayanmaz.
ah keşke bir araya gelebilsek.

valla canım yaa şöyle bir bursa dan eskişehir'e çıkartma yapalımmm meralin kalbine insinnn:))))))))) hadi ağutos gel gelllll geeeeeeeeelllllllllllllll:sm_confused:
seçil valla çağırın ben bursaya gelirim. baharıda sedayı alıp düşeriz yollara.

kesinlikle doğru çok az ilaç ilacın etken maddesi zararlı kanser ilaçları bazı tansiyon hapları ve bazı ağrı kesiciler...içinde etken maddesi nifedipine ve naproksen sodyum için geçerli...vitaminler ile ilgili böyle bir bilgi yok

Günaydın annecikler.Yeni haftanızın güzel başlaması dileğiylee...Bebişler nasılll?
Bizim bebişlerin yıldan hangi burçdan oluyo ya?Bakalım hangi huyda geliyorlar?kaydirigubbakcemile3

yok öyle bişey....her ilaç için geçerli değil o....biz yoğun bakımda tolerasyonu olamyan hastalara burundan takılan hortumla ezerek veriyoruz...vitaminde ezereke alınabilir canım...

Özür dilerim ama bildiğim genel bilgi beni korkuttu. Ben de hastanede çalıştım ve bilgiyi doktorlardan ve bu konuda bilgili olan bir uzman farmokolog arkadaşımdan kesinleştirmiştim. İlaçları (hangisi olursa olsun) kırarak içmek riskli denildi. Bazı ilaçlarda öyle olabilir deniliyor fakat siz de biliyorsunuzdur kesin olmayan bilgiler sadece denenip, istenmeyen sonuçlar olduğunda da nedeni bilinmiyor deniliyor. Yıllar sonra ortaya çıkıyor. Güveniyoruz size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…