herşey inanmakla başlayıp inanmakla biteralkisalkisalkissapasağlıklı olacak bizim bebişlerimiz.......kaydirigubbakcemile5Kod:
günaydın canım cok sevindim senin adına...bak yaramaza göstermedi hee ensesini..neyse canım umarım yarın hayırlı haberlerini alıp hemen yazarsın bize...kaydirigubbakcemile2
kızlar ya elevit dışında başka vitaminkullanan varmıydı.birde demir şurup olarak içen.of çok sıktım sizi bu kaonuda ama çok zorlanıyorum ya içemiyorum şu hapları napacağım bilmiyorum ya
demirin şurubu varmış ama elevitin yokmuş .
kızlar ya elevit dışında başka vitaminkullanan varmıydı.birde demir şurup olarak içen.of çok sıktım sizi bu kaonuda ama çok zorlanıyorum ya içemiyorum şu hapları napacağım bilmiyorum ya
demirin şurubu varmış ama elevitin yokmuş .
hazan bebeğini görünce insan çok heyecanlanıyor dimi çok güzel bir duygu :)) kaç haftalık oldunuz şimdi tatlım ?
bahar ve meral eskişehir cephelerinde neler var neler yok...sizler nasılsınızkaydirigubbakcemile5
kendini bebeğin için zorla şekerim...neler yapmayacağız ki onlar için...hihoyyyt...elevit cok faydalı bi vitamin...içinde binbir türlü şey var...kır ez ikiye üçe böl ama bişekilde al...kaydirigubbakcemile5
ay sorma insan çok duygulanıyor heyecanlanıyor annem de vardı yanımda ona çaktırmadım ama gözümden yaşlar geliyordu canım biz 12+5 olduk büyüyoruz artık ya sanki benim ona baktığımı biliyormuş gibi yüzü hep bize dönüktü ve el sallıyordu böyle elini havaya kaldırıp parmaklarını oynatıyor :teytey:
Sakın haaa ezerek aslaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Beyin tehlikeye girer aman amaaaaaan!
ben iyiyim tatlım ama meral yok ortalardaişi var sanırım birazdan düşer :)) sen nasılsın[/QUOTE
meral sanırım geçmişi okuyo:))iyi olmana sevindim...bende yoğun bi hafta sonu geçiridm her 2 günde de nöbetçi idim...Allah tan bugun evdeyim:))çok iyiyiz biz teyzesia.s.a.s.
aay ay gözün aydın bernacım.kııızzzllarrrr,
çoooook mutluyummmm!!
bebişimi gördümmm.
11+5 !iz.
boyu minnacık kalmış teyzeleri=)) 4.9 cm.
ense kalınlığı : 1.18 mm
acaip sevinçliyiö. nedense kötü hisler vardı kaç gündür içimde. hiiiiç dert etmeyin nolur siz de. iyi şeyler düşünün hep!
umuyorum sizin de sonuçlar ii çıkar.
bu arada 2'li testi yaptırmadım.
bideeeeeeee galiba pipişini gördüm =) "aaaaaa bu erkek, diye bağırdım =))) dr. da olabilir, erkek kokusu alıyorum ben de, dedi. amaaaan hayırlısı olsun da! HEPİMİZ İÇİN!!!!
darısı tüüüüüm aralık annelerinin başına innnşallaahhh!!! alkisalkisalkis :Saruboceq:
hepinizi çoooook öpüyorummm!!!! :lepi: :içelim:
bende seni seviyorum canım arkadaşım.seni de seviyom meralcimmmm:))) herkese güsel hafta sonlarıııı...:teytey:
nilüfercim cacnım arkadaşım kalbini ferah tut herşey yolunda gidecek canım benim.kızlar ben geldim ...bugun doktora gittik ve bebişimi göremedik.çok moralim bozuk sanırım normal olmayan birşeyler var...çok üzgünüm neden böyle oldu bilmiyorum..doktor salı günü yeniden bakacak...
karından baktı göremeyince vajınal muayenede yaptı ama yok ..sadece kese var...kesenin büyümesi normalmiş o yüzden bebek olabilir diyor doktor umutlu konuşuyor...hatta bence burada dedi ....geç döllenme olduğunu düşünüyorum diyor ama 2 haftadır göremiyoruz ..çok moralim bozuk....
oradan çıktım içim rahat etmedi acıbademe gittim ordada baktılar tabı yıne göremediler ..onlarda haftaya bakalım dediler ...mecburen salıya kadar bekleyeceğiz ama çok kötüyüm gerçekten ...
ay seninki tam bir pıtırcıkmış canım benim:roflol:Canım arkadaşlarım baya geç girdim bugün nete.Tabikimse yok şuanda burada. Annem var evde çok okuyamadım yazdıklarınızı.Ben de bugün dr. a gittim baya birkişi gitmiş sanırım bugün.Bebeğim 2,5cm olmuş ben belki 4cm falandır diyodum ama bu da normalmiş zatenDr.üçlü testi 2linin devamı gibi anlattı bana da. Gerçi kendi dr.um 2-3 haftadır şehir dışında başka dr.a gittim,geldiğinde kendi dr.uma da gidecem.Yine sadece kalp atışını görmekle yetindim.Duymayı istemeyi akıl edemedim yine dr. da birşey demedi.Bebişi görünce herşeyi unutuyorum yaa okadarda düşünmüştümm.
Dr sonucunda üzgün olan arkadaşlar ne olur kendinizi ve bebişlerinizi üzmeyin hepp olumlu dşünün ne olur göreceksiniz her şey yoluna girecek.öpüyorum arkadaşlarım kendinize çook iyi bakına.s.:1hug:
canımuyu dinlen. kilo hepimiz almaya başladık. bizde bebişlerimizde sağlıklı olsunlar kilolar elbet veriliyor.Ben akşam en fazla dokuza kadar dayanabiliyorum bu aralar. Benim bildiğim yorgunluk ve aşırı uyku hali gebeliğin başında olur bende yeni başladı. Bir de başağrısı musallat oldu ama sanırım normalmiş bu zamanlarda kan hacmi artıyormuş ya baş ağrısı yapabilirmiş.
Kilo meselesini hiç sormayın dört sene önce güya isteyince hemen olacaktı ya spora başlamıştım. Tam ideal kiloma indim. Vücut gayet sıkılaştı falan ama bebiş gelmedi ne yazık ki. Sonra altmış yediyle hamile kaldım. Şu an 70 olmuşum. İLk günler felaket derecede acıkıyordum o kalmadı Allahtan. Bu arada boyum 1.73. Bakalım kaç kiloyla bitireceğiz.
bebişine cüce deme küser sana annesi:sm_cool:canım ben 5+3 iken duydum, ama 3 hafta önce gittiğimde biraz içeri kaçmış gibi bişey söyledi doktor. duyamadık. sonrasında 3 hafta da göremeyince kafayı sıyırdım ben. kaybettiğimi bile düşünmüştüm bebeğimi.. Ama nolursun aklına kötü şeyler getirme!!! sana şu kadarını söyleyeyim, şurda hiçbirimizin garantisi yok! ama hep bi umut barrındırmak durumundayız. moral bozukluğu ne bizim işimize gelir ne de bebeğimize. ben 1 haftadır neler çekiyorum... şimdi boşuna diye sinir oldum kendime. zaten cüce de kalmış bebişim=)) 5 cm =)))) 7 olması gerekiyor.
sakın emi canım sakın aklından kötü şeyler geçirme ve şunu dile hep,
HAYIRLISI NE İSE RABBİM ONU NASİP ETSİN!!!!! :1hug:
berna'cım kalbime indirme o zaman.hoşgeldin canıııııııım! nasılsın iyisin maşallah yine kıpır kıpır, hee hadi yarın da tatil inşallah kaydirigubbakcemile5
seçil niloş'a da dedim. bi buluşup görüşelim inşallah, hatta olursa eskişehir bile yaparız valla, meral duymasın kalbine iner =))))) kaydirigubbakcemile3
seçil valla çağırın ben bursaya gelirim. baharıda sedayı alıp düşeriz yollara.valla canım yaa şöyle bir bursa dan eskişehir'e çıkartma yapalımmm meralin kalbine insinnn:))))))))) hadi ağutos gel gelllll geeeeeeeeelllllllllllllll:sm_confused:
canım yaçok iyi yapmışsın.BERNAAAAAA KIZMA KOÇİŞİNE:mymeka:
HAMİLESİNYA NAZ YAPIYORSUN SANIRIM. GİTTE SENDE YAT YANINA BEN OLSAM ASLA BU FIRSATI KEÇIRMAZDIM.sırnaşık şey
BERNAAAAAA YATMAYA KISSS QUOTE]
ay canım geçmiş yazıları yeni okuyorum, dittim yattım valla. hemncecik de uyumuş. sabahçıydı dün dr.a gidicez diye=) kıyamam yaaaa o da ayrı bi bebek iştekaydirigubbakcemile3
sarılıp misler gibi bebekler gibi uyumuşsundur:1hug:
hoşgeldin aramıza ilaydamerhaba arkadaşlar
bende inşallah aralık annesi olucam
benim tek sorunum mide bulantısı geçmedi bi türlü
ama olsun ben çekmeye razıyım.şuanda bebişim 11 haftalık.3 aydan sonra geçer diolar.inşallah önümüzdeki hafta geçer
waaaaaaaaaaw süprizin en büyüğü. hatta şok şok şok.kızlar merhaba...Ben de doktordan geldim ve şok halindeyim....Kendi doktorum amerikada olduğu için bu haftaya kadar başka bir doktora gitmiştim ve tek kese,tek kalp atışı herşey normal görünüyor demişti.Bugün kendi doktoruma gittim ve daha ilk saniyede şok 2 bebiş ve 2 pır pır atan kalp,hoplayıp zıplayan 2 tane melek...Çok güzel bir duygu büyük sürpriz oldu inanın eşim de ben de hala şok halindeyiz.Varmı aranızda daha önce böyle bişey yaşayan?
rabbim sağlıklı sıhahatli dünyaya gelmelerinide nasip etsin.
baharcım günaydın,meral nbr şekerim? nasıl geçti haftasonun? baktın mı kıyafetlere ? sabah sabah sorguya çeker gibi oldu ama idare etcena rtık hehehe
güzel bir hafta diliyorum sana.
cumartesi izem'den bir pantolon aldım ve bugün giydim. ne rahatmış bu pantolonlar canım benim. cumartesi sabah kahvaltısına annemler ve kız kardeşim geldi çocuklarıyla. kahvaltıyı yapı doğru alışverişe. dünde biraz eşimle dolaştık akşamda evde dvd izledik. bu arada eşimle çok fazla film izlerizdelikafadulden
sen nasılsın canım arkadaşım? senin nasıl hafta sonun?
teyzesi yesin onu. aman yaramaz olsunlar canım benim.rabbim nazarlardan saklasıngünaydın şekerler nasılsınız bakalım ben çok iyiyim hafta sonu bebeğimi gördüm ay nasıl taklalar atıyordu teyzeleri bir görseniz ama biraz inatçı galiba bize ensesini gösretmedi ensa kalınlığını ölçemedi doktor yarın tekrar gideceğim
ay benide nası heyecan sarmaya başladı anlatamam şekerler.
yok öyle bişey....her ilaç için geçerli değil o....biz yoğun bakımda tolerasyonu olamyan hastalara burundan takılan hortumla ezerek veriyoruz...vitaminde ezereke alınabilir canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?