aay ay gözün aydın bernacım.
allahım seni ve bebişini nazarlardan saklasın canım benim.
varya inanılmaz sevindim ve mutlu oldum.
bence bu topikteki bir çok arkadaşımın erkek bebeği olucak buna bende dahil:roflol:
bende seni seviyorum canım arkadaşım.
nilüfercim cacnım arkadaşım kalbini ferah tut herşey yolunda gidecek canım benim.
dualarımız seninle.
ay seninki tam bir pıtırcıkmış canım benim:roflol:
canımuyu dinlen. kilo hepimiz almaya başladık. bizde bebişlerimizde sağlıklı olsunlar kilolar elbet veriliyor.
bebişine cüce deme küser sana annesi:sm_cool:
berna'cım kalbime indirme o zaman.
ay ne güsel olur yaw hepimiz bir arada bize zamanda dayanmaz.
ah keşke bir araya gelebilsek.
seçil valla çağırın ben bursaya gelirim. baharıda sedayı alıp düşeriz yollara.
canım yaçok iyi yapmışsın.
sarılıp misler gibi bebekler gibi uyumuşsundur:1hug:
hoşgeldin aramıza ilayda
waaaaaaaaaaw süprizin en büyüğü. hatta şok şok şok.
rabbim sağlıklı sıhahatli dünyaya gelmelerinide nasip etsin.
baharcım günaydın,
güzel bir hafta diliyorum sana.
cumartesi izem'den bir pantolon aldım ve bugün giydim. ne rahatmış bu pantolonlar canım benim. cumartesi sabah kahvaltısına annemler ve kız kardeşim geldi çocuklarıyla. kahvaltıyı yapı doğru alışverişe. dünde biraz eşimle dolaştık akşamda evde dvd izledik. bu arada eşimle çok fazla film izlerizdelikafadulden
sen nasılsın canım arkadaşım? senin nasıl hafta sonun?
teyzesi yesin onu. aman yaramaz olsunlar canım benim.rabbim nazarlardan saklasın
ay benide nası heyecan sarmaya başladı anlatamam şekerler.
hazancım hayırlısı olsun çok güzel bi haber.çok sevrim ben ikizleri.geçen gün gördüm 1-1,5 yaşlarınd aikiz kız bebği melek gibilerde maşallah çok güzellerdi...
Bernacım çok tebrik ederim canım.Bende henüz 9 hafta 2 gün.Ben de çok sabırsızlanıyorum bebişimi tekrar görmeye hihoyyytBernaZDL kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kııızzzllarrrr,
çoooook mutluyummmm!!
bebişimi gördümmm.
11+5 !iz.
boyu minnacık kalmış teyzeleri=)) 4.9 cm.
ense kalınlığı : 1.18 mm
acaip sevinçliyiö. nedense kötü hisler vardı kaç gündür içimde. hiiiiç dert etmeyin nolur siz de. iyi şeyler düşünün hep!
umuyorum sizin de sonuçlar ii çıkar.
bu arada 2'li testi yaptırmadım.
bideeeeeeee galiba pipişini gördüm =) "aaaaaa bu erkek, diye bağırdım =))) dr. da olabilir, erkek kokusu alıyorum ben de, dedi. amaaaan hayırlısı olsun da! HEPİMİZ İÇİN!!!!
darısı tüüüüüm aralık annelerinin başına innnşallaahhh!!!
hepinizi çoooook öpüyorummm!!!!
hazan usg bulgularına göre seninle aynıyızhihoyyytbende bugun 12+5 im....hatta dr um bu kıza benziyor dedi....ayyy günler geçtikçe daha çok heyecenlanıyorum
Özür dilerim ama bildiğim genel bilgi beni korkuttu. Ben de hastanede çalıştım ve bilgiyi doktorlardan ve bu konuda bilgili olan bir uzman farmokolog arkadaşımdan kesinleştirmiştim. İlaçları (hangisi olursa olsun) kırarak içmek riskli denildi. Bazı ilaçlarda öyle olabilir deniliyor fakat siz de biliyorsunuzdur kesin olmayan bilgiler sadece denenip, istenmeyen sonuçlar olduğunda da nedeni bilinmiyor deniliyor. Yıllar sonra ortaya çıkıyor. Güveniyoruz size.
yok bnde hberdarım senin dediğin bilgiden fkat her ilaç için geçerli değil...geriatride düşünsene hastanın yutma reflexi yok...mecbur burundan bir hortum takılıyo ve ilçalrı ezmek için yapılan özel altlerle ilaçlar eziliyor ve bu hortumdan enjektör ile veriliyor...haklısın bazı ilaçlar buna sebep variyor ama vitaminler bu gruba dahil değil....mesela apranax fort asla ezilmez ama vitamşn ve türevlerini alabiliriz diyor uzmanlara.s.
yok bnde hberdarım senin dediğin bilgiden fkat her ilaç için geçerli değil...geriatride düşünsene hastanın yutma reflexi yok...mecbur burundan bir hortum takılıyo ve ilçalrı ezmek için yapılan özel altlerle ilaçlar eziliyor ve bu hortumdan enjektör ile veriliyor...haklısın bazı ilaçlar buna sebep variyor ama vitaminler bu gruba dahil değil....mesela apranax fort asla ezilmez ama vitamşn ve türevlerini alabiliriz diyor uzmanlara.s.
Özel aletler nasıl? Sonuçta ağızdan almıyorlaaar. Şimdi dikkatle okuduğumda bak bu da düşündürdü. Yok ben zorla kaydırarak içeyim.
Özel aletler nasıl? Sonuçta ağızdan almıyorlaaar. Şimdi dikkatle okuduğumda bak bu da düşündürdü. Yok ben zorla kaydırarak içeyim.
eskişehir'de bende bomba gibiyiz canım benim.bahar ve meral eskişehir cephelerinde neler var neler yok...sizler nasılsınızkaydirigubbakcemile5
düüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşştüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmben iyiyim tatlım ama meral yok ortalardaişi var sanırım birazdan düşer :)) sen nasılsın
huuuuuuuuuuu geldimmeral sanırım geçmişi okuyo:))iyi olmana sevindim...bende yoğun bi hafta sonu geçiridm her 2 günde de nöbetçi idim...Allah tan bugun evdeyim:))çok iyiyiz biz teyzesia.s.a.s.
eskişehir'de bende bomba gibiyiz canım benim.
senin nöbetin hafta sonuydu sanırım hııı?
sen nasılsın serapcım?
canım iyiyim bende cok sağol...hafta sonu nbt tutarak geçti...şükür ben ve bebeğim iyiyiz...herkese Allah tan sağlık diliyoruz...
a.s.
Günaydın arkadaşlar, okumayı şimdi bitirdim...hepiniz iyisinizdir umarım yerimseniben
Etrafımdaki herkes erkek diyor! Bu arada ben de erkek olacakmış gibi hissediyorum, ama hiç önemli değil , sağlıklı olmaları yeterli benim için.(hepimiz için öyle olur inşallah):Saruboceq:
aman canım sorma hafta sonu ara ara bendede ağrı vardı. kasıklarıma bir giriyor aman diyorum kasılıp kalıyorum canım benim.meralcim bende sana güzel bir hafta diliyorum cnm benim. cumartesi bol col gezdim pazarda ağrım vardı karnımda. akşama kadar yattım ama iyiyim şimdi tatlım
beni çin'e götürmedile ama çin'den gelen bir müdürümüzle yaklaşık 1 saat kadar ilgilenmek durumunda kaldım.merallllllllll papucu yarım çık dışarıyaaa oynayalımmmmmmm kız gene kayboldu yaww. çine mi götürdüler yawrum seni yoksa. ben naparım sensiz. gitme biyerlere daha beraber doğurcaz, hayallerimiz var senle :)))))))))))))))))
kıslar bir ara özel mesajla ev ve cep numaralrınızı hatta iş nolarınızıda yazın gönderin lütfen.seray doğumdan sonrada birbirimizi kaybetmeyelim tamam mı ? hemen giremeyiz siteye ama bi şekilde gene bir araya gelelim
slm arkadaşlar nasılsınız ben çok heyecanlı çok endişeliyim cuma günü ikili teste gidicem inş hepimiz ii sonuçlar alırız:Saruboceq: biran önce bebeğimi görmek istiyorum rüyamda düşük yapmışımsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?