2009 Aralık Anneleri

Bernacım çok tebrik ederim canım.Bende henüz 9 hafta 2 gün.Ben de çok sabırsızlanıyorum bebişimi tekrar görmeye hihoyyyt

hazan usg bulgularına göre seninle aynıyızhihoyyytbende bugun 12+5 im....hatta dr um bu kıza benziyor dedi....ayyy günler geçtikçe daha çok heyecenlanıyorum

ya ben cinsiyetini sormayı unutmuşum heyecandan yarın tekrar gideceğim kesin soracağım bu defa unutmak yok :lepi:

yok bnde hberdarım senin dediğin bilgiden fkat her ilaç için geçerli değil...geriatride düşünsene hastanın yutma reflexi yok...mecbur burundan bir hortum takılıyo ve ilçalrı ezmek için yapılan özel altlerle ilaçlar eziliyor ve bu hortumdan enjektör ile veriliyor...haklısın bazı ilaçlar buna sebep variyor ama vitaminler bu gruba dahil değil....mesela apranax fort asla ezilmez ama vitamşn ve türevlerini alabiliriz diyor uzmanlara.s.

meralcim bende sana güzel bir hafta diliyorum cnm benim. cumartesi bol col gezdim pazarda ağrım vardı karnımda. akşama kadar yattım ama iyiyim şimdi tatlım

O durumda olan hastalara yapılacak birşey yok bu yolu uygulamak dışında. Yoksa istenmeyen sonuçlarla karşılaşılır. Bilemiyorum, çok fazla olayla karşılaşmak beni bu kadar düşündürüyor. Burada anlatılmaz, yaşadım, gördüm...Ben şunu da düşünüyorum o zaman kırılmışını da satabilirler, niye o şekile boyutu... Düşünürüm ben, siz bana bakmayın. Size güveniyoruz diyorum başka da birşey demiyorum.

Özel aletler nasıl? Sonuçta ağızdan almıyorlaaar. Şimdi dikkatle okuduğumda bak bu da düşündürdü. Yok ben zorla kaydırarak içeyim.

Özel aletler nasıl? Sonuçta ağızdan almıyorlaaar. Şimdi dikkatle okuduğumda bak bu da düşündürdü. Yok ben zorla kaydırarak içeyim.

özel ilaç ezen aletler var onlarla eziliyor...onlarla ezdikten sonra ngs dan vriliyor işte....amaaan boşver nasıl istersen öle yap...

arkadaşlar yahuı korkuttunuz beni zorla zorla içeceiz artık bklm .ya aslında ben içemiyor değilim midem kalkıyor hapı görünce ve yutarken ve hatta yuttuktan sonra .tikintim vr ama.napalım mecuruz.üç dört gündür demirimi içmiyordum bugün başlayayım artık onada.

bahar ve meral eskişehir cephelerinde neler var neler yok...sizler nasılsınızkaydirigubbakcemile5
eskişehir'de bende bomba gibiyiz canım benim.
senin nöbetin hafta sonuydu sanırım hııı?
sen nasılsın serapcım?
ben iyiyim tatlım ama meral yok ortalardaişi var sanırım birazdan düşer :)) sen nasılsın
düüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşştüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmm
ay ne yazmışlaaaaaaaaaaar kıslar. hafta sonlarıda çok yazıyorlar. hele bernanın çenesi epey düşmüş
[
of yaaaa çine giden bir müdürmüz gelmiş onunla ilgilenmek durumda kaldım yahu.
gözümde sizde sinir oldum. 1 aasttir oturuyor.
meral sanırım geçmişi okuyo:))iyi olmana sevindim...bende yoğun bi hafta sonu geçiridm her 2 günde de nöbetçi idim...Allah tan bugun evdeyim:))çok iyiyiz biz teyzesia.s.a.s.
huuuuuuuuuuu geldim

aman maşallah ... ben böle ii haberleri alınca çok mutlu oluyorum. bugün bolca dinlen ayaklarını uzat yat tatlım...[/QUOTE]

merallllllllll papucu yarım çık dışarıyaaa oynayalımmmmmmm kız gene kayboldu yaww. çine mi götürdüler yawrum seni yoksa. ben naparım sensiz. gitme biyerlere daha beraber doğurcaz, hayallerimiz var senle :)))))))))))))))))

Günaydın arkadaşlar, okumayı şimdi bitirdim...hepiniz iyisinizdir umarım yerimseniben
Etrafımdaki herkes erkek diyor! Bu arada ben de erkek olacakmış gibi hissediyorum, ama hiç önemli değil , sağlıklı olmaları yeterli benim için.(hepimiz için öyle olur inşallah):Saruboceq:

slm arkadaşlar nasılsınız ben çok heyecanlı çok endişeliyim cuma günü ikili teste gidicem inş hepimiz ii sonuçlar alırız:Saruboceq: biran önce bebeğimi görmek istiyorum rüyamda düşük yapmışımsenağlama

aminnn canm Allah herkesin gönlüne göre versin. tabi önce sağlıklı olmaları önemli

meralcim bende sana güzel bir hafta diliyorum cnm benim. cumartesi bol col gezdim pazarda ağrım vardı karnımda. akşama kadar yattım ama iyiyim şimdi tatlım
aman canım sorma hafta sonu ara ara bendede ağrı vardı. kasıklarıma bir giriyor aman diyorum kasılıp kalıyorum canım benim.
birde hapşururuken bir ağrı saplanır oldu ama herzaman değil tabi.
ama genel durum bomba yawdelikafadulden
beni çin'e götürmedile ama çin'den gelen bir müdürümüzle yaklaşık 1 saat kadar ilgilenmek durumunda kaldım.
ben hayallerimizi unutmadıııııııııııııııııım şeker. beraber doğuracağız tamam. sözüm söz:sm_cool:

seray doğumdan sonrada birbirimizi kaybetmeyelim tamam mı ? hemen giremeyiz siteye ama bi şekilde gene bir araya gelelim
kıslar bir ara özel mesajla ev ve cep numaralrınızı hatta iş nolarınızıda yazın gönderin lütfen.
teknoloji iyide yaaaaaaaaa bir durum olurda mesajlaşamazsak dimi ama.
kıslar atın bana nolarınızı:teytey:

şu sayfanın başından beri herkese ii düşünün ii olsun demekten yoruldum valla. kafanıza takmayın yaww. düşündükçe rüyalara girer tabi. hiç bişey olmıcak bebeklerimize. sapa sağlam doğurcazzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…