2009 Aralık Anneleri

inşallah arkadaşım ama uzun zamandır görmüyorum bebeğimi belkide ondan bu kadar endişeliyim cuma günü çabuk gelse rahatlicam

gunaydın kızlar
bir haftaya daha baslamak ne guzel
bebiş olmadan önce ayy ylar ne çabuk geçiyo yaz bitti kış geldi yada ayy yenı yıl hemen de geldi derken şimdi haftaların bitmesine sevınır olduk :)

arkadaşlar bizde göbüşlerimizin fotolarını çekelim koyalım:CüvCüv: olmaz mı gerçi benimki aynı amakaydirigubbakcemile

ya ben bigün 5 aylık gibi oluyorum bigün azıcık şişiyorum. değişiyo benim ki. ben balon gibi şişiyorum sonra sönüyorum kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrr günaydın nasılsınızzzzzzzz ben dün çok geç yattım uykusuzummmmmmmm neredeyse bayılacağım sabah ilk defa iş yerinde kustum kendime nazar ettim valla hiç midem bulanmıyordu güyaaa

bende pek bulantı kalmadı şeker.
karnımda büyüdü ama.
haftasonu pantolon aldım. yaaaaaawww çok rahat birşeymiş bu:sm_cool:

Selam meralciğim;
Şimdi hamilelik şeylerini çok giymek isteyecegiz. 6 aydan sonra normal kiyafetlerimizi giymek isteyecegiz.ama maalesef olamayacak. ne maymun iştahlı insanlarız dimi:) rahat mahat bahane psikolojik olarak şimdi istiyoruz hamile kiyafetlerini ben geçen hamileliğimde 3 ay olmadan almaya başlamıştım:) şimdi iyice dar gelmeden giymeyeceğim..

herkeslere merhaba bayadır giremiyorum okudum az çok ama yetişmek mümkün değil kaynatmışınız bi sürü.bütün annişler iyidir umarım bugün ikili testim ve ense kalınlığı ölçümüm var benimde. hayırlısı ile geçer inşallah.:Saruboceq:

günaydın kızlar,

hem kendinizi hem bebeğinizi rahatlatmak için klasik müzik dinleyin. aşağıdaki linke tıklayıp yaklaşık 2 saat birbirinden güzel parçalar dinleyebilirsiniz. Fazıl Say ve arkadaşları'nın Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği konseri.

Fazıl Say ve Arkadaşları - Video CNNTurk.com

Patricia Kopatchinskaja'ya dikkat.... çok başarılı.

hayırlı haberlerini alacagız inşallah kalbini ferah tutup git cnm

kızlarrrrrrrr günaydın nasılsınızzzzzzzz ben dün çok geç yattım uykusuzummmmmmmm neredeyse bayılacağım sabah ilk defa iş yerinde kustum kendime nazar ettim valla hiç midem bulanmıyordu güyaaa

günaydın canım ya benim bulantılarım yeni başlıyor offf bende ilk defa sabah kustum bende uykusuzum mirmirmirmir

hadi bakalım canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin bende yarın tekrar gideceğim cumartesi göstermedi ensesini benim bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…