- 24 Kasım 2008
- 660
- 309
- 683
- 38
şu sayfanın başından beri herkese ii düşünün ii olsun demekten yoruldum valla. kafanıza takmayın yaww. düşündükçe rüyalara girer tabi. hiç bişey olmıcak bebeklerimize. sapa sağlam doğurcazzz :))
arkadaşlar bende bulantı falan kalmadı karnımda büyümüo geçmi çıkıcakki karnım ya
inşallah arkadaşım ama uzun zamandır görmüyorum bebeğimi belkide ondan bu kadar endişeliyim cuma günü çabuk gelse rahatlicam
ya ben bigün 5 aylık gibi oluyorum bigün azıcık şişiyorum. değişiyo benim ki. ben balon gibi şişiyorum sonra sönüyorum kaydirigubbakcemile3
ya ben bigün 5 aylık gibi oluyorum bigün azıcık şişiyorum. değişiyo benim ki. ben balon gibi şişiyorum sonra sönüyorum kaydirigubbakcemile3
bende pek bulantı kalmadı şeker.
karnımda büyüdü ama.
haftasonu pantolon aldım. yaaaaaawww çok rahat birşeymiş bu:sm_cool:
herkeslere merhaba bayadır giremiyorum okudum az çok ama yetişmek mümkün değil kaynatmışınız bi sürü.bütün annişler iyidir umarım bugün ikili testim ve ense kalınlığı ölçümüm var benimde. hayırlısı ile geçer inşallah.:Saruboceq:
kızlarrrrrrrr günaydın nasılsınızzzzzzzz ben dün çok geç yattım uykusuzummmmmmmm neredeyse bayılacağım sabah ilk defa iş yerinde kustum kendime nazar ettim valla hiç midem bulanmıyordu güyaaa
herkeslere merhaba bayadır giremiyorum okudum az çok ama yetişmek mümkün değil kaynatmışınız bi sürü.bütün annişler iyidir umarım bugün ikili testim ve ense kalınlığı ölçümüm var benimde. hayırlısı ile geçer inşallah.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?