2009 Aralık Anneleri

varya bu site bugün beni fena gerdi.
donup kalıyor ayol. sanırım şirket hatlarında bir sorun yaşanıyor.
bu arada yağmur başladı burada kıslaaaaaaaar

gülsah yarın ıkılıye gideceksin ya kaç haftalıksın bu arda hayırlı haberlerini bekliyoruz
sonuc ne zaman alacaksın acaba

11+4 canım çok heyecanlıyım sonucu ertesi gün alırım diye düşünüyorum hakkıma hayırlısı daha doğrusu hepimizin hakkına hayırlısı testlerimiz düzgün çıkar inşallah:Saruboceq:

o zaman esracım son verilere göre ben 11 hafta 1 günlük hamileyim öyle miii? eğer öyle ise 2 li test zamanım geldi mi?:uhm:

valla ben bugün gittim işte normalde 12+2 görünüyodum.ama ultrasonda 11+6 göründü doktorda cuma günü gel dedi daha iyi belli olur zaten ölçemedi birazdaha büyümesi lazım dedi daha net ölçülüyomuş cumada 12+2 oluyorum zaten

ayyyy millet teker teker dökülüyooooooooooo huuuuuuuu kıslarrrrrrrrrr nirdesiniz yavvvvvvvvvvvvvv

BEN DE ÇIKIYORUM RAPOR YAZMAM LAZIM KENDıNıZE ıYı DAVRANIN BYYYYYYYY ÖPÜLDÜNÜZ KOCAMAN KOCAMANŞenizŞeniz

Sayende gülümsek gülümsekim şu an. Sağol canım. Şeker atçam çantaya hemen . Hiç duymamıştım.:)) Teyzesinin minikini ultrasonla rahatsızmı etmiş doktor..Keyiflerini bozuyoz ama napalım bizimde öyle olcak herhalde. Yaymış heryerini öööölece duruyordu yaa.. Ana bak kalbimi önce görmemiştin açtım der gibi.:))) Doktor rahatsız etmeden görürsek kulağını çınlatırız artık. Tekrar teşekkürler ediyorum canım.

afferin kız tasarruflu kızmışsın öyle canım ne lazım süt tozuna para vermeye sağ gitsin beleş süt:)) sütlaç yap kazandibi yap keşkül yap mis gibi
hehehehe valla yaa, devir kötü, hesap yapmak lazım :roflol:
bak şimdi kafam karıştıı hangisi doğru ultrason mu yoksa benim bildiğim miii....:uhm:
ultrason ne derse o doğru canım..
beni nasıl kaynatıyodunuzzzzzzzzzzzz söle bakiymmmmm cimcime
sensiz kaynatır mıyız be canım =) sütümüzü kaynatıp içeceğiz ama =)))) di m esra? kaydirigubbakcemile3

iidir şeker ne olsun yarın ikili teste gidicem sabırsızlıkla bekliyorummm vallaaaaaa
hayırlısı olsn cnmmmm:Saruboceq:
kızlarrrrrrrrrrr benim babaannem anlatırdı O DA KENDİ SÜTÜNÜ SAĞIP SÜTLÜ KAHVE YAPMAYI DENEMİŞŞŞŞŞŞŞŞ AYYYYY NE GÜLMÜŞTÜMMMsırnaşık şey:roflol:
:roflol::sm_cool::roflol:kaydirigubbakcemile3
estml arkadaşım nasıl içtin anne sütünü çiğ çiğ
e bebek nasıl içiyo çiğ çiğ? :dance:
o zaman esracım son verilere göre ben 11 hafta 1 günlük hamileyim öyle miii? eğer öyle ise 2 li test zamanım geldi mi?:uhm:
hakkaten o zaman 2li test geldi senin..

kızlar dışarı çıkıyoruz biz de. hepinizi öpüyorummm. iisinden akşamlar ola canlarım, ablanız kurban olsun size, teyzesi kurban olsun bebişlere kaydirigubbakcemile3

kızlar dışarı çıkıyoruz biz de. hepinizi öpüyorummm. iisinden akşamlar ola canlarım, ablanız kurban olsun size, teyzesi kurban olsun bebişlere kaydirigubbakcemile3

yerim ben seni canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar hepinizi iyi ki tanımışım iyi ki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden

:))) oh hadi gözün aydın.

Ya kızlar benim başım bir haftadır acayip ağrıyor, sanki kafamın ağırlığı 2 katına çıktı gibi hissediyorum. Sizinde var mı böyle bir sorun, nette baktım, kan hacmi arttığı için ağrı yapabiliyor diyor ama artık sıkıntı verdi ne işe bakabiliyorum, ne de başka birşey.

Canım tebrik ederim bu arada seni.Bebişkonun her şeyi normalmş.Canım hani diyorsun ya 11+5 haftadasın ama USG 12+2 gösterdi.Yani son adet tarihinden hesap yaptıktamı 11+5 sin kuzum?

Merhaba herkese. Mudoavea bn de yaşadım onu. Kımıldatmıyor tüm vücudu. Ama içinde kafein olan hiç bi ağrı kesici de kullanılamıyor işin kotusu. Sadece minoset, (plus olmayan). Aklında bulunsun. Geçmiş olsun:)

Bana da doktor parol içebilirsin demişti ama çok zorda kalmadıkça içmiyorum. Ama geçen gün ağrıdan bayılacaktım, içtim bitane. Bakalım arın büyük gün, doktora onu da sorarım.

Arkadaşlar bn birinci gebeliğimde phytolastil jel kullandım. Ollldukça pahalı bi krem (ama insanın gozu bişi gormuor, nede olsa gelen çatlak bi daa gitmior) Çatlağım patlağım da olmadı şükür.Bu kez dr a sordum, badem yağından bir farkı yok dedi. Çatlayacak kişi her halukarda çatlıyor dedi.
En çatlaksız gebelikler bizlerin olsunkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…