hehehe
iyi akşamlar kızlar nasılsınız biraz önce eşim yazmıştı o yüzden biraz acayip oldu
kızlar merhabalar ben bugün doktora gittim. önceki gittiğimde 2 kese görmüştü yazmıştım. keselerden biri kaybolur demişti doktorum, öyle görünüyodu. neyse bugün gittim doktora ikiz değilmiş diğer kese kaybolmuş. tekmiş bebeğimiz. eşim biraz üzüldü ama ben sevindim. ikiz bakmak çok zor hele çalışırken. 3,15 cm olmuş bebişimiz. bide dün akşam karnımın sol tarafında seğirme gibi bişey oldu. çok merak ediyorum. bebğimi mi hissettim acaba, hamilelikten önce hiç böyle bişey hissetmemiştim. bu arada 10 haftalık oldu bebeğimiz.
Canım tebrik ederim bu arada seni.Bebişkonun her şeyi normalmş.Canım hani diyorsun ya 11+5 haftadasın ama USG 12+2 gösterdi.Yani son adet tarihinden hesap yaptıktamı 11+5 sin kuzum?
Biz bugün ikili test yaptırdık. Çok şükür bişiy çıkmadı. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Little_princess ben de bebeğimi hissettiğimi söylüyordum anneme ama hayal kurma en az 4,5 -5 aylık olması lazım dedi. Biz biraz heyecan yapıyoruz galiba. Benimki de 12+1 bugün itibariyle.
kızlar hepinize günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir. ne diyecegımı nerden başlayacagımı bılemıyorum.bebeğimi kaybettım.acıların en büyüğünü yaşiyorum.içim kalbım bombos.pazartesi doktora gıdecegımı sölemıstım. gule oynaya gitmiştik eşimle.kap atıslarını göremıyorum dedıgınde doktorum delırdım.11 haftamız bıtmıstı. allahım hıcbırınıze yasatmasın yarabbım.bambaska bısey.sakin olmaya calısıyorum.şuan evdeyım size aglayarak yazıyorum paylasmak ıstedım dualarınıza ihtiyacım var.
günaydınnnn sitenin en güzel bayanlarııı
en güzel hamişleriiiii nasılsınız bakemm keyifler yerinde mi?
günaydın bugün bomba gibisin hıı şekerim:lepi:
kızlar hepinize günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir. ne diyecegımı nerden başlayacagımı bılemıyorum.bebeğimi kaybettım.acıların en büyüğünü yaşiyorum.içim kalbım bombos.pazartesi doktora gıdecegımı sölemıstım. gule oynaya gitmiştik eşimle.kap atıslarını göremıyorum dedıgınde doktorum delırdım.11 haftamız bıtmıstı. allahım hıcbırınıze yasatmasın yarabbım.bambaska bısey.sakin olmaya calısıyorum.şuan evdeyım size aglayarak yazıyorum paylasmak ıstedım dualarınıza ihtiyacım var.
acım hiç bitmeyecek hiç gecmeyecek gibi gelıyor.allahıma isyan etmıyorum saglıklı olmadıgı ıcın oldugunu bılıyorum ama elımde degıl meger ben melegıme ne alısmısım.analık ne zor seymıs.yuzunu gormeden hıssetmeden nasıl içime işlemıs anlatamam.onbes gun once kalp atısını gormustum benım kuzumun atıyodu.kalbı atmıyo cumlesı .....allahım hepinizi korusun.bebeklerınızı korusun.hıcbırınızı ayırmasın allahım bu acıyı hıcbırınıze yasatmasın.hepinizi cok sevıyorum.kendınıze cok ama cok ıyı bakın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?