2009 Aralık Anneleri

kızlar merhabalar ben bugün doktora gittim. önceki gittiğimde 2 kese görmüştü yazmıştım. keselerden biri kaybolur demişti doktorum, öyle görünüyodu. neyse bugün gittim doktora ikiz değilmiş diğer kese kaybolmuş. tekmiş bebeğimiz. eşim biraz üzüldü ama ben sevindim. ikiz bakmak çok zor hele çalışırken. 3,15 cm olmuş bebişimiz. bide dün akşam karnımın sol tarafında seğirme gibi bişey oldu. çok merak ediyorum. bebğimi mi hissettim acaba, hamilelikten önce hiç böyle bişey hissetmemiştim. bu arada 10 haftalık oldu bebeğimiz.

Little_princess ben de bebeğimi hissettiğimi söylüyordum anneme ama hayal kurma en az 4,5 -5 aylık olması lazım dedi. Biz biraz heyecan yapıyoruz galiba. Benimki de 12+1 bugün itibariyle.

Biz bugün ikili test yaptırdık. Çok şükür bişiy çıkmadı. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Canım tebrik ederim bu arada seni.Bebişkonun her şeyi normalmş.Canım hani diyorsun ya 11+5 haftadasın ama USG 12+2 gösterdi.Yani son adet tarihinden hesap yaptıktamı 11+5 sin kuzum?

teşekkürler canım darısı başınıza.ya ben 11+5 yazmadım.şimdi son adet tarihine göre 11+3üm ama 4 hafta önceki ultrason ölçümüne göre 12+2 yim.ama bugünkü ultrason ölçümüne göre 11+6yım.bende en son ölcümde kaö cıkarsam onu kullanıcam cuma günüde gidicez ozamanda ölcülecek o zamanda bakalım kaç çıkacak doktorun dediği gibi milimle bile farkediyo ama zamanlar en yakın gün belli olacak.bu arada doktora balık yiyemiyorum yaz geldi dedim. oda ee o zaman tavuk ye dedi bende ya omega 3 dedim.yoksa dardanel tonun satışlarımı düştü dedi:)) aslında biraz haklıydı.omage 3 beyin gelişimi için iyi deniliyo dedim. oda gerekli besinleri aldıktan sonra omega 3 ün pek bi önemi yok dedi zaten yediklerinden dengeli beslenirsen yediklerinden alırsın dedi.genede içim rahat etsin diye marinkap balık yağı yazdı

Little_princess ben de bebeğimi hissettiğimi söylüyordum anneme ama hayal kurma en az 4,5 -5 aylık olması lazım dedi. Biz biraz heyecan yapıyoruz galiba. Benimki de 12+1 bugün itibariyle.

ya seğirme bendede oluyo millet bağırsak hareketi diyo ama ben bilmezmiyim bağırsağım nasıl hareket ediyo.bi de kendimi bildim bileli karın bölgemde hiç mi hiç hissetmediğim bi hareket başka bi şey yani oynuyo resmen bi şey tık tık tık bitti devamı yok

selam hamisler ben hamileleri cok severim honeyime bakmistim sizede birer merhaba demeden gecmeyeyim dedim
ayyyy severim ben sizin gobuslerinizi bende 4 dogum yaptim hala doyamadim cocuga ben zayiflama gruplarindayim bizim takimda bir ablam var bazen canim yeni dogmus cocuk cekti derimde bana kadayifmi bu canin cekcek der birak olmayanlara versin allah der bana guldurur
neyse hepinize allah saglikla bebeklerinize kavusmayi nasiip etsin ben iki cocugmu aralik ayinda dogurdum biri 6 si biri 28 i allah hepinize saglik selamet guzel bir hamilelik nasiip etsin insallah dualarim tum bebek bekleyen anne adaylarina hadi optum hepinizi

günaydın şeker kızlar,
hem kendileri hemde bebişleri tatlı şeyler nasılsınız bu sabah?
bende dün gece yine tavuklardan bile erken yatıp uyudum, sabahta duşumu aldım giyinip koşa koşa işimin başına geldim.
dün akşam servisten indin kızlar bir bulantı valla eve kendimi zor attım. cadde ve sokaklardan yürüken kusarsam acaba neresi daha uygundurdur diye gözetleyip evime kadar geldim.
çok şükür iyiyim şimdi.
birde gün içinde yorulursam mide bulantım oluyor. dinlenmek ve uykuyu almak şart kıslar.
öpüyorum hepinizi.

kızlar hepinize günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir. ne diyecegımı nerden başlayacagımı bılemıyorum.bebeğimi kaybettım.acıların en büyüğünü yaşiyorum.içim kalbım bombos.pazartesi doktora gıdecegımı sölemıstım. gule oynaya gitmiştik eşimle.kap atıslarını göremıyorum dedıgınde doktorum delırdım.11 haftamız bıtmıstı. allahım hıcbırınıze yasatmasın yarabbım.bambaska bısey.sakin olmaya calısıyorum.şuan evdeyım size aglayarak yazıyorum paylasmak ıstedım dualarınıza ihtiyacım var.

cnm benim kıyamam sana ben. üzme bitanem. Herşey Allah'tan. Herşeyde bir hayır olduğunu biliyosun. genelde böle durumlarda bebeğin sağlıklı olmadığı için böle olduğunu söler dr lar. birde bu tarafından bak. risk her zaman hepimiz için var. Allahtan hepimiz için hayırlısı olsun. üzme bitanem kendini gene olur sakın kendini bırakma. en azından hamile kalabiliyorsun. bunun için senelerce bekleyenler var. güçlü ol tamam mı?

ayşecim günaydın,
rabbim sabırların en büyüğünü versin sana ve eşine canım,
gönlünü ferah tut. bak genelde bebeklerde sorun var ise böyle oluyor. benim bir arkadaşımda 8 haftalık bebebiğini kaybetti. bizimde ne olacağımız belli değil bitanem.
sen kendini topla yine bebğin olur. en azından sağlıklı bireylersinizde hemile kalıabiliyorsun.
herşeyde vardır bir hayır. sakın isyan etme. rabbime bol bol dua et. bizimde tüm dualarımız seninle ayşecim.:Saruboceq::Saruboceq:

acım hiç bitmeyecek hiç gecmeyecek gibi gelıyor.allahıma isyan etmıyorum saglıklı olmadıgı ıcın oldugunu bılıyorum ama elımde degıl meger ben melegıme ne alısmısım.analık ne zor seymıs.yuzunu gormeden hıssetmeden nasıl içime işlemıs anlatamam.onbes gun once kalp atısını gormustum benım kuzumun atıyodu.kalbı atmıyo cumlesı .....allahım hepinizi korusun.bebeklerınızı korusun.hıcbırınızı ayırmasın allahım bu acıyı hıcbırınıze yasatmasın.hepinizi cok sevıyorum.kendınıze cok ama cok ıyı bakın olurmu

ayşecim sağol güzel dileklerin için... bizde seni çok seviyoruz.... ama lütfen kendini bırakma sen daha çok dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…