2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız

ayşecim çok üzüldüm allah sabır versin tatlım bırakma kendini sabırlı ol canım benim

canım gözün aydın...bizler için önemli değilde erkek milleti işte:))))
canım kıyamam sana...Allahım sAbır versib bende ilk gebeliğimde yaşadım böyle bişeyi...İlahi takdir 1 sene sonra aynı tarihde hamile kaldığımı öğrendim.sende öle olucan üzelma bitanem:1hug:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn..sağlık temennilerim ile:)
günaydınnnn sitenin en güzel bayanlarııı
en güzel hamişleriiiii nasılsınız bakemm keyifler yerinde mi?
günaydın baharcım özledim sizleri hemen 2 günde:)))
ayşecim canım Allah yardımcın olsun cnm..Hepimizde var bu risk bebeğim...metanetli olmaya calış...bende ilk bebeğini 8 haftalık kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım....:1hug:ama ne hkmetse geçen yıl bebeiğimi kaybettiğim tarihde bu sene hamile olduğumu öğrendim....Allahım tez zamanda sana da iyi haberler duyursun RABBİM...

rabbim sabırlar versin ayşecim.
biraz zamana ihtiyacın var. herşey senin için çok daha güzel olacak buna emininm.

off yaa ben çok üzülüyorum merall... nie böle oluyooo. hepimizin bebekleri Allah'a emanet...

içim kan ağlıyor desem yeridir.
boğazım düğüm düğün. nefes alamıyorum sanki.
rabbim hepimizizn bebeklerinin korusun:Saruboceq:

canım günaydın sende ne var ne yok....Sende dün dr a gidecektin...sonuç ne oldu?

ben çok iyiyim bebeğimde iyi dün nihayet döndü ama beni sabah 8,30 dan saat 3 e kadar bekleti kapıda ama sonunda gördük 1,2 mm çıktı canım ense kalınlığı kan verdim bugünde onun sonuçlarını alacağım sen nasılsın

canım benim allah sana sabırların en büyüğünü versin. seni çok iyi anlıyorum.ben 28 haftalık bebeğimi kaybettim. ama bak yine hamileyim allah hayırlsı neyse onu versin hakkımızda. daha büyük acılarını vermesin.Seninde bebişin olacak bu acıyı unutacaksın demiyorum ama sarılacak bir melegin allah nasip ederse mutlaka olacak güzelim.
Ben dünyanın sonu geldi sanmıştım ama değil inan bana acısı yüregimizde ama hala gelecege umutlarımız var. Hem biliyomusun meleklerimiz biz ölünce bizi karşılayacaklar.Yüce mevlamız bize onları öbür dünyada koklamayı nasip etsin bize şefaat etmeyi nasip eylesin... gülüm bol bol dua et için o zaman ferahlar.

ayyy kıyamammm ya...sonucun gayet iyi maşallah:)bende iyiyim daha doğrusu iyiydim,ayşeye çok üzüldüm birde nilüfere yazık ya...RABBİM MELEKLERİMİZ SANA EMANET....ALLAH IM SAHİP ÇIK ONLARA...(AMİN)

canım benim sende bozma moralini eminim herşey yolundadır üzme kendini iyi düşün iyi olsun demi ama
umarım herşey yolundadır canım.
ne olur benim için dua edin ne olur.
varya bağıra bağıra ağlayasım ver.

aynen meral bu ne biçim bi korkudur ya((((

herşey bizim için baksana canım.
içim çok fena oldu yaaaa

heyyy merall dur bakalım kendine gel. döverim bak lütfen yapma toparla kendini. cuamrtesi bebişi kutlucaz daha. AKlına kötü şeyler getirme. beni de kendine bulaştırma

selam kızlar
Niye korkuyorsunuz ki korkulacak birşey yok. allah bize meleklerimizi koklamayı nasip ettiyse olur.etmediyse yapacak bişeyimiz yok elimiz kolumuz baglı kalıyoruz.Bu sayfadan bazı arkadaşlarımızın acılarını duyacagız onların yanında olacagız ve inanın onların acılarını hep beraber hissedecegiz.Ama hayat bu.......Yüce mevlam çocukları bize bu dünya için oyuncak olarak göndermiş, Onlarla oynasınlar demiş....Bunun hadise şerifleri var.. Onun için hep dua edecegiz allah onları bizden ayırmasın diye. ve onlara çok baglanmayacagız.
Bunlar sadece benim düşüncelerim hepinizin düşüncelerine saygı duyuyorum.Ama bebişlerimize çok baglanmayalım desekde elimizde değil dimi.... Ama bu haberleri duyunca korktum falan demeyelim.Üzüntüsünü zaten aynen yaşaıyoruz.

seray sen nasılsın cnm bugünn

iyiyim canım da işte bu haberleri aldıkça ister istemez insan etkileniyor...ben evdeyim bugun....meral çatlasın aynen onun istdiği gibi bi işim var.1 gün gidiyorum 2 gün evdeyimlaelaelaelaelaemeral gel seni bizim oraya alalımsen ne yaptın dün uykusuzdun galiba...bugün aldn mı uykunu?

herkese günaydın
bugün benim ve bebişimin morali bozuk dün ikili tarama testinin sonucunu aldık..çok yüksek pozitif değerler var.doktor direk amniyosentez dedi..geceyi nasıl geçirdim bilmiyorum..inşallah bir şeyi yoktur bebeğimin 2 ay nasıl bekliycez bilmiyorum bu psikolojiyle

ah seray ne güzel olurdu.
birgün çalış birgün yat.
evde olmanın tadını çıkr bibim içinde canım
bahar hı ne dersin bizdemi hemşire olsakki.
ama yok ben kan dayanamam almıyımkafamçokkarıştı

kızlar 1-2 saat yokum görüşrüz
kız nereyeeeeeee kaçıyorsun?
bekle bende gelicem

al işte:1shok:
inşşalah birşeyi yoktur bebişin canim.
sen moralini bozma sabırlı ol.
bebişinde etkileniyor biliyorsun. onu huzursuz etme cansucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…