öyleydim .... ayşenin durumunu öğrenene kadar. şimdi ne sölesek boş. kendi içinde neler yaşıyor kimbilir. Allah sabır versin
canım gözün aydın...bizler için önemli değilde erkek milleti işte:))))kız geldi geldim geldimde anam yazdıklarınızı okumaktan cevap yazamıyorum ki bi sayfa daha bi sayfa daha okula uğradım okuldakilerde cevap bekliyodu.
ayyyy allahım herkese anneliği babalığı tattırsın ya bu kadar güzeldi bu duyguya.yaşamıyomuşum be bunca zamandır.kolu bacağı ağzı burnunu izle izle doyamadım ya.gittikte ense ölçümünü alamadı doktor bi iki gün daha bekleyelim daha iyi olur dedi.cuma günü bi daha gidicez.ama burnu oluşmuştu downdada burun oluşmuyo zati ölçmeye çalıştı 1 nokta bişey bişey çıktı hep dedim zaten kalın olsa şimdiden çıkardı dimi evet dedi şimdiden belli olurdu.ama işi sağlam yapalım dedi.günaycım ne zaman gideceğini sormuşun.benim normalde sata göre 11+3. ama ilk ultrasona göre 12+2 doktor da o yüzden bugüne çağırmıştı ama bugün gittiğimizde 11+6 çıktı o yüzden en net 12 hafta bitiminde belli olur dedi cuma günü yani 12+2 olduğunda tekrar gidicez.testi mesti ozaman yapıcaz.gelişmelereden haberdar ederim seni.
bu arada bu erkek milletinin kafası bi başka çalışıyo ya.eşimle beraber gittik daha bebeği görür görmez eşim doktora hemen cinsiyeti belli olurmu diye sordu doktorda bana aslında erkek mi diye soruyoda o doktorda başladı bunla dalga geçmeye aman da aman ne güzel kızmış bu falan diye bizimki ulştrasonu inceliyo erkek ya diyo.neyse erkeğe benzettiler eşimi kızdırmak için kız dedi ama erkeğe benziyomuş ama 16 haftadan çnce bişey söylemek erken dedi doktor.benimkine kalsan yumrtalıklarını felan hep görmüş yani dedim töbe töbe bebek önemli değil koca bi organ doğursam yeter sana dimi ne biçim bunlar yav:))
canım kıyamam sana...Allahım sAbır versib bende ilk gebeliğimde yaşadım böyle bişeyi...İlahi takdir 1 sene sonra aynı tarihde hamile kaldığımı öğrendim.sende öle olucan üzelma bitanem:1hug:kızlar size veda etmek üzereyim ...hafta sonuna kadar son şansımız ....bebeğim gözükmüyor ..kafayı yiyeceğim üzüntüden ama yok yok yok..kesem gayat güzel büyüyor bebeğim yok(((((((((((((
artık olsada gelişmeme ihtimalide çok yüksekmiş....kürtajla alınacak cumarteside göremezsek..boş gebelik olduğunu söylüyor doktorsenağlamasenağlama
kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın tüm paylaşımlar içinde hepinize teşekkürederim.hepinizi tek tek öpüyorum kızlar...
pln 79 umarım güzel haberlerle dönersin arkadaşım....
kendiniz iyi bakın :a015:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn..sağlık temennilerim ile:)günaydın şeker kızlar,
hem kendileri hemde bebişleri tatlı şeyler nasılsınız bu sabah?
bende dün gece yine tavuklardan bile erken yatıp uyudum, sabahta duşumu aldım giyinip koşa koşa işimin başına geldim.
dün akşam servisten indin kızlar bir bulantı valla eve kendimi zor attım. cadde ve sokaklardan yürüken kusarsam acaba neresi daha uygundurdur diye gözetleyip evime kadar geldim.
çok şükür iyiyim şimdi.
birde gün içinde yorulursam mide bulantım oluyor. dinlenmek ve uykuyu almak şart kıslar.
öpüyorum hepinizi.
günaydın baharcım özledim sizleri hemen 2 günde:)))günaydınnnn sitenin en güzel bayanlarııı
en güzel hamişleriiiii nasılsınız bakemm keyifler yerinde mi?
ayşecim canım Allah yardımcın olsun cnm..Hepimizde var bu risk bebeğim...metanetli olmaya calış...bende ilk bebeğini 8 haftalık kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım....:1hug:ama ne hkmetse geçen yıl bebeiğimi kaybettiğim tarihde bu sene hamile olduğumu öğrendim....Allahım tez zamanda sana da iyi haberler duyursun RABBİM...kızlar hepinize günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir. ne diyecegımı nerden başlayacagımı bılemıyorum.bebeğimi kaybettım.acıların en büyüğünü yaşiyorum.içim kalbım bombos.pazartesi doktora gıdecegımı sölemıstım. gule oynaya gitmiştik eşimle.kap atıslarını göremıyorum dedıgınde doktorum delırdım.11 haftamız bıtmıstı. allahım hıcbırınıze yasatmasın yarabbım.bambaska bısey.sakin olmaya calısıyorum.şuan evdeyım size aglayarak yazıyorum paylasmak ıstedım dualarınıza ihtiyacım var.
rabbim sabırlar versin ayşecim.acım hiç bitmeyecek hiç gecmeyecek gibi gelıyor.allahıma isyan etmıyorum saglıklı olmadıgı ıcın oldugunu bılıyorum ama elımde degıl meger ben melegıme ne alısmısım.analık ne zor seymıs.yuzunu gormeden hıssetmeden nasıl içime işlemıs anlatamam.onbes gun once kalp atısını gormustum benım kuzumun atıyodu.kalbı atmıyo cumlesı .....allahım hepinizi korusun.bebeklerınızı korusun.hıcbırınızı ayırmasın allahım bu acıyı hıcbırınıze yasatmasın.hepinizi cok sevıyorum.kendınıze cok ama cok ıyı bakın olurmu
off yaa ben çok üzülüyorum merall... nie böle oluyooo. hepimizin bebekleri Allah'a emanet...
günaydın kızlar nasılsınız
ayşecim çok üzüldüm allah sabır versin tatlım bırakma kendini sabırlı ol canım benim
ay sorm acanım ya
valla kendimden korktum bir an.
cumartesi bakalım ben ne yapacağım.
içim çok fena. onun yanında olabilseydik keşke
ay sorm acanım ya
valla kendimden korktum bir an.
cumartesi bakalım ben ne yapacağım.
içim çok fena. onun yanında olabilseydik keşke
canım günaydın sende ne var ne yok....Sende dün dr a gidecektin...sonuç ne oldu?
kızlar hepinize günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir. ne diyecegımı nerden başlayacagımı bılemıyorum.bebeğimi kaybettım.acıların en büyüğünü yaşiyorum.içim kalbım bombos.pazartesi doktora gıdecegımı sölemıstım. gule oynaya gitmiştik eşimle.kap atıslarını göremıyorum dedıgınde doktorum delırdım.11 haftamız bıtmıstı. allahım hıcbırınıze yasatmasın yarabbım.bambaska bısey.sakin olmaya calısıyorum.şuan evdeyım size aglayarak yazıyorum paylasmak ıstedım dualarınıza ihtiyacım var.
ben çok iyiyim bebeğimde iyi dün nihayet döndü ama beni sabah 8,30 dan saat 3 e kadar bekleti kapıda ama sonunda gördük 1,2 mm çıktı canım ense kalınlığı kan verdim bugünde onun sonuçlarını alacağım sen nasılsın
umarım herşey yolundadır canım.canım benim sende bozma moralini eminim herşey yolundadır üzme kendini iyi düşün iyi olsun demi ama
aynen meral bu ne biçim bi korkudur ya((((
seray sen nasılsın cnm bugünn
heyyy merall dur bakalım kendine gel. döverim bak lütfen yapma toparla kendini. cuamrtesi bebişi kutlucaz daha. AKlına kötü şeyler getirme. beni de kendine bulaştırma
iyiyim canım da işte bu haberleri aldıkça ister istemez insan etkileniyor...ben evdeyim bugun....meral çatlasın aynen onun istdiği gibi bi işim var.1 gün gidiyorum 2 gün evdeyimlaelaelaelaelaemeral gel seni bizim oraya alalımsen ne yaptın dün uykusuzdun galiba...bugün aldn mı uykunu?
kız nereyeeeeeee kaçıyorsun?kızlar 1-2 saat yokum görüşrüz
herkese günaydın
bugün benim ve bebişimin morali bozukdün ikili tarama testinin sonucunu aldık..çok yüksek pozitif değerler var.doktor direk amniyosentez dedi..geceyi nasıl geçirdim bilmiyorum..inşallah bir şeyi yoktur bebeğimin 2 ay nasıl bekliycez bilmiyorum bu psikolojiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?