kızlar hepinize günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir. ne diyecegımı nerden başlayacagımı bılemıyorum.bebeğimi kaybettım.acıların en büyüğünü yaşiyorum.içim kalbım bombos.pazartesi doktora gıdecegımı sölemıstım. gule oynaya gitmiştik eşimle.kap atıslarını göremıyorum dedıgınde doktorum delırdım.11 haftamız bıtmıstı. allahım hıcbırınıze yasatmasın yarabbım.bambaska bısey.sakin olmaya calısıyorum.şuan evdeyım size aglayarak yazıyorum paylasmak ıstedım dualarınıza ihtiyacım var.
herkese günaydın
bugün benim ve bebişimin morali bozukdün ikili tarama testinin sonucunu aldık..çok yüksek pozitif değerler var.doktor direk amniyosentez dedi..geceyi nasıl geçirdim bilmiyorum..inşallah bir şeyi yoktur bebeğimin 2 ay nasıl bekliycez bilmiyorum bu psikolojiyle
herkese günaydın
bugün benim ve bebişimin morali bozukdün ikili tarama testinin sonucunu aldık..çok yüksek pozitif değerler var.doktor direk amniyosentez dedi..geceyi nasıl geçirdim bilmiyorum..inşallah bir şeyi yoktur bebeğimin 2 ay nasıl bekliycez bilmiyorum bu psikolojiyle
seçiiiiiiiiiiiil kuzum nerelerdesin?
Moralin düzeldimi? Kocanla barış imzaladınmı:içelim:
sen iyisin demi meralcim biliyorsun dualarım seninle
iyi olmaya gayret ediyorum canım.
biraz kafamı dağıtayım dedim bende.
pozitif düşünmem gerekli bunda farkındayım canım.
inşallah cumartesi güzel haberler alaırım bende.
kuzumu 1,5 aydır görmedim teyzesi:1shok:
kızlar hepinize günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir. ne diyecegımı nerden başlayacagımı bılemıyorum.bebeğimi kaybettım.acıların en büyüğünü yaşiyorum.içim kalbım bombos.pazartesi doktora gıdecegımı sölemıstım. gule oynaya gitmiştik eşimle.kap atıslarını göremıyorum dedıgınde doktorum delırdım.11 haftamız bıtmıstı. allahım hıcbırınıze yasatmasın yarabbım.bambaska bısey.sakin olmaya calısıyorum.şuan evdeyım size aglayarak yazıyorum paylasmak ıstedım dualarınıza ihtiyacım var.
herkese günaydın
ben iyiyim canım sen nasılsınGünaydın kızlarrrr..Bu gün nasılsınız?
seçiiiiiiiiiiiil kuzum nerelerdesin?
moralin düzeldimi? kocanla barış imzaladınmı:içelim:
ben iyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?