2009 Aralık Anneleri

Kıyamam sana...
Çok üzüldüm gerçekten, Allah yardımcın olsun kolay değil canım, kendimde düşündün hemen! ama şu var ki sağlıksız bebekler dünyaya getirmektense düşünsene o zaman daha zor olurdu senin için. Sakın üzülme Rabbim sana hayırlı sağlıklı bebişler versin en kısa zamanda.:1hug:
Şimdi önemli olan sensin.sen istersen yine olur canım unutma:teselli:

cansu günaydın canım...İlk evvel pozitif düşünce ...iyi şeyler düşün güzel şeyler olsun....ultrason bulguların nasıl..başka dr a da gittin mi?

günaydın canım hemen moral bozmak yok kendini ve bebeğinide üzme başka doktora git bakalım

sen iyisin demi meralcim biliyorsun dualarım seninle

iyi olmaya gayret ediyorum canım.
biraz kafamı dağıtayım dedim bende.
pozitif düşünmem gerekli bunda farkındayım canım.
inşallah cumartesi güzel haberler alaırım bende.
kuzumu 1,5 aydır görmedim teyzesi:1shok:

sık dişini canım az kaldı bak görünce nasıl mutlu olacaksın hele birde hareketler yapıtığını gördüğünde bize anlatırsın artık ama inşallah benimki gibi inatçı olmaz kaydirigubbakcemile3

Ayyy canımm çok geçmiş olsun ya.Çok üzüldüm.Canınız başınız sağ olsun canım.Allahın işi bu.Kendini toparlaman lazım canım ya.Çok geçmiş olsun tekrar ((

ıçini ferah tut iyi şeyler düşün canım.ınşallah her şey güzel olur.Sıkma o tatlı canını..

Son düzenleme:
ay kıslar seçili aradım kaynattık biraz.
valla çok iyi geldi ikimizede.
ben birazdan yemeğe çıkacağım.
şimdiden afiyetler olsun

seçiiiiiiiiiiiil kuzum nerelerdesin?
moralin düzeldimi? kocanla barış imzaladınmı:içelim:

geldimmmmmmmmmmmm canımmmmmmm:)senle konuşmak acayip iyi geldiiii çok sağol bitanecimmmmmmmmmmmmmmmm....

GÜNAYDINNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR

GÜNAYDIN kızlar sarach - hazan 007 nin ikili sonuçları iyi çıkmış ne güzel ne mutlu sizlere darısı başımıza inşallah ( iyi haberleri almak inşallah ) cansu arkadaşım sıkma tatlı canını başka dr a görün belki yanlış çıkmıştır.üzme kendini de bebişinide

AYŞE cim okuyor musun bilmiyorum ama yine de yazmak istedimm..2007 de evlendiğim zaman aynı ay hamile kaldımm..bebeğim 6 haftalıkken kalp atışı yok diye aldılarr belki biraz daha beklemeli ya da başka bir dr. a görünmeliydim diye düşünüyorum çünkü operasyondan önce heyet onayı alınması gerekiyor ama bizim kürtaj olacağımız hast. de benim gittiğim dr. un hastanesi idi...içimde hep bi ahh kaldı..o zaman ccahillik mi o dr. a güven mi biliyorum ama içim hala yanıyor..

ikinci defa hamile kaldığımda aynı doktor yine bana 6 haftalıkken aynı şeyi söyledi kalp atışı yok kese bozuk diye ona kalsa belki onu da alacaktı..bu defa başka bir dr. a gittik gittiğimiz gibi kalp atışını gördükk fakat 8 haftalıkken kalp atışının yavaşladığını birkaç gün sonra durduğunu kendi gözlerim ile gördümm ve kürtaj oldumm tam 1 sene sonra tekrar hamileyim canım..

senden ricam lütfen tek dortor ile sınırlı kalmaman ..özel muaynehaneden se kadın doğum hastanelerini ileri teknoloji ultrason u olan yerlere gidip kalp atıp atmadığını net olarak öğrenmen ve görmen..çok acı olduğunu biliyorummm neler hissettiğini de ...eğer söyledğin gibi ise herşey emin ol kii o meleğin sana gelmek için gayret gösterecek ve doğru zamanı bekliyor olacak ben öyle düşünüyorummm..kaybettiğim miniklerim şimdi bana gelmek için gayret ediyor bitanemm..yine herşey olumsuz ise şöyle düşün belki dünyaya gelse daha fazla üzüntü çekeceksin..her şerde bir hayır vardır gerçekten çok doğru bizler anlamakta zorluk çekiyoruzz sadece..bizler senin yanındayızz.....

ben iyiyim canım sen nasılsın

Teşekkür ederim canım iyim.Bu arada seni de tebrik ederim canım sonuçlarının iyi çıkmış.Sağ salim gelsin inşallah bebeğin..Arkadaşımızın yazdığını okudum içime korku girdi.2 hafta önce USG de baktı doktor.Her şey normaldı.Ama bana 12 haftana kadar kalçanın altına yastık koy yat dedi.12 haftaya kadar risklisin kalp atışı falan dura bilir dedi.Ben de bir az yattım ama yatamıyoum artık eviniçinde dolaşıyorum.arada yatıyorum.Bulantılarım da geçti.Korkuyorum acaba bebeğe bir şeymi oldu,kalbimi durdu diye..Tekrar muayeneye girmek istiyorum ama arabaya binmemi yasakladı doktor..

Son düzenleme:
birperi arkadaşım rabbim sabırlıklar versin daha önce bende 2 düşük yaşadım Allah a sığınmaktan başka yapacak bişiyimiz yok ki :) Rabbimden hayırlısı canım üzme kendini bak hamile kalabılıyorsun onu bılıyorsun değilmi tekrar sağlıkla sıhhatle hamile kalırsın inşallah

cnm mrb yeni girdim siteye .şimdi gördüm msjını çok üzüldümgerçekten.Allah sabır versin eşinde sanada başınız sağolsun.dirayetli ol lütfen .mutlaka sağlıkla yeni bir bebeğe kucağını açacaksın buna kalpten iannıyorum.kendine dikkat et tekrardan başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…