kızlar hepinize günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir. ne diyecegımı nerden başlayacagımı bılemıyorum.bebeğimi kaybettım.acıların en büyüğünü yaşiyorum.içim kalbım bombos.pazartesi doktora gıdecegımı sölemıstım. gule oynaya gitmiştik eşimle.kap atıslarını göremıyorum dedıgınde doktorum delırdım.11 haftamız bıtmıstı. allahım hıcbırınıze yasatmasın yarabbım.bambaska bısey.sakin olmaya calısıyorum.şuan evdeyım size aglayarak yazıyorum paylasmak ıstedım dualarınıza ihtiyacım var.
kızlar hepinize günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir. ne diyecegımı nerden başlayacagımı bılemıyorum.bebeğimi kaybettım.acıların en büyüğünü yaşiyorum.içim kalbım bombos.pazartesi doktora gıdecegımı sölemıstım. gule oynaya gitmiştik eşimle.kap atıslarını göremıyorum dedıgınde doktorum delırdım.11 haftamız bıtmıstı. allahım hıcbırınıze yasatmasın yarabbım.bambaska bısey.sakin olmaya calısıyorum.şuan evdeyım size aglayarak yazıyorum paylasmak ıstedım dualarınıza ihtiyacım var.
herkese günaydın
bugün benim ve bebişimin morali bozukdün ikili tarama testinin sonucunu aldık..çok yüksek pozitif değerler var.doktor direk amniyosentez dedi..geceyi nasıl geçirdim bilmiyorum..inşallah bir şeyi yoktur bebeğimin 2 ay nasıl bekliycez bilmiyorum bu psikolojiyle
meralcim yemeğini yemiş mi?
yedim şekerim yadimde şiştim bile.
etek sıktı beni. sanırım patlıycam. birde midem bulanmaya başladı şimdi.
acaba içerde yaramazlıkmı yapıyor :uhm:
AYŞE cim okuyor musun bilmiyorum ama yine de yazmak istedimm..2007 de evlendiğim zaman aynı ay hamile kaldımm..bebeğim 6 haftalıkken kalp atışı yok diye aldılarrbelki biraz daha beklemeli ya da başka bir dr. a görünmeliydim diye düşünüyorum çünkü operasyondan önce heyet onayı alınması gerekiyor ama bizim kürtaj olacağımız hast. de benim gittiğim dr. un hastanesi idi...içimde hep bi ahh kaldı..o zaman ccahillik mi o dr. a güven mi biliyorum ama içim hala yanıyor..
ikinci defa hamile kaldığımda aynı doktor yine bana 6 haftalıkken aynı şeyi söyledi kalp atışı yok kese bozuk diye ona kalsa belki onu da alacaktı..bu defa başka bir dr. a gittik gittiğimiz gibi kalp atışını gördükk fakat 8 haftalıkken kalp atışının yavaşladığını birkaç gün sonra durduğunu kendi gözlerim ile gördümm ve kürtaj oldumm tam 1 sene sonra tekrar hamileyim canım..
senden ricam lütfen tek dortor ile sınırlı kalmaman ..özel muaynehaneden se kadın doğum hastanelerini ileri teknoloji ultrason u olan yerlere gidip kalp atıp atmadığını net olarak öğrenmen ve görmen..çok acı olduğunu biliyorummm neler hissettiğini de ...eğer söyledğin gibi ise herşey emin ol kii o meleğin sana gelmek için gayret gösterecek ve doğru zamanı bekliyor olacak ben öyle düşünüyorummm..kaybettiğim miniklerim şimdi bana gelmek için gayret ediyor bitanemm..yine herşey olumsuz ise şöyle düşün belki dünyaya gelse daha fazla üzüntü çekeceksin..her şerde bir hayır vardır gerçekten çok doğru bizler anlamakta zorluk çekiyoruzz sadece..bizler senin yanındayızz.....
serseri gelin yolsaydın oracıkda hatunu.benim şimdi bi gelinlim var yanımda gitsin diye gözüne bakıyorum valla...nişanlısı yokken açtırdı açtırdı hatun dekolteyiii..nişanlısı bi geldi bi de bize atmaya çalıştıı yaaaaaaaaanasıl sinir ettii..dedim valla "canım sen açın demedin mi provanı ben aldım diyee" ne ayıpp yaa..nişanlıları yokken aslan onlar varken kedi oluyolarrr
karını doydu yaa annesii içerde o oyun oynuyordur :sm_cool:
Neler yaşamışsın yavrum sen yaaaofff Allah kımseye kaldırabıleceınden fazlasını yuklemezmış.Ama en zoru da sanırım evlat ımtıhanı. İnnnnnnnnnnnnnnşallah bundan sonra hiç oyle bir acı gormezsın.Sizlerden duyduğumuz bu şeyler, aslında bizleri biraz daha şükürlü, Allaha duayı arttıran, güçlü hale getırıor sanırım. Tabi birbirimizin tecrubelerınden ders aldıkça..
Tekrar soyluorum Allah sana da dier arkadaşlara da sağ salim kucakalrına almayı ve yetiştirmeyı nasip etsın inş:)
günay,fatma,hazan,nehir,öznur,sadecbu,vip cim sizler nasılsınız
günay,fatma,hazan,nehir,öznur,sadecbu,vip cim sizler nasılsınız
nehiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr
Merhaba arkadaşlar geçmişi okudum biraz moralim bozuldu.Allah sabır versin birperiye.
Sizler nasılsınız iyisinizdir inşş
amin canım teşekkürler.
kuzucukalrımızı sağlıklı huzurlu bir şekilde kucağımıza alacağımız günü:Saruboceq: iple çekiyoruz.
Canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?