2009 Aralık Anneleri

canım benim Allah bol sabır versin kıyamam hepimizin aklınnın bir kosesinde bu proplem yatıyordur allah kımselere yasamasın sanada guc kuveet versin yarabbim..allaha emanet olasın hakkımızda hersey ıcın hayırlısı

Gerçekten zor bi durum yaşadığın birperi. Allah inşallah sabrını verir. Ama sağlık sıhhat biliyorsun bizim ilk temennimiz. Demek ki Allah'ın bi bildiği var ki almış. inşallah bi an önce yeniden nasip olur.

canım selam sanada cok gecmis olsun umarım yanılma vardır umarım problemsiz temiz haberler alırsın ıcını ferah tutman dilegiyle

benim şimdi bi gelinlim var yanımda gitsin diye gözüne bakıyorum valla...nişanlısı yokken açtırdı açtırdı hatun dekolteyiii..nişanlısı bi geldi bi de bize atmaya çalıştıı yaaaaaaaaanasıl sinir ettii..dedim valla "canım sen açın demedin mi provanı ben aldım diyee" ne ayıpp yaa..nişanlıları yokken aslan onlar varken kedi oluyolarrr

Neler yaşamışsın yavrum sen yaaa offf Allah kımseye kaldırabıleceınden fazlasını yuklemezmış.Ama en zoru da sanırım evlat ımtıhanı. İnnnnnnnnnnnnnnşallah bundan sonra hiç oyle bir acı gormezsın.Sizlerden duyduğumuz bu şeyler, aslında bizleri biraz daha şükürlü, Allaha duayı arttıran, güçlü hale getırıor sanırım. Tabi birbirimizin tecrubelerınden ders aldıkça..
Tekrar soyluorum Allah sana da dier arkadaşlara da sağ salim kucakalrına almayı ve yetiştirmeyı nasip etsın inş:)

serseri gelin yolsaydın oracıkda hatunu.

karını doydu yaa annesii içerde o oyun oynuyordur :sm_cool:

ay beni baydı bu bulantı.
kuzum rahat dur ne olur. ay birde uyku bastırdı sorma gitsin.
o kadar uyuyorum uyuduklarım nereye gidiyor anlayamadım gitti valla.:çok üzgünüm:

amin canım teşekkürler.
kuzucukalrımızı sağlıklı huzurlu bir şekilde kucağımıza alacağımız günü:Saruboceq: iple çekiyoruz.

günay,fatma,hazan,nehir,öznur,sadecbu,vip cim sizler nasılsınız

Yahu bn mal gibi selamsız dalmışım olaya Birperinin yazdığklarını okuyunca. Pardonnnnnnnn
:çok üzgünüm:
HERKESE SELAM SEVGİ VE SAYGILAR. Umarım bildiklerimiz dışındakiler iyidir.
beyazbeyazcım cnmbnm saolasın bn iyiym.
Bn de dun kontrole gittim. bn cinsiyetını çokk merak edıorum malum, ikinci bu. sağlıklı dedi dr. Cinsiyet 16. hafta da bellı olacak dedi. Bekliycezzz bammm. hayırlısı...

Merhaba arkadaşlar geçmişi okudum biraz moralim bozuldu.Allah sabır versin birperiye.
Sizler nasılsınız iyisinizdir inşş

selam kızlar ben geldimmmmmm nasılsınız birperi bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm aynı şeyleri ben de yaşadım geçen yıl rabbim sabır versin ama hakkına hayırlısı buymuş demekki. benim bebeğim kromozom eksikliğinden düşmüştü çok üzülmüştüm ama çok şükür şimdi yine hamileyim rabbime şükürler olsunki gebe kalma şansımız var ya o olmasaydı bizim yerimizde olmak isteyen binlerce insan var dimi ama...inşallah bu kez bebişimi kucağıma alırım.hepimizin hakkına hayırlısı

amin canım teşekkürler.
kuzucukalrımızı sağlıklı huzurlu bir şekilde kucağımıza alacağımız günü:Saruboceq: iple çekiyoruz.

Meralcimm kucağa almakla bitse... Sorasında yok sancısı, yok uyanmadı, nefes alıormu, eyvah cierleri noldu zaturre mi, sora okulu, ortmeni (imdatttttttt:tomato:.. ohooo:) Hayat meşgalesi haline gelıor işte.. Ama ınan şımdıkı şu anki tüm psikoloji tum hayata deişik versiyonlarla hakim oluyor:)
Ama guzel dertler, guzel heyecanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…