Meralcimm kucağa almakla bitse... Sorasında yok sancısı, yok uyanmadı, nefes alıormu, eyvah cierleri noldu zaturre mi, sora okulu, ortmeni (imdatttttttt:tomato:.. ohooo:) Hayat meşgalesi haline gelıor işte.. Ama ınan şımdıkı şu anki tüm psikoloji tum hayata deişik versiyonlarla hakim oluyor:)
Ama guzel dertler, guzel heyecanlar.
n iye benim çizelgem çıkmıyorr:1shok:
hepimiz böyle büyümedikmi be canım
şükür iyi olmaya gayret ediyoruz canım.
senin keyifler nasıl bakalım
merak ettik şeker nerelerdesin
ben hiçbirinizin çizelgesini göremiyorumki.
dünde böyleydi.
acaba siteden kaynaklı bir sorunmu var
günay,fatma,hazan,nehir,öznur,sadecbu,vip cim sizler nasılsınız
hıhım. bnm annem hala kahrımı çekıor. bi kişiydim. once 2, sora 3, inş seneye 4. kadının başına bıtıoz(apt.larımız yanyana da)
nehir aynı şey bende de var,daha önce hiç dikkatimi çekmeyecek şeylere sinirleniyorum,valla bebişlerim sinirli olacak bu gidişle.alttan alıyor eşlerimiz mecburen,hamiledir ne yapsa yeridir tabii.Canım iyiyim.Dün anneme gittim ordaydım akşama kadar.İyi oluyor orda durmak ne istersem yapıyo bakıma alıyor beniKeyfim idare eder eşimle tartıştım az.Öf çok sinirleniyorum herşeye.Ondan çıkarıyorum sanırsam:çok üzgünüm: O da alttan alıyor canm benm
yazık yazıııııııık kadıncağızasenağlama
:roflol:
anaaaaaaaaa bir eş mağduru daha mı yoksamCanım iyiyim.Dün anneme gittim ordaydım akşama kadar.İyi oluyor orda durmak ne istersem yapıyo bakıma alıyor beniKeyfim idare eder eşimle tartıştım az.Öf çok sinirleniyorum herşeye.Ondan çıkarıyorum sanırsam:çok üzgünüm: O da alttan alıyor canm benm
nehir aynı şey bende de var,daha önce hiç dikkatimi çekmeyecek şeylere sinirleniyorum,valla bebişlerim sinirli olacak bu gidişle.alttan alıyor eşlerimiz mecburen,hamiledir ne yapsa yeridir tabii.
anaaaaaaaaa bir eş mağduru daha mı yoksam
kıslar neler oluyor bakayım.
üzmeyin kendinizi bakalım.
minik kuzucuklarınıda üzülüyor sonraklava:
kız evet. bnce desenın uzaklığın nasıl anneye. inan ılk çocukda muhteşem yardımları oluyor. ikinciye bakıcı tutmak ıstıoruz. 1.ye kendıler tutturmadı, biz bakarız vermeyız dedıler.
Neler yaşamışsın yavrum sen yaaaofff Allah kımseye kaldırabıleceınden fazlasını yuklemezmış.Ama en zoru da sanırım evlat ımtıhanı. İnnnnnnnnnnnnnnşallah bundan sonra hiç oyle bir acı gormezsın.Sizlerden duyduğumuz bu şeyler, aslında bizleri biraz daha şükürlü, Allaha duayı arttıran, güçlü hale getırıor sanırım. Tabi birbirimizin tecrubelerınden ders aldıkça..
Tekrar soyluorum Allah sana da dier arkadaşlara da sağ salim kucakalrına almayı ve yetiştirmeyı nasip etsın inş:)
En çok da ondan kkorkuyorum yasenağlama
kızlarrrrr bugün bebişimi gördüm ilk başta dr elindeki aletle karnıma vurdu ben nasıl korktum anlatamam acaba kalbimi durdu da böle yapıyo diye sonra dayanamayıp sordum dr yok bişi dedi.ne inatçı hiç sormayın ensesini göstermedi bir türlü aynı annesine çekmiş inatçı dedim doktora eşimde yanımdaydı babasına çekseydi hemen ensesini gösterirdi dedi dr bir kahkaha attı çok şekersiniz ya dedi.neyse bayağı uğraş sonucu gösterdi kereta.en yükseği 1.6 çıktı.kan alıp ankaraya gönderdiler dr gayet ii dedi hayırlısı artık darısı başınıza inşallah
gözün aydın canım hayırlı olsun. valla günü en iyi haberlerindendi bu.
rabbim kucağına almayıda nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?