2009 Aralık Anneleri

hepimiz böyle büyümedikmi be canım

şükür iyi olmaya gayret ediyoruz canım.
senin keyifler nasıl bakalım

merak ettik şeker nerelerdesin

Canım iyiyim.Dün anneme gittim ordaydım akşama kadar.İyi oluyor orda durmak ne istersem yapıyo bakıma alıyor beni Keyfim idare eder eşimle tartıştım az.Öf çok sinirleniyorum herşeye.Ondan çıkarıyorum sanırsam:çok üzgünüm: O da alttan alıyor canm benm

nehir aynı şey bende de var,daha önce hiç dikkatimi çekmeyecek şeylere sinirleniyorum,valla bebişlerim sinirli olacak bu gidişle.alttan alıyor eşlerimiz mecburen,hamiledir ne yapsa yeridir tabii.

anaaaaaaaaa bir eş mağduru daha mı yoksam
kıslar neler oluyor bakayım.
üzmeyin kendinizi bakalım.
minik kuzucuklarınıda üzülüyor sonraklava:

nehir aynı şey bende de var,daha önce hiç dikkatimi çekmeyecek şeylere sinirleniyorum,valla bebişlerim sinirli olacak bu gidişle.alttan alıyor eşlerimiz mecburen,hamiledir ne yapsa yeridir tabii.

Aynen canım Allah yardımcımız olsun bizim de eşlerimizin de.Adam kuzu gibi ne desem ne istesem yapıyo ben bir sorun buluyorum illa arıza mıyım neyim-tatlicadiarzu- Allah bebeklerimizi korusun.

kız evet. bnce de senın uzaklığın nasıl anneye. inan ılk çocukda muhteşem yardımları oluyor. ikinciye bakıcı tutmak ıstıoruz. 1.ye kendıler tutturmadı, biz bakarız vermeyız dedıler.

bende annem ve kayın validem ile aynı şehirdeyiz.
pek uzak değiller çok şükür.
sırayla baksınlar diyorum bende. bakalım hayırlısı. hele bir doğsunda kuzucuk:sm_cool:

amin inşallah hepimiz için canımmm...

kızlarrrrr bugün bebişimi gördüm ilk başta dr elindeki aletle karnıma vurdu ben nasıl korktum anlatamam acaba kalbimi durdu da böle yapıyo diye sonra dayanamayıp sordum dr yok bişi dedi.ne inatçı hiç sormayın ensesini göstermedi bir türlü aynı annesine çekmiş inatçı dedim doktora eşimde yanımdaydı babasına çekseydi hemen ensesini gösterirdi dedi dr bir kahkaha attı çok şekersiniz ya dedi.neyse bayağı uğraş sonucu gösterdi ensesini kereta.en yükseği 1.6 çıktı.kan alıp ankaraya gönderdiler dr gayet ii dedi hayırlısı artık. darısı başınıza inşallah

Son düzenleme:
birperi arkadaşım rabbim sizlere sabırlar nasip eylesin bende 2 düşük yaşadım miniklerdi ikiside ama çok kısa zamanda yeniden hamile kaldım ( 2 düşük peşpeşe aylarda ) şuanki hamileliğim onlardan 2 ay sonra. Rabbimden hayırlısı şimdi de düşük tehlikem var iğne ve progestan hap kullanıyorum. Canım Allah a bol bol dua et hayırlısı bı imiş demekten başka çaremiz yok. ınşallah tez zamanda sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin

gözün aydın canım hayırlı olsun. valla günü en iyi haberlerindendi bu.
rabbim kucağına almayıda nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…