2009 Aralık Anneleri

bende sivilcelenmeye başladım. 1 tane bile sivilcem yoktu.
ne demişler güzelim die övünme bir sivilce yeter demişler kaydirigubbakcemile3

ne demişler güzelim die övünme bir sivilce yeter demişler.
güzellik falan bırakmıcak bu bebekler bizde galiba kaydirigubbakcemile3

ne demişler güzelim die övünme bir sivilce yeter demişler.
güzellik falan bırakmıcak bu bebekler bizde galiba kaydirigubbakcemile3

bende ekşiyi daha çok seviyorum
hiç tatlı çekmiyor desem cnm yeridir.ama bnm cildimde tam tersi pürürüzsüzleşti güzelleşti diyor herkessss bklm ne olacak cinsiyettttt

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))) bi geçmişi okuyayım kızlarrr ...herkes iyi inşallahhhh

gerçi hoş benmde öncedende sivilcm yoktu ki sadece adet olacağım zaman bir iki tane çıkardı..

ye acıyı al hakkıyı,ye ekşiyi çıkar ayşeyi :)):roflol::roflol::roflol::içelim::lepi:
ama ben acıyıda çok seviyorum ekşiyide

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))) bi geçmişi okuyayım kızlarrr ...herkes iyi inşallahhhh
güanydın sultanım hoşgeldin

benim oğlum olcak çok fena hissediyom :)
yanılırsam bu dediğimi unutun hihoyyyt

bende bende

seçil bak biiii...
annemler temmuzda bursaya gidecekler. 1 hafta kalıcaklar. bende geliyim diyorum.
1 hafta hergün görüşelim, acıkk bıkarsın hemmm....naniknanik
bi daha küsmezsin ne dersin şekerim

bende ekşiyi daha çok seviyorum
hiç tatlı çekmiyor desem cnm yeridir.ama bnm cildimde tam tersi pürürüzsüzleşti güzelleşti diyor herkessss bklm ne olacak cinsiyettttt
ya biliiim eskiler öle diyo erkek anasına güzellik katarmış kız bebekler anasının güzelliğini alırmışkaydirigubbakcemile3

sseçil nerelerdesin ayol....hoşgeldin.....bugün nasılsın..?moralin nasıl?
a.s.

seçil bak biiii...
annemler temmuzda bursaya gidecekler. 1 hafta kalıcaklar. bende geliyim diyorum.
1 hafta hergün görüşelim, acıkk bıkarsın hemmm....naniknanik
bi daha küsmezsin ne dersin şekerim

alçak seni
üç kağıtçıya bakarmısın yahu
satış direk en direk satış
küsüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum
küstüüüüüüüüüüüüüüm

meral yalnış yazmışıım...ye tatlıyı al hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi ...Allah beni yaaa:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…