kesinlikle canım...cildim filn cok pürüzlendi,hala akşamları kusuyorum...ne biliim habire (tatlıya çok düşkün olmama rağmen)ekşi yiyorum...hayırlısı hayırlısı:sm_cool:lülülülülülü
bende sivilcelenmeye başladım. 1 tane bile sivilcem yoktu.
ne demişler güzelim die övünme bir sivilce yeter demişler.
güzellik falan bırakmıcak bu bebekler bizde galiba kaydirigubbakcemile3
bende bende ekişiyi çok tüketiyorum:lepi:
sivilceli bahar sivilceli bahar sivilceliiii:dance::lepi:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))) bi geçmişi okuyayım kızlarrr ...herkes iyi inşallahhhh
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))) bi geçmişi okuyayım kızlarrr ...herkes iyi inşallahhhh
ama ben acıyıda çok seviyorum ekşiyideye acıyı al hakkıyı,ye ekşiyi çıkar ayşeyi :)):roflol::roflol::roflol::içelim::lepi:
güanydın sultanım hoşgeldingünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))) bi geçmişi okuyayım kızlarrr ...herkes iyi inşallahhhh
benim oğlum olcak çok fena hissediyom :)
yanılırsam bu dediğimi unutun hihoyyyt
ya biliiim eskiler öle diyo erkek anasına güzellik katarmış kız bebekler anasının güzelliğini alırmışkaydirigubbakcemile3bende ekşiyi daha çok seviyorum
hiç tatlı çekmiyor desem cnm yeridir.ama bnm cildimde tam tersi pürürüzsüzleşti güzelleşti diyor herkessss bklm ne olacak cinsiyettttt
seçil bak biiii...
annemler temmuzda bursaya gidecekler. 1 hafta kalıcaklar. bende geliyim diyorum.
1 hafta hergün görüşelim, acıkk bıkarsın hemmm....naniknanik
bi daha küsmezsin ne dersin şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?