2009 Aralık Anneleri

YA NEDEN YAZAMIYORUM SİNİR OLDUM BENN
MERAAL SEN MİSİN BUNUN SORUMLUSU klava:
niye benmişim ayol
dediko yapmak isteyen bahardı
amaaaaa enselendikaydirigubbakcemile

yok fatmacım ben çıktım onlar yesin birbirini lülülülülülü
sevsinler seni ayol
sevişiyoz biz sevişiyoz kızııııııııııııım

bahar la kötü oldum senin için sen de böleee yap hak mı reva mıııııııkafamçokkarıştı
anaaaaaaaaaa kız ben ne yaptım
:çok üzgünüm:

EVTTT MERAL MERAL hahahahah :roflol:

oldu gözlerim doldulülülülülülü

tamam canım bidenem sen bişi yapmadın bahar yaptıııı herşeyiiiiiiiiiiiiiii:dance:

yaa birperi (ayşe) bebeğini kaybetmiş, geçmişi okuyorum şu an.. ayy sinirden ağlıyorum yaaa. çok fena oldum ben!

yaa birperi (ayşe) bebeğini kaybetmiş, geçmişi okuyorum şu an.. ayy sinirden ağlıyorum yaaa. çok fena oldum ben!

canımmmmmmmm sana mesaj yazdımmm cevap vermedinnn valla merak ettiimm yaaaaaaa

bu arada baharrrr bişi sorcammmmmmmmmmmmmmmmm

4 gundur gıremedım.baharın yorgunlugu var.uyuyoruuuum ve uyuyoruuum.dun doktoruma gıttım.ılk defa bebegımı hareket ederken gordum.nasıl degısık bırsey o oyle:)ıcımde bır canlı olduguna sımdı daha ıyı ınandım:)ense kalınlıgı 1.4cıktı.doktorum ıyı dedı.ama ıkılı testı yıne de yaptır dedı.yaptırdım.pazartesı arayacaklar sonuc ıcın:)bu arada boyu 5.7mm.ben sıteden okudugum kadarıyla daha uzun bebekler var degıl mı?benım bebegım kısa mı?ayyy cok komıgım:)ama naapıyım merak edıyorum:)

ya diğer pencerede inan 45 dk.dır gönderiyor. hala gönderiyor seçil...

bu arada nilüferden haber var mı? daha 25 sayfam var...okuyacak..

ya diğer pencerede inan 45 dk.dır gönderiyor. hala gönderiyor seçil...

bu arada nilüferden haber var mı? daha 25 sayfam var...okuyacak..

evet c.tesi ye kadar bekleyecek bebek gözükmüyoo ama kese büyüyorr..c.tesi bişi olmazsa malesef operasyonnnnnnsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…