2009 Aralık Anneleri

esra canım ense kalınlığı 0.10 cm çıkmış olmasın yani 1 mm eğer öyleyse çok normal.Benimki de 1 mm çıktı. İnşallah kan testi sonuçların da iyi gelir ki ense kalınlğı normal çıkıyorsa kan testi de normal oluyormuş genellikle.
Bir de hemen hemen herkesinkini kadın doğum uzmanları ölçüyor. Tabii bu işlem için ustalık ve tecrübe gerekiyormuş ama radyoloji uzmanlarının ölçtüğünü pek duymadım. Genellikle ilerde yaptıracağımız ayrıntılı ultrason konusunda ihtilaf varmış biraz kadın doğumcularla radyologi uzmanları arasında.

cnm 3 mm sonrası tehlikeli oluyormuş ona göre seninki ii yaniii ferah tut içini

Oh oh neler kaynatmışsınız yineee
Maşallah ikili testlerinizi de yaptırıyorsunuz tek tek ve güzl sonuçlar alıyorsunuzz
Benim daha 2-3hafta var.Pazartesi salı gidip konuşacam dr.umla bakalım ne diyecek.
Bıcıbıcı yaptık bebişimle:) saçımda havlu oturuyorum.Eşimle yemeğe gidecez akşam biraz süslenecemalkisalkisalkis

afiyet olsun nehircim

süslen canım şimdiden afiyet olsunnnna.s

oh oh ne güzle ssaatler olsunn.iyi eğlenceler akşam için de

cnm 3 mm sonrası tehlikeli oluyormuş ona göre seninki ii yaniii ferah tut içini

kızlar valla çok sağolun içimi ferahlattınız aklımı takığp durmuştum inşallah testin sonucuda iyi çıkar canım drum op.dr yani gayet iyi bir dr.aman onların çekişmeleri beni delirtti

süslen canım şimdiden afiyet olsunnnna.s

oh oh ne güzle ssaatler olsunn.iyi eğlenceler akşam için de

Sağolun kızlarrrkaydirigubbakcemile5 Buyrun gelin hep beraber gidelimhihoyyyt
Aslında özel bi yere gitmicez ama ben doğru dürüst evden çıkmadığım için dışarı çıkmak bile lüks gelmeye başladı bana:1rolleyes:

afiyet olsun canım ve saatler olsun

selam canım
valla ben henüz ikli test yaptırmadığım yorum yapamayacağım
ama gözün aydın tatlım
haberler güzel
esra ah bilsem bacım hemen yanırlardım. ama ben cumartesi ikli teste gideceğim.

çok sevindim canımmm..baş popo mesafesi mi tam baştan ayaklara kadar boyu muu bu arada...darısı hepimizin başına inşallahhhhh

amin canım inşaşallah bizde güzel haberler alırız.

ay sonra okurum gözlerim yoruldu
ee nasılsınız benim annem güzel annem canım annelerimmmmm

:a015:
ay sonra okurum gözlerim yoruldu
ee nasılsınız benim annem güzel annem canım annelerimmmmm

iiyi biz sen nasılsın baklm
bugn acayip sıkıldım hiç iş yoktu akşama kadar oturdum bilgisayar başında .mesaim bitiyor yavaş yvaş toparlanayıö bende.kendinize çok ii bakınnn öpüyorum hepinizi ii akşamlarrrrrrrrrrrr:a015:

Selam kızlar bakıyorum da 2 li testleri yaptırmaya başlamışsınız...
Ben haftaya gidicem dr.a ozaman yaptırırım herhalde
yaptırdığınız kan testi sonuçlarını aynı gün içinde mi aldınız ?

SELAM OLA CUMLETEN...
YENİ TOPİC DÜŞÜNMEK LAZIM BNCE ARTIK BİZLERE ARALIK CADILARIkaydirigubbakcemile5
AMA BNCE GUZEL ŞEYLER, NE DE OLSA MORAL LAZIM, NEHİRİN DE DEDİĞİ GİBİ, BST Bİ DIŞARI ÇIKMAK BİLE LÜKS HALİNE GLDİ SANKİ
dün işyerinde eşime kızı(5 yaşında) bırakıp dışarı çıkacaktım, dior ki bana; kız bnde mi kalacak? '' e evet'', dedim. ''dierini bn yanıma aldım. ona da sen bak, paylaştıkkkkk''sırnaşık şey hehehehe NASILIM:

nehir'cim tadını çıkar canım,
bizde sosyalleşelim kıslar.
uyumaktan dolayı kapandık evlere

Sağol canım bakalım gezeriz çıkınca da sahildeohh:jeyyar:
Ya bu saçlarım açılmaz oldu banyodan sonra ne biçim karışıyor saçkremi de fayda etmiyor.Acaba bu neyin göstergesi kızım mı olacak oğlum mu:roflol:-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

nehir'cim tadını çıkar canım,
bizde sosyalleşelim kıslar.
uyumaktan dolayı kapandık evlere
katılıyorum sana meralcimm. gerçekten insan evde kalmaya kendini kaptırınca dışarı çıkmak bi işkence oluor. isteksizlik hukmedıor bunyeye:bbo: sonra da tabi ona kafa yor buna yor, onu tak bunu tak
hem çocuk da aktifleşsin dimi ama:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…