canım bebişimin ense kalınlığı 0.10 mm çıktı. 2li tarama testi için başka bir yere gittim ordaki dr ense kalınlığını radyolog ölçmeliymiş falan dedi.aklıma takıldı acaba bir sorunmu var dedim drum ise herşey normal dedi. ense kalınlığı sizce de normalmi
canım bebişimin ense kalınlığı 0.10 mm çıktı. 2li tarama testi için başka bir yere gittim ordaki dr ense kalınlığını radyolog ölçmeliymiş falan dedi.aklıma takıldı acaba bir sorunmu var dedim drum ise herşey normal dedi. ense kalınlığı sizce de normalmi
Oh oh neler kaynatmışsınız yineee
Maşallah ikili testlerinizi de yaptırıyorsunuz tek tek ve güzl sonuçlar alıyorsunuzz
Benim daha 2-3hafta var.Pazartesi salı gidip konuşacam dr.umla bakalım ne diyecek.
Bıcıbıcı yaptık bebişimle:) saçımda havlu oturuyorum.Eşimle yemeğe gidecez akşam biraz süslenecemalkisalkisalkis
Maşallah ikili testlerinizi de yaptırıyorsunuz tek tek ve güzl sonuçlar alıyorsunuzz
Benim daha 2-3hafta var.Pazartesi salı gidip konuşacam dr.umla bakalım ne diyecek.
Bıcıbıcı yaptık bebişimle:) saçımda havlu oturuyorum.Eşimle yemeğe gidecez akşam biraz süslenecemalkisalkisalkis
afiyet olsun nehircim
esra canım ense kalınlığı 0.10 cm çıkmış olmasın yani 1 mm eğer öyleyse çok normal.Benimki de 1 mm çıktı. İnşallah kan testi sonuçların da iyi gelir ki ense kalınlğı normal çıkıyorsa kan testi de normal oluyormuş genellikle.
Bir de hemen hemen herkesinkini kadın doğum uzmanları ölçüyor. Tabii bu işlem için ustalık ve tecrübe gerekiyormuş ama radyoloji uzmanlarının ölçtüğünü pek duymadım. Genellikle ilerde yaptıracağımız ayrıntılı ultrason konusunda ihtilaf varmış biraz kadın doğumcularla radyologi uzmanları arasında.
cnm 3 mm sonrası tehlikeli oluyormuş ona göre seninki ii yaniii ferah tut içini
süslen canım şimdiden afiyet olsunnnna.s
oh oh ne güzle ssaatler olsunn.iyi eğlenceler akşam için de
selam canımslm arkadaşlar nasılsınız biz bugün ikili test yaptırdık Allaha şükür ense kalınlığı 1.1 çıktı en son 7+5 ken görmüştüm küçücüktü baya büyümüş bebişim 5.6 cm olmuş teyzeleri doktora cinsiyetini sorduk daha belli olmaz dedi Allaha şükür ii bebişim darısı başınıza
esra ah bilsem bacım hemen yanırlardım. ama ben cumartesi ikli teste gideceğim.canım bebişimin ense kalınlığı 0.10 mm çıktı. 2li tarama testi için başka bir yere gittim ordaki dr ense kalınlığını radyolog ölçmeliymiş falan dedi.aklıma takıldı acaba bir sorunmu var dedim drum ise herşey normal dedi. ense kalınlığı sizce de normalmi
çok sevindim canımmm..baş popo mesafesi mi tam baştan ayaklara kadar boyu muu bu arada...darısı hepimizin başına inşallahhhhh
afiyet olsun canım ve saatler olsun
ay sonra okurum gözlerim yoruldu
ee nasılsınız benim annem güzel annem canım annelerimmmmm
nehir'cim tadını çıkar canım,
bizde sosyalleşelim kıslar.
uyumaktan dolayı kapandık evlere
katılıyorum sana meralcimm. gerçekten insan evde kalmaya kendini kaptırınca dışarı çıkmak bi işkence oluor. isteksizlik hukmedıor bunyeye:bbo: sonra da tabi ona kafa yor buna yor, onu tak bunu taknehir'cim tadını çıkar canım,
bizde sosyalleşelim kıslar.
uyumaktan dolayı kapandık evlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?