meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllll
bakar bakaar acık daha bağır :dilcikar:
kızlar ya aşkolsun kendi halininzde takılıyorsunuz hani biz birbirimize destek olmak için kurmuştuk bu topiği
canım yaaa latife yapıyoruzzz...
sorma bernayaa birperi (ayşe) bebeğini kaybetmiş, geçmişi okuyorum şu an.. ayy sinirden ağlıyorum yaaa. çok fena oldum ben!
ah seçil ahgelcem işte gelcem hem de sizin işyerine sonra hastaneyee ohhh canıma da değsinnn gelcem de gelcemmmmm:dilcikar:
geçer siniri gitme üstüne.kaydirigubbakcemile3
meral ne olacak baharın haliiiiiiiiiiii
yerim ben muhattaplığınıda senidesizinle muhatap değilim bundan sonra
nilüfer banada yazmış berna,ya diğer pencerede inan 45 dk.dır gönderiyor. hala gönderiyor seçil...
bu arada nilüferden haber var mı? daha 25 sayfam var...okuyacak..
canımm ya iyi ki ben de tanımışım sizleri.. iyi günde kötü günde.. hakkaten öyleyiz.. çok fena oldum ben yaaa....yerim ben seni canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar hepinizi iyi ki tanımışım iyi ki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden
evet c.tesi ye kadar bekleyecek bebek gözükmüyoo ama kese büyüyorr..c.tesi bişi olmazsa malesef operasyonnnnnnsenağlama
söyle canım benimmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllll
laelaelaelaelaebakar bakaar acık daha bağır :dilcikar:
esra küsme sendeeeeekızlar ya aşkolsun kendi halininzde takılıyorsunuz hani biz birbirimize destek olmak için kurmuştuk bu topiği
söyle canikommeraaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllll
kız ne sordun sen:uhm:ama benim soruma kimse cevap vermedi
canımm ya iyi ki ben de tanımışım sizleri.. iyi günde kötü günde.. hakkaten öyleyiz.. çok fena oldum ben yaaa....
onu biliyorum da uğradı mı siteye? bişeyler yazdı mı off ya ne çok şey yazmışsınız. diğer pencerede 328 sayfadayım!!!!
valla öğleden beri kimse konuşmuyo herkes uyuyodu bizde kaptırmışız kimse konuşmayınca
söyle canım benim
laelaelaelaelae
esra küsme sendeeeee
söyle canikom
kız ne sordun sen:uhm:
söyle canım benim
laelaelaelaelae
esra küsme sendeeeee
söyle canikom
kız ne sordun sen:uhm:
ben de orda kaldım esra bişi sordu da kaçırdım mı diye ama ne sormuştun esracımmm:uhm:
slm arkadaşlar nasılsınız biz bugün ikili test yaptırdık Allaha şükür ense kalınlığı 1.1 çıktı en son 7+5 ken görmüştüm küçücüktü baya büyümüş bebişim 5.6 cm olmuş teyzeleri doktora cinsiyetini sorduk daha belli olmaz dedi Allaha şükür ii bebişim darısı başınıza
çok sevindim canımmm..baş popo mesafesi mi tam baştan ayaklara kadar boyu muu bu arada...darısı hepimizin başına inşallahhhhh
canım bebişimin ense kalınlığı 0.10 mm çıktı. 2li tarama testi için başka bir yere gittim ordaki dr ense kalınlığını radyolog ölçmeliymiş falan dedi.aklıma takıldı acaba bir sorunmu var dedim drum ise herşey normal dedi. ense kalınlığı sizce de normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?