2009 Aralık Anneleri

kızlar ya aşkolsun kendi halininzde takılıyorsunuz hani biz birbirimize destek olmak için kurmuştuk bu topiği

yaa birperi (ayşe) bebeğini kaybetmiş, geçmişi okuyorum şu an.. ayy sinirden ağlıyorum yaaa. çok fena oldum ben!
sorma berna
bizde çok üzüldük güzelim

gelcem işte gelcem hem de sizin işyerine sonra hastaneyee ohhh canıma da değsinnn gelcem de gelcemmmmm:dilcikar:
ah seçil ah
gitme üstüne ağlar valla

kaydirigubbakcemile3

meral ne olacak baharın haliiiiiiiiiiii
geçer siniri gitme üstüne.
olmadı çilolatayla kandırırız

sizinle muhatap değilim bundan sonra
yerim ben muhattaplığınıda senide

ya diğer pencerede inan 45 dk.dır gönderiyor. hala gönderiyor seçil...

bu arada nilüferden haber var mı? daha 25 sayfam var...okuyacak..
nilüfer banada yazmış berna,
cumartesi tekrar bakacaklarmış olmadı pazartesi kürtaj dedi canım

yerim ben seni canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar hepinizi iyi ki tanımışım iyi ki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden
canımm ya iyi ki ben de tanımışım sizleri.. iyi günde kötü günde.. hakkaten öyleyiz.. çok fena oldum ben yaaa....
evet c.tesi ye kadar bekleyecek bebek gözükmüyoo ama kese büyüyorr..c.tesi bişi olmazsa malesef operasyonnnnnnsenağlama

onu biliyorum da uğradı mı siteye? bişeyler yazdı mı off ya ne çok şey yazmışsınız. diğer pencerede 328 sayfadayım!!!!

meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllll
söyle canım benim

bakar bakaar acık daha bağır :dilcikar:
laelaelaelaelae

kızlar ya aşkolsun kendi halininzde takılıyorsunuz hani biz birbirimize destek olmak için kurmuştuk bu topiği
esra küsme sendeeeee

meraaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllll
söyle canikom

ama benim soruma kimse cevap vermedi
kız ne sordun sen:uhm:

o zamandan sonra ben görmedim canım burada özelden konuşuyoruzzz

slm arkadaşlar nasılsınız biz bugün ikili test yaptırdık Allaha şükür ense kalınlığı 1.1 çıktı en son 7+5 ken görmüştüm küçücüktü baya büyümüş bebişim 5.6 cm olmuş teyzeleri doktora cinsiyetini sorduk daha belli olmaz dedi Allaha şükür ii bebişim darısı başınıza

söyle canım benim

laelaelaelaelae

esra küsme sendeeeee

söyle canikom

kız ne sordun sen:uhm:

canım bebişimin ense kalınlığı 0.10 mm çıktı. 2li tarama testi için başka bir yere gittim ordaki dr ense kalınlığını radyolog ölçmeliymiş falan dedi.aklıma takıldı acaba bir sorunmu var dedim drum ise herşey normal dedi. ense kalınlığı sizce de normalmi

çok sevindim canımmm..baş popo mesafesi mi tam baştan ayaklara kadar boyu muu bu arada...darısı hepimizin başına inşallahhhhh

ben henüz o aşamaya gelemedim canım konu ile ilgili hiç bir fikrim yokk:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…