mamasını yedii bebişimmm meral teyzesiiii..maşallahı var artık uslu bi çocuk oldu annesini üzmüyooohihoyyyt..bişi merak ettim hayatımm neden cinsiyetini vurgulama dedi kii doktorunnn:uhm:
iiyiym seçil. haftasonu bir türlü konuşamadık. sen aramışsın ben duştaydım duymadım cnm
afiyet olsun oğluna canım benim.
cinsiyetini belirterek konuşma omumla dedi evet canım. olaki yanılırım filan diyemi acabakaydirigubbakcemile3 ama yemezler. emin olmasa asla ötmezdi bence. değilki ben cinsiyetini merake dip sormadım bile.kaydirigubbakcemile3
cnm bende geldimm şimdiii.evet ctesi gittim doktora çok mutluyum arkadaşlar.bu sefer başka doktora gittik.ikli testi yaptırdığımızı söylemedik kendisi ensesini ölçtü 2,1 mm çıktı çok normal dedi.burnunu ölçtü o da normal gelişmiş.kalbine diyaframına falan baktı. kıpır kıpır ellerini bacaklrını gördüm çok güzel bir duyguymuş. eşim kameraya çekti dün bütün gün izledim çok güzeldi yanlız ensesini bir türlü ölçtürmedi doktor ultrason aletiyle dürttü bir çok kez ama yok dönmedi bi türlü sonra bana çikolta ve meyve suyu içip gel dedi tekrar gittim 5 dk sonra maşallah bir hareketlenmiş bizimki sonunda ölçe bildi. yanlız kızlar benm doktor cinsiyeti hakkında yorum yapmadı çok erken dedi 3 temmuza ayrıntılı ultrason verdi .sizlere hiç tarih verdilermi bu renkli ultrason için bilginiz varmı kaçıncı hafta çekilmesi gerektiğini.erkenmi acaba diyorumda.bu arada vitamini içemediğimide söyledim olmazsa olmaz değil vitemin ozamn yiyeceklerine çok dikkat et dedi gnün bir öğünü sebze ise bir öğününde mutlakaa et olsun dedi bklm.etlede pek aram yok ama.süt bir bardak içiyordum 2 ye çıkardı anlayacağınız öyle.içim çok rahatladı canlarım.darısı senin başına pln cim eminim senin sonuçlarda ii çıkacak .ii haberlerini bekliyoruz herkesi .bu arada bebişim 8,2 cm oolmuşşş teyzeleriiiii:sm_cool:
arkadaşlar günaydın,ben de cumartesi ense kalınlığına baktırdım.bir tanesi 1,25,biri 1,27 çıktı.tabii ikizlere kan testi olmadığı için onu yaptıramıyorum.dr cinsiyetleriyle ilgili birşey demedi,ben de sormadım.belli olanlar kaçıncı hafta belli oluyor ki?
HERKESE İYİ GUNLER..
Sadecebu, bn de 11+3 de gittim, erken dedi cinsiyet için. 16 haftalıkken en güvenilir sonuç çıkar dedi. Bn de fecii merak ediyorum.Ne de olsa içimizdeki canlının azcık da olsa şekli şemali oluşacak gözümüzün önünde:) e bi de kıyafet faktörü var tabee, gözümüz ve aklımız caymayacak dier cinsiyetin cicilerine:):uhm:[/QUOTE
ben de 15.hafta konrole gidecem.o zaman belli olur herhalde.eşim de ben de çok takmıyoruz aslında sağlıklı olsun,gerisinin ne önemi var.herkes soruyor,tutturmuşlar illa 1 kız,1 erkek olsun diye. ama ben rahatım valla.haklısın ilerki aylarda kıyafet alırken lazım bir tek.
fatma cnm hayırlı olsun. Insan görünce çok seviniyor dimi. Bende çok özledim ama benim 20 gün sonra randevum malesef. Beklicez artık
çok şükür çok sevindim bu hfta guzel haberlerle basladık sonuna kadar da Allahın izniyle böyle devam eder inşallah.
evet cnm maşallah herkesten ii haberler geliyor.hep böylede devam eder inşallah
anaaaaaaaa kız dayanamadım dimikaydirigubbakcemile3şaşırdım ben de...bişi itiraf edeyim mii? galatasaraylı tulum aldıkkhihoyyyt sonra teyzesii çok güsell ciciler ve ayakkabılar almışş..çeyizi hazırlamaya başladıkkk delikafadulden
ara ara bende de oluyorArkadaŞlar ya benİm sol tarafımda bİr sancı var sol kasıĞımın hemen ÜstÜnde Çok acı verİyor neden olabİlİr sİzdede oluyormu
selam nehircimMerhaba arkadaşlar nasılsınız umarım hepinizz çok iyisinizdir.
Meralcim okudum güzel haberlerini gözün aydın.Çok sevindim maşallah sana ve kızına
Hehheyy bu arada kızmış yaa hani hepimizin oğlu olacaktıı:dance:
valla benim cumartesi 12 + 6 çıktı.arkadaşlar günaydın,ben de cumartesi ense kalınlığına baktırdım.bir tanesi 1,25,biri 1,27 çıktı.tabii ikizlere kan testi olmadığı için onu yaptıramıyorum.dr cinsiyetleriyle ilgili birşey demedi,ben de sormadım.belli olanlar kaçıncı hafta belli oluyor ki?
kızlar napıyosunuzz?
yemekten sonra uyku mu bastırdı yoksa???
ay evet cnm çok güzel bir duygu.olsun cnm sayılı gün çabuk geçer 1 ay sonra benmde diğer randevum.renkli ultrason çekliecek ayrıntılı onda cinsiyette hata olmuyormuş hastlıklarda gözüküyormuş bir terslik olursa görünüyormuş sanırsam.
HOŞGELDİN ŞEKERİM !!! haYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİMslm kızlar ben de aranıza katılayım dedim:) negatif tüp bebekten sonraki ay dogal yolla hamiş kaldım son reglim 14 mart ..
OH OHH =) İYİ HABERLERİ ALIYORUZ ÇOK ŞÜKÜR!!!! PARMAKLARINI YİYİM BEN ONUN BAL SÜRÜP DEE BEEE!!!! MERAAAAL SÖZ BAK KIZININ İLK SÜDYENİNİ BEN ALACAM :jeyyar::teytey:bernacım merhaba canım,
çok şükür güzel haberlerini aldım bebişimin.
kocamaaaaaaaan bir kız olmuş teyzesi.
ellerinindeki parmaklarını dahi saydık. normalde parmaklar kapalı olurmuş ama benimki hepsini açmış teyzesi.
burnu ve kocaman kafası var kuzumun.
doktoruma sormadım cinsiyetini kızlar. kendisi %51 kız dedi. ona sevdiğin müzikleri dinlet ve onunla konuş dedi. artık hissediyor duyuyor dedi ama kesinlikle cinsiyetini belirterek konuşma dedikaydirigubbakcemile3 bebeğim yavrum gibi kelimeler kullan diyor. bende kesin olmasa bana söylemiş olmasından kuvvet alarak kızım diyorum ama bilemem tabi. ben dr yalancısıyım.
AMAAAN HADİcnm bende geldimm şimdiii.evet ctesi gittim doktora çok mutluyum arkadaşlar.bu sefer başka doktora gittik.ikli testi yaptırdığımızı söylemedik kendisi ensesini ölçtü 2,1 mm çıktı çok normal dedi.burnunu ölçtü o da normal gelişmiş.kalbine diyaframına falan baktı. kıpır kıpır ellerini bacaklrını gördüm çok güzel bir duyguymuş. eşim kameraya çekti dün bütün gün izledim çok güzeldi yanlız ensesini bir türlü ölçtürmedi doktor ultrason aletiyle dürttü bir çok kez ama yok dönmedi bi türlü sonra bana çikolta ve meyve suyu içip gel dedi tekrar gittim 5 dk sonra maşallah bir hareketlenmiş bizimki sonunda ölçe bildi. yanlız kızlar benm doktor cinsiyeti hakkında yorum yapmadı çok erken dedi 3 temmuza ayrıntılı ultrason verdi .sizlere hiç tarih verdilermi bu renkli ultrason için bilginiz varmı kaçıncı hafta çekilmesi gerektiğini.erkenmi acaba diyorumda.bu arada vitamini içemediğimide söyledim olmazsa olmaz değil vitemin ozamn yiyeceklerine çok dikkat et dedi gnün bir öğünü sebze ise bir öğününde mutlakaa et olsun dedi bklm.etlede pek aram yok ama.süt bir bardak içiyordum 2 ye çıkardı anlayacağınız öyle.içim çok rahatladı canlarım.darısı senin başına pln cim eminim senin sonuçlarda ii çıkacak .ii haberlerini bekliyoruz herkesi .bu arada bebişim 8,2 cm oolmuşşş teyzeleriiiii:sm_cool:
BİR Kİ BİR Kİ =))) SESİM GELÜYÜR MÜÜÜ?:sm_cool:BERNA SES VERRRR BİR İKİ SESSSS....:tomato:
bahar sen haziran'ın kaçına randevu aldın.
AY FATMACIM YA YAZAMAMIŞIM SORRY !
SENİN DE GÖZÜN AYDIN CANIM. SEVİNİYORUM YAA BÖYLE İİ HABERLER ALDIKÇA..
MORALİNİZE ETMEK GİBİ OLMASIN AMA NİLÜFER BUGÜN OPERASYONA GİRECEK. ONUN İÇİN DE DUA EDELİM KIZLAR!! :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?