2009 Aralık Anneleri

mamasını yedii bebişimmm meral teyzesiiii..maşallahı var artık uslu bi çocuk oldu annesini üzmüyooohihoyyyt..bişi merak ettim hayatımm neden cinsiyetini vurgulama dedi kii doktorunnn:uhm:

afiyet olsun oğluna canım benim.
cinsiyetini belirterek konuşma omumla dedi evet canım. olaki yanılırım filan diyemi acabakaydirigubbakcemile3 ama yemezler. emin olmasa asla ötmezdi bence. değilki ben cinsiyetini merake dip sormadım bile.kaydirigubbakcemile3

şaşırdım ben de...bişi itiraf edeyim mii? galatasaraylı tulum aldıkkhihoyyyt sonra teyzesii çok güsell ciciler ve ayakkabılar almışş..çeyizi hazırlamaya başladıkkk delikafadulden

ArkadaŞlar ya benım sol tarafımda bır sancı var sol kasıĞımın hemen ÜstÜnde Çok acı verıyor neden olabılır sızdede oluyormu

Merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım hepinizz çok iyisinizdir.
Meralcim okudum güzel haberlerini gözün aydın.Çok sevindim maşallah sana ve kızına
Hehheyy bu arada kızmış yaa hani hepimizin oğlu olacaktıı:dance:

çok şükür çok sevindim bu hfta guzel haberlerle basladık sonuna kadar da Allahın izniyle böyle devam eder inşallah.

arkadaşlar günaydın,ben de cumartesi ense kalınlığına baktırdım.bir tanesi 1,25,biri 1,27 çıktı.tabii ikizlere kan testi olmadığı için onu yaptıramıyorum.dr cinsiyetleriyle ilgili birşey demedi,ben de sormadım.belli olanlar kaçıncı hafta belli oluyor ki?

HERKESE İYİ GUNLER..

Sadecebu, bn de 11+3 de gittim, erken dedi cinsiyet için. 16 haftalıkken en güvenilir sonuç çıkar dedi. Bn de fecii merak ediyorum.Ne de olsa içimizdeki canlının azcık da olsa şekli şemali oluşacak gözümüzün önünde:) e bi de kıyafet faktörü var tabee, gözümüz ve aklımız caymayacak dier cinsiyetin cicilerine:):uhm:

fatma cnm hayırlı olsun. Insan görünce çok seviniyor dimi. Bende çok özledim ama benim 20 gün sonra randevum malesef. Beklicez artık

ay evet cnm çok güzel bir duygu.olsun cnm sayılı gün çabuk geçer 1 ay sonra benmde diğer randevum.renkli ultrason çekliecek ayrıntılı onda cinsiyette hata olmuyormuş hastlıklarda gözüküyormuş bir terslik olursa görünüyormuş sanırsam.

şaşırdım ben de...bişi itiraf edeyim mii? galatasaraylı tulum aldıkkhihoyyyt sonra teyzesii çok güsell ciciler ve ayakkabılar almışş..çeyizi hazırlamaya başladıkkk delikafadulden
anaaaaaaaa kız dayanamadım dimikaydirigubbakcemile3
teyzeside ne özneirmiş oğlusuna zemuszemus
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip etsin seçilcim

ArkadaŞlar ya benİm sol tarafımda bİr sancı var sol kasıĞımın hemen ÜstÜnde Çok acı verİyor neden olabİlİr sİzdede oluyormu
ara ara bende de oluyor
normaldir canımkom

selam nehircim
valla ben bomba gibiyim.
kızım olmasına inan çok sevindim.
doktorumada sordum ben erkek hissediyordum diye. o nasıl bir hismiş diye güldü bana. annelik işte dedim bende ama bilemedim.
çin takvim,ne görede erkekti ama %51 kız dedi doktorumuz.
hayırlısı ne ise öyle olsun canım.

valla benim cumartesi 12 + 6 çıktı.
normalde ben dr cinsiyet filan sormadım. kendisi söyledi tatlım.

kızlar napıyosunuzz?
yemekten sonra uyku mu bastırdı yoksa???

çok uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr

20 temmuz benimde ayrıntılı ultrasonum. hast. o zamana gün verdi. 120 TL istedi. dışarda da aynı belki dışarda daha erken yaptırırım.

slm kızlar ben de aranıza katılayım dedim:) negatif tüp bebekten sonraki ay dogal yolla hamiş kaldım son reglim 14 mart ..
HOŞGELDİN ŞEKERİM !!! haYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM

OH OHH =) İYİ HABERLERİ ALIYORUZ ÇOK ŞÜKÜR!!!! PARMAKLARINI YİYİM BEN ONUN BAL SÜRÜP DEE BEEE!!!! MERAAAAL SÖZ BAK KIZININ İLK SÜDYENİNİ BEN ALACAM :jeyyar::teytey:
EE ERKEK OLACAK FORUMUN ÇOĞU... Bİ MERALİN Kİ KIZ OLACAK HEHEHEEdelikafadulden BİZİM İRKEKLER DE MERAL'İN KIZI İÇİN KAPIŞACAKLAR :roflol:
AMAAAN HADİ
BERNA SES VERRRR BİR İKİ SESSSS....:tomato:
BİR Kİ BİR Kİ =))) SESİM GELÜYÜR MÜÜÜ?:sm_cool:

AY FATMACIM YA YAZAMAMIŞIM SORRY !
SENİN DE GÖZÜN AYDIN CANIM. SEVİNİYORUM YAA BÖYLE İİ HABERLER ALDIKÇA..

MORALİNİZE ETMEK GİBİ OLMASIN AMA NİLÜFER BUGÜN OPERASYONA GİRECEK. ONUN İÇİN DE DUA EDELİM KIZLAR!! :Saruboceq:

bernacım umarım ii oılur tatlım, güzel haberlerle gelir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…