2009 Aralık Anneleri

bernacım umarım ii oılur tatlım, güzel haberlerle gelir :Saruboceq:

canımm ya boşmuş kese, bu saatten sonra gelişimi olmazmış..
yine de şükretmek lazım.. seçil ya geçenlerde okudum canım. sen de neler atlatmışsın maşallah şimdi bebişine =)) hem üzüldüm okurken hem de şimdisi için çok sevinçliyim senin adına!
geçmişe bağlanıp kalmamak gerekiyor işte. en güzel örnek yanımızda.
umarım nilüfer için de böyle olacaktır..:Saruboceq:

saolasın cnm ya.evet ya bugün oluyor dimi operasyon hayırlısı olur işallah onunçinde umarım erken toparlar kndini.dualarımız onunla

şimdi milupadan hediye geldi kızlar. iiçinde cd, ıslak mendil, bebek bezi, kitapçık vb. şeyler göndermişler. bebek bezini görünce içim bir tuhaf oldu ...

benim doktorum 12 hafta da detaylı ultrasona alacak beni aynı gun ıkılı testı yaptırcakmısız benım kı bıraz erken olacka sızlere gore bırde ıkılı testın malıyetı nekadar yapılıyor

sen kaçına aldın meralcim
27 haziran saat 10:20 cnm

ya bahar senden haberlerİ almadım daha?
kız bahar cumartesi gitmeyecektiki. o da nereden çıktıkaydirigubbakcemile3

ay sonundada 3'lü yapılıyor yahu. sen şimdi kaç haftalık oldun bahar? berna ya sen?

ohhh sana da sevindim!! 3lü taramalar da iyi çıkacak bak. biz bu gazla süperior sağlıkötesi bireyler fırtlatcaz valla kaydirigubbakcemile3:roflol:

ayyy meral geçenlerde aynneen dediğin gibi Van'da anıl diye bi markanın aldım pembeecik dantel entel süper bi çamaşır. ama altını giymek nasip olmadı daha beee laelaelaelaelae genişleyince ....laelaelaelaelae aynından alıverem bari bebeeeeemeee delikafadulden

şimdi milupadan hediye geldi kızlar. iiçinde cd, ıslak mendil, bebek bezi, kitapçık vb. şeyler göndermişler. bebek bezini görünce içim bir tuhaf oldu ...

bahar 1 saat öncede aynısı bana geldi canım.
tek tek inceledim.
kızlar süper ya. bebek bezi bile var pakette.
ay heyecan yaptım ayolopuyorumnanaktan

al tabi teyzesi.
doğumdan sonra kocanla hayırlarsın artık altında anacımopuyorumnanaktan

bahar 1 saat öncede aynısı bana geldi canım.
tek tek inceledim.
kızlar süper ya. bebek bezi bile var pakette.
ay heyecan yaptım ayolopuyorumnanaktan

YA KISKANDIM SİZİ AMA NEREDEN UMULLARDA GELMİŞ SİZE BU HEDİYELER HANİ BİZE HANİ BİZmirmirmirmir

pardon ya nebiçim yamışım .nereden buldular acabaq sizi diyecektim ama yanlış yazmışım kusura bakmayın

birperi ve nilüfer için :Saruboceq:
Rabbim en kısa zamanda onların yüzünü güldürsün inş!!!!

kızııııııııııım nerden geldi o BELEŞ (mi) hediyeler? :roflol: bana da bana da =)))))sırnaşık şey
27 haziran saat 10:20 cnm

kız bahar cumartesi gitmeyecektiki. o da nereden çıktıkaydirigubbakcemile3

ay sonundada 3'lü yapılıyor yahu. sen şimdi kaç haftalık oldun bahar? berna ya sen?

yaa hep diyodunuz ya hastaneye beraber gidicez diye.. doğum olayını demiyorum yalnızz sank,i kontrole de beraber gidecektiniz gibi kalmış benim aklımda yahuuu ben kafayı mı yiyorum halisünasyonlar mı okuyorum :uhm: :roflol:

ya meral ben 2limi burda yaptırmak istemedim. sadece baktım ense kalınlığı iyi.. gerisini de irdelemek istemedim. hani diorsunuz ya yanlış olabiliyor sonuçlar diye.. buraya güvenmediiim için,
1-2 ayımı da kara kara düşünerek geçirmek istemediğim için
yaz tatilinde direk 3lü / 4 lü tarama, neyse artık onları yaptırmayı düşünüyorum.. 16. haftamda yani tam tatile girince..

şu an da gördüğün üzre 13+lardayız =))) 14. haftam kııız şaka maka kaka :roflol::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…