bernacım umarım ii oılur tatlım, güzel haberlerle gelir :Saruboceq:
ya bahar senden haberlerİ almadım daha?
HOŞGELDİN ŞEKERİM !!! haYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM
OH OHH =) İYİ HABERLERİ ALIYORUZ ÇOK ŞÜKÜR!!!! PARMAKLARINI YİYİM BEN ONUN BAL SÜRÜP DEE BEEE!!!! MERAAAAL SÖZ BAK KIZININ İLK SÜDYENİNİ BEN ALACAM :jeyyar::teytey:
EE ERKEK OLACAK FORUMUN ÇOĞU... Bİ MERALİN Kİ KIZ OLACAK HEHEHEEdelikafadulden BİZİM İRKEKLER DE MERAL'İN KIZI İÇİN KAPIŞACAKLAR :roflol:
AMAAAN HADİ
bernaaaaaaaaaaa canım
teyzesi pembe fırfırlı dantellei filan olanlarından al ama.
hatta takım olsun şekerim:roflol:
sizin oğlanların hepside çapkın olur ama benimki nazlı
yerin ben hepsini ayolhihoyyyt
daha almadım meral ama 20 hazirana alıcam
27 haziran'da bende gideceğim.saat 10:20'ye randevumuzu aldık.:teytey:
17. haftada bekliyorum dedi doktorumuz.
eğer aynı hafta olursa beraber giderdik diyecektim şekerim.
20 temmuz benimde ayrıntılı ultrasonum. Hast. O zamana gün verdi. 120 tl istedi. Dışarda da aynı belki dışarda daha erken yaptırırım.
ay fatmacım ya yazamamışım sorry !
Senin de gözün aydın canım. Seviniyorum yaa böyle ii haberler aldıkça..
Moralinize etmek gibi olmasın ama nilüfer bugün operasyona girecek. Onun için de dua edelim kızlar!! :saruboceq:
AY FATMACIM YA YAZAMAMIŞIM SORRY !
SENİN DE GÖZÜN AYDIN CANIM. SEVİNİYORUM YAA BÖYLE İİ HABERLER ALDIKÇA..
MORALİNİZE ETMEK GİBİ OLMASIN AMA NİLÜFER BUGÜN OPERASYONA GİRECEK. ONUN İÇİN DE DUA EDELİM KIZLAR!! :Saruboceq:
27 haziran saat 10:20 cnmsen kaçına aldın meralcim
kız bahar cumartesi gitmeyecektiki. o da nereden çıktıkaydirigubbakcemile3ya bahar senden haberlerİ almadım daha?
bernacım iyiyiz şuan çok şükür. oda büyüyor bende büyüyorum hihoyyyt
bu ayın sonunda gidicem bende üçlü test için. iyi düşünüyorum ii olsun istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ....
ohhh sana da sevindim!! 3lü taramalar da iyi çıkacak bak. biz bu gazla süperior sağlıkötesi bireyler fırtlatcaz valla kaydirigubbakcemile3:roflol:bernacım iyiyiz şuan çok şükür. oda büyüyor bende büyüyorum hihoyyyt
bu ayın sonunda gidicem bende üçlü test için. iyi düşünüyorum ii olsun istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ....
bernaaaaaaaaaaa canım
teyzesi pembe fırfırlı dantellei filan olanlarından al ama.
hatta takım olsun şekerim:roflol:
sizin oğlanların hepside çapkın olur ama benimki nazlı
yerin ben hepsini ayolhihoyyyt
27 haziran'da bende gideceğim.saat 10:20'ye randevumuzu aldık.:teytey:
17. haftada bekliyorum dedi doktorumuz.
eğer aynı hafta olursa beraber giderdik diyecektim şekerim.
şimdi milupadan hediye geldi kızlar. iiçinde cd, ıslak mendil, bebek bezi, kitapçık vb. şeyler göndermişler. bebek bezini görünce içim bir tuhaf oldu ...
şimdi milupadan hediye geldi kızlar. iiçinde cd, ıslak mendil, bebek bezi, kitapçık vb. şeyler göndermişler. bebek bezini görünce içim bir tuhaf oldu ...
ohhh sana da sevindim!! 3lü taramalar da iyi çıkacak bak. biz bu gazla süperior sağlıkötesi bireyler fırtlatcaz valla kaydirigubbakcemile3:roflol:
ayyy meral geçenlerde aynneen dediğin gibi Van'da anıl diye bi markanın aldım pembeecik dantel entel süper bi çamaşır. ama altını giymek nasip olmadı daha beee laelaelaelaelae genişleyince ....laelaelaelaelae aynından alıverem bari bebeeeeemeee delikafadulden
bahar 1 saat öncede aynısı bana geldi canım.
tek tek inceledim.
kızlar süper ya. bebek bezi bile var pakette.
ay heyecan yaptım ayolopuyorumnanaktan
kızııııııııııım nerden geldi o BELEŞ (mi) hediyeler? :roflol: bana da bana da =)))))sırnaşık şeyşimdi milupadan hediye geldi kızlar. iiçinde cd, ıslak mendil, bebek bezi, kitapçık vb. şeyler göndermişler. bebek bezini görünce içim bir tuhaf oldu ...
27 haziran saat 10:20 cnm
kız bahar cumartesi gitmeyecektiki. o da nereden çıktıkaydirigubbakcemile3
ay sonundada 3'lü yapılıyor yahu. sen şimdi kaç haftalık oldun bahar? berna ya sen?
aaa nasıl geldı nasıl bılmıslşar senı varmıydı bır arastırman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?