günaydın medihacımgünaydın kızla rhayırlı haftalarımız olsun..,
meralcim adına çoook ama çooook sevindim. Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin. Darısı bize bakalım ne olacak...
sağol gülşahcım.allahım hepimizi korusun bebişlerimizle birlikte.günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız? Meralcim gözün aydın canım rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah
fatmacım seninde gözün aydın.cnm bende geldimm şimdiii.evet ctesi gittim doktora çok mutluyum arkadaşlar.bu sefer başka doktora gittik.ikli testi yaptırdığımızı söylemedik kendisi ensesini ölçtü 2,1 mm çıktı çok normal dedi.burnunu ölçtü o da normal gelişmiş.kalbine diyaframına falan baktı. Kıpır kıpır ellerini bacaklrını gördüm çok güzel bir duyguymuş. Eşim kameraya çekti dün bütün gün izledim çok güzeldi yanlız ensesini bir türlü ölçtürmedi doktor ultrason aletiyle dürttü bir çok kez ama yok dönmedi bi türlü sonra bana çikolta ve meyve suyu içip gel dedi tekrar gittim 5 dk sonra maşallah bir hareketlenmiş bizimki sonunda ölçe bildi. Yanlız kızlar benm doktor cinsiyeti hakkında yorum yapmadı çok erken dedi 3 temmuza ayrıntılı ultrason verdi .sizlere hiç tarih verdilermi bu renkli ultrason için bilginiz varmı kaçıncı hafta çekilmesi gerektiğini.erkenmi acaba diyorumda.bu arada vitamini içemediğimide söyledim olmazsa olmaz değil vitemin ozamn yiyeceklerine çok dikkat et dedi gnün bir öğünü sebze ise bir öğününde mutlakaa et olsun dedi bklm.etlede pek aram yok ama.süt bir bardak içiyordum 2 ye çıkardı anlayacağınız öyle.içim çok rahatladı canlarım.darısı senin başına pln cim eminim senin sonuçlarda ii çıkacak .ii haberlerini bekliyoruz herkesi .bu arada bebişim 8,2 cm oolmuşşş teyzeleriiiii:sm_cool:
günaydınnnn herkeseeeeee
günaydın baharcıma.s. nasılsın
günaydın medihacım
darısı sizlerinde başına canım.
Allahım hepimizi nazarlardan korusun
sağol gülşahcım.allahım hepimizi korusun bebişlerimizle birlikte.
Inşallah sağ salim kucağımızada aldığımız günleri görürürüz cnm.
fatmacım seninde gözün aydın.
Güzel haberleri duydukça moralimiz yerine geliyor
bahaaaaaaaaaaar günaydın canım
nasılsın
çok şükür bomba gibiyimsaolasın meralcm sen nasılsınn bklm
iiidir merall nolsun sen de ne var ne yok...
cnm bende geldimm şimdiii.evet ctesi gittim doktora çok mutluyum arkadaşlar.bu sefer başka doktora gittik.ikli testi yaptırdığımızı söylemedik kendisi ensesini ölçtü 2,1 mm çıktı çok normal dedi.burnunu ölçtü o da normal gelişmiş.kalbine diyaframına falan baktı. kıpır kıpır ellerini bacaklrını gördüm çok güzel bir duyguymuş. eşim kameraya çekti dün bütün gün izledim çok güzeldi yanlız ensesini bir türlü ölçtürmedi doktor ultrason aletiyle dürttü bir çok kez ama yok dönmedi bi türlü sonra bana çikolta ve meyve suyu içip gel dedi tekrar gittim 5 dk sonra maşallah bir hareketlenmiş bizimki sonunda ölçe bildi. yanlız kızlar benm doktor cinsiyeti hakkında yorum yapmadı çok erken dedi 3 temmuza ayrıntılı ultrason verdi .sizlere hiç tarih verdilermi bu renkli ultrason için bilginiz varmı kaçıncı hafta çekilmesi gerektiğini.erkenmi acaba diyorumda.bu arada vitamini içemediğimide söyledim olmazsa olmaz değil vitemin ozamn yiyeceklerine çok dikkat et dedi gnün bir öğünü sebze ise bir öğününde mutlakaa et olsun dedi bklm.etlede pek aram yok ama.süt bir bardak içiyordum 2 ye çıkardı anlayacağınız öyle.içim çok rahatladı canlarım.darısı senin başına pln cim eminim senin sonuçlarda ii çıkacak .ii haberlerini bekliyoruz herkesi .bu arada bebişim 8,2 cm oolmuşşş teyzeleriiiii:sm_cool:
kızlar merhaba buyrunnnnnnnnn
size bişey sormak istiyorum
ikili test için kaçıncı haftada gittiniz veya dr kaçıncı haftada gelin dedi :uhm:
11 ila 14. haftalar arasında yapılıyor ikili test.kızlar merhaba buyrunnnnnnnnn
size bişey sormak istiyorum
ikili test için kaçıncı haftada gittiniz veya dr kaçıncı haftada gelin dedi :uhm:
günaydınGünaydın kızlar cuma günü bende gidicem dr.a inş.bende sizler gibi güzel haberlerimi yazarım buraya...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn kahvaltı yapıp geliyorummmmmmmm öpüldünüz..herkese ii haftalarrrrrrrrr
Gunaydın canım ,cok sevındım hersey normal olmasına darısı basıma
kızlar uyanamadınız mı daha nerdesiniz yawww
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bernacım merhaba canım,
çok şükür güzel haberlerini aldım bebişimin.
kocamaaaaaaaan bir kız olmuş teyzesi.
ellerinindeki parmaklarını dahi saydık. normalde parmaklar kapalı olurmuş ama benimki hepsini açmış teyzesi.
burnu ve kocaman kafası var kuzumun.
doktoruma sormadım cinsiyetini kızlar. kendisi %51 kız dedi. ona sevdiğin müzikleri dinlet ve onunla konuş dedi. artık hissediyor duyuyor dedi ama kesinlikle cinsiyetini belirterek konuşma dedikaydirigubbakcemile3 bebeğim yavrum gibi kelimeler kullan diyor. bende kesin olmasa bana söylemiş olmasından kuvvet alarak kızım diyorum ama bilemem tabi. ben dr yalancısıyım.
seçil'cim böyle güzel bir habere aracılık ettiğin için teşekkürler canım arkadaşım.
rabbim tüm güzel annelerin başına. şükürler olsunki herşey yolunda şuan.
kan ve idrar tahlilimi cumartesi alıp doktoruma göstereceğim.
birde gyno ferro sanol hapıma doğum yapana kadar devam ediyormuşum.
extra birşey yok yani.
ne demek bitanem o kadar heyecanlandım ki anlatamam eşimi arayıp paylaştım meralin kızı olacakmış herşey jyolundaymış bile dediimmm:lepi:
mervecim sevincimi paylaştığın için teşekkürler tatlım.
senden de güzel haberlerini bekliyoruz.
öpüyorum kocaman.
darısı tüm annelerin başına seraycım.
kızım olacak evet. doktoruma ben erkek hissediyordum dedim. nasıl bir hissmiş anlamıyorum nasıl hissettim dedikaydirigubbakcemile3
annelelik demekki dedim kaydirigubbakcemile3 ama tutmadııııııkaydirigubbakcemile3
ama çok mutluyum.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
esra senin bebeğin uykucu sanırım tatlımkaydirigubbakcemile3
canım selam.
evet cumartesikuzumu gördüm ve inan şoka girdim.
kocamaaaaaaaaan bir bebiş olmuş yavrum. teyzesi herşeyleri oluşmuş. minicik bir burnu vardı. el parmaklarını tek tek gördük. ayak tabanları, kalbi, midesi, göbek bağı yarabbim mucize bu dedim.
süper birşeydi. heyecandan ne ter döktüm anlatamam cnm. ama şükürler olsunki herşey yolunda şimdilik.
ense kalınlığı 1 mm çıktı teyzesi.
günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız? meralcim gözün aydın canım rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah
günaydınnnn herkeseeeeee
11 ila 14. haftalar arasında yapılıyor ikili test.
günaydın
inşallah sendende güzel haberler alırız yağmurcum.
bol dua et ve ferah tut yüreğini
oooooooooo oooooooooooo oooooooooooooo
kızım bzim öğle yemeğimi zamanımız geldi.
tabi bu saate kadar yatınca kahvaltıda bu kadar geç yapılıyor.
hemen ye de bebişin oğlun üzülmesin annesi.
karnı açıkmıştır şimdi onun.opuyorumnanaktan
cnm bende geldimm şimdiii.evet ctesi gittim doktora çok mutluyum arkadaşlar.bu sefer başka doktora gittik.ikli testi yaptırdığımızı söylemedik kendisi ensesini ölçtü 2,1 mm çıktı çok normal dedi.burnunu ölçtü o da normal gelişmiş.kalbine diyaframına falan baktı. kıpır kıpır ellerini bacaklrını gördüm çok güzel bir duyguymuş. eşim kameraya çekti dün bütün gün izledim çok güzeldi yanlız ensesini bir türlü ölçtürmedi doktor ultrason aletiyle dürttü bir çok kez ama yok dönmedi bi türlü sonra bana çikolta ve meyve suyu içip gel dedi tekrar gittim 5 dk sonra maşallah bir hareketlenmiş bizimki sonunda ölçe bildi. yanlız kızlar benm doktor cinsiyeti hakkında yorum yapmadı çok erken dedi 3 temmuza ayrıntılı ultrason verdi .sizlere hiç tarih verdilermi bu renkli ultrason için bilginiz varmı kaçıncı hafta çekilmesi gerektiğini.erkenmi acaba diyorumda.bu arada vitamini içemediğimide söyledim olmazsa olmaz değil vitemin ozamn yiyeceklerine çok dikkat et dedi gnün bir öğünü sebze ise bir öğününde mutlakaa et olsun dedi bklm.etlede pek aram yok ama.süt bir bardak içiyordum 2 ye çıkardı anlayacağınız öyle.içim çok rahatladı canlarım.darısı senin başına pln cim eminim senin sonuçlarda ii çıkacak .ii haberlerini bekliyoruz herkesi .bu arada bebişim 8,2 cm oolmuşşş teyzeleriiiii:sm_cool:
sağol canım benimGÜnaydın kızlar nasılsınız İnŞallah sorunsuz bŞr hafta geÇerİrİsİnİz
meralcİm senİn adınada Çok sevİndİm hadİ bakalım hayırlı olsun İnŞallah dİĞer kızlarında hayırlı haberlerİnİ alırız
kızlar uyanamadınız mı daha nerdesiniz yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?