2009 Aralık Anneleri

hazan 007 arkdaşım bende megadyn değilde bir diğer gebe vitamini olan elevit kullanıyorum. Ayrıca tefor+progestan+asprin+düşük önleyici iğne de kullanıyorum ama balık yağını ben istedim pek etçil değilimdirde et+tavuk+balık çok çok az tüketirim o yüzden

günaydın kızlar hepinizi.güzel bir gün geçinmeniz dileğiyle .

günaydım fatmacım nasılsın seninde güzel bir gün geçirmen dileğiyle :içelim:

anladım canım kullan o zaman yemiyorsan bir şekilde alman lazım o vitaminleride

günaydın kızlarrrrr...nasılsınızzzzzzzzzz?ben kahvaltımı yaptım şimdi cici olmaya kuaföre gidiyorummm..öğlen 13:30 da dr. ile randevumuz var..öpüyorum hepinizi

günaydın kızlarrrrr...nasılsınızzzzzzzzzz?ben kahvaltımı yaptım şimdi cici olmaya kuaföre gidiyorummm..öğlen 13:30 da dr. ile randevumuz var..öpüyorum hepinizi

GÜNAYDIM SEN NASILSIN
OH VALLA SEN GÜZELLEŞ BAKALIM BEN SALDIM İYİYCE KENDİMİ HAMİLE ODUĞUMU ÖĞRENDİĞİMDEN BERİ KUAFÖRE BİLE GİTMEDİM -tatlicadiarzu-
KENDİMDEN GEÇİRDİ BU HAMİLELİK BENİ YAAAAA :1shok:

kızlar ben bugün iş yerine biraz bol bieşy giymiştim herkes bana daha erken senin hamilelik giymene dediler canımı sıktılar yaaa

günaydın gülşeh sen nasılsın ben iyiyim ama dünkü ağrı hala devam ediyor

ben çok alıngan oldum kıslar yaaaaaaaaa herşeye kırılıyorum ağlıorummmm dün eşime küçücük bişey için sinirlendimmm akşam yemek yemedim inat ettimmmm öle uyumuşum sabah kalktığımda kendini düşlünmüyosan bebeğimizi düşün dediiiiiii off ya moralim bozuldu kuzumu aç bıraktımmmmmmsenağlama

MERALLLLLLLLL NERDESİN UYUYORMUSUNNNN delikafadulden
buradayım canım
ara ara işlerimle ilgileniyorumdakaydirigubbakcemile2

kızlar ben bugün iş yerine biraz bol bieşy giymiştim herkes bana daha erken senin hamilelik giymene dediler canımı sıktılar yaaa

saçmalamasınlar.
doktorarımız zaten rahat bol şeyler giymemizi öneriyorlar.
amaaaaaaaaaan hazan onlarımı takacaksın kafana.
insanlar üzerlerine vazife olmayan şeyelere karışmayı ne çok seviyorlar yahu:mymeka:

ah gülşah ah
hakikaten kendine değil bebeiğini düşün bu gibi durumlarda.
bak kendinde söylüyorsun alıngan oldum diye bende ve diğer arkadaşlarda öyle.
inat edip yemek yememekte ne demek. ben sabaha kadar ölürdüm herhalde.
hamileliğin ve bu tarz davranışlarımızın tadını çıkaralım. hamileliğin 3/1 bitti bile canım.
sabah bomba gibi yapsaydın kahvaltını bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…