sitede biiiiiiiir sürü hatun var ama ses yok.
huuuuuuuuu şekerler nasılsınız?
yok bugün bak kaç kullanıcı yazıyo ama kimse yazmıyor..
karnımda bir ağrı var anlatamam yumurtalıklarımın olduğu yerde... siizinde oluyor mu?
dr a ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım birazdan tekrar arıcam
işin yokmu senin ne dolanıyon kardeeeeeeeeeeeeşiiiiiiiiiiiiim:mymeka:
ben varım canım ama dedimya çok halsizim bugün yazacak derman yok tabi birde bulantım ve ağrım var o yüzden
ben geldim ben geldim :teytey:
ay bendede var o ağrı bugün rahim büyüyor ondan kasılıyor diyor iş yerindeki ablalarım valla bilmiyorum ama çok acı veriyor mafoldumben
DR A ulaştım yarın için çağırdı. önemli olabilir dedi. yaaa bişey çıkmasınnnn offffff mafoldumben
karnımda bir ağrı var anlatamam yumurtalıklarımın olduğu yerde... siizinde oluyor mu?
dr a ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım birazdan tekrar arıcam
DR A ulaştım yarın için çağırdı. önemli olabilir dedi. yaaa bişey çıkmasınnnn offffff mafoldumben
kızlar iyi aksamlar hepinize... umarım hepiniz iyisinizdir. merak ettım bi ugradım. bende iyi olmaya calısıyorum bugun kontrole gıttım. doktorum rahımde toparlanmanın basladıgını söledı 2 ay süre verdi. vücut kendını toplasın dedı. moralımı yuksek tutmaya calısıyorum.
hepınızı özledım kendınıze ve bebıslerınızı ıyı bakın.allahım hepizini korusun
iyiyim bernacım teşekür ederim napim hafta sonu sınav vardı canım çıktı pek uğrayamadım buralara eşi hamile kalınca eşinden uzaklaşan arkadaşlarım oldu bu aslında soğuma değilde bi nevi bakış açısı ama eminim çok sinir bozucu bi bakış açısıdır:) onlara göre içinde bebek olan bi kadınla cinsellik çok yanlış bi şey değişik bi yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?