2009 Aralık Anneleri

sitede biiiiiiiir sürü hatun var ama ses yok.
huuuuuuuuu şekerler nasılsınız?

ben varım canım ama dedimya çok halsizim bugün yazacak derman yok tabi birde bulantım ve ağrım var o yüzden

yok bugün bak kaç kullanıcı yazıyo ama kimse yazmıyor..

ben geldim ben geldim :teytey:

karnımda bir ağrı var anlatamam yumurtalıklarımın olduğu yerde... siizinde oluyor mu?
dr a ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım birazdan tekrar arıcam

ay bendede var o ağrı bugün rahim büyüyor ondan kasılıyor diyor iş yerindeki ablalarım valla bilmiyorum ama çok acı veriyor mafoldumben

Benimde var ağrı, doktorum rahim ile rahim bağlarının eşit esneklikte olmadığı için 12-13. haftadan itibaren böyle bir ağrının normal olduğunu söyledi, rahmimizin ve dolayısıyla bebişlerin büyüdüğü anlamına geliyor. Birde rahim sanırım yukarı çıkıyor, benim karnım acayip büyüdü, çok sık tuvalet ihtiyacımda kalmadı. Hafta sonu kendime hamile kot eteği aldım, çok şirin elbiseler var, almamak için kendimi zor tuttum.

şekerler bende aranızdan ufak ufak ayrılıyorum.
kısmetse yarın sabah ben yine burada sizlerle olacağım.
yarına kadar kendinize ve karnınızdaki sıpalara dikkat edin emi şekerler.
hayde hayırlı akşamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.
öpüldünüz.

kızlar iyi aksamlar hepinize... umarım hepiniz iyisinizdir. merak ettım bi ugradım. bende iyi olmaya calısıyorum bugun kontrole gıttım. doktorum rahımde toparlanmanın basladıgını söledı 2 ay süre verdi. vücut kendını toplasın dedı. moralımı yuksek tutmaya calısıyorum.

hepınızı özledım kendınıze ve bebıslerınızı ıyı bakın.allahım hepizini korusun

görüşürüz meralcim sen de size ii bak! naniknanik
ah canımmm ben de seni özledim! yoluna girecek elbette herşey.. biraz zaman tanı kendine, vücuduna.. iyisin değil mi?

gurbet gelini ve nilüfer arkdaşlarım Allah sabırlıklar versin Üzmeyin kendinizi sıkmayın tatlı canınızı ( demesi kolay yaşayan bilir diyeceksiniz belki ama ) bende daha önce iki kez yaşadım. Amam şimdi 11+5 olduk Allah a çok şükür En azındna biliyorsunuz ki hamile kalabılıyorsunuz ınanın bu bile öyle büyük bir velinimet Kii

2 li test yaptıran arkadaşlarım sonuçlarınız esrtml-meral-edalim-berna ( ve ismini acele ile yazmamış olduğum arkadaşlarım ) ne kadar güzel çıkmış iyi haberler için inşallah darısı ben gibi yaptırmayan arkadaşlarımıza....

:) evet var oyle erkekler maalesef. halbu ki tam tersi, cinsellik hamile bi kadin icin oldukca saglikli. herhalde bebegin kafasina kafasina vurmaktan korkuyorlar:))) birinin onlara boyle bir seyin mumkun olmadigini soylemesi gerek. opuyorumnanaktan

bizimkinin hic oyle endiseleri yok allahtan.

2 saat sonra ikili teste gidicem, cok heyecanlim yahu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…