2009 Aralık Anneleri

kızma ablacım ben de pişman oldum ama bir daha yapmıycammmm sabah tıka basa yedim vallaa eşim erkenden kahvaltı hazırlamıştı

kızma ablacım ben de pişman oldum ama bir daha yapmıycammmm sabah tıka basa yedim vallaa eşim erkenden kahvaltı hazırlamıştı

benimki kızmaktan ziyade üzülmek gülşahcım.
allah aşkına bu kadar sorun yaratacak ne yapıyor eşleriniz anlamıyorum.
bak sabah kalkmış kahvaltını dahi hazırlamış.

kızlar ben bugün iş yerine biraz bol bieşy giymiştim herkes bana daha erken senin hamilelik giymene dediler canımı sıktılar yaaa

canım sorma bende aynı dertten doluyum benım zaten gobegım vardı bırazdaha buyudu kendı kıyafetlerım gelmıyor hamıle pantalonu aldım bun arkadaslar patronum bile yan yan bakıyor gıymeye utunıyorum onlar sayesinde aslında takmamak gerekır ama elde degil etkileniyorum senağlamaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

benimki kızmaktan ziyade üzülmek gülşahcım.
allah aşkına bu kadar sorun yaratacak ne yapıyor eşleriniz anlamıyorum.
bak sabah kalkmış kahvaltını dahi hazırlamış.

kız eşimin bişiii yaptığı yok benim gıcıklığım küçücük bişi yüzünden küstüm aslında böle değildim ama bundan sonra dikkat edicem sonra yine ben üzülüyorum neden böle yaptım diye eşim bitanedir yoksa

canım benim bu baya gıdecek bu sekılde allah bıze sabır versin

canım beli lastikli pantolonlar var onlardan al istersen ben öyle yapıyorum gerçi şuan herşeyimi giyebilirim ama belimi sıkmasın diye tedbirli davranıyorum

şu siz kelimesini sevmedim canımçok resmi.biz burda bir aileyiz siz bizli olmasın lütfen canım.ben iiyim şekerim yarın ankaradan kan tahlili sonucum gelecek sabırsızlıkla onu bekliyorum.

canım benım sız derken bebıs ve senı kastedıyordum temiz haberler alman dilegiyle diyotum darısı basıma benımde haftaya yapılacak kan testım bende sımdıden meraklıyım zaman gecmek bılmıyor kuzucugumu gormek ıcın sabırsızlanıyorum

canım beli lastikli pantolonlar var onlardan al istersen ben öyle yapıyorum gerçi şuan herşeyimi giyebilirim ama belimi sıkmasın diye tedbirli davranıyorum

annemın pantolonlarından aldım dun 2 adet onları gıyıyorum 1 ay ıdare eder ınsallah beni

kızlar valla ne çekiniyorsunuz ya giyeceğiz tabi hamile kıyafetlerini.onlar bizim için yapıldı.çokta rahartlar ben taytta giyiyorum valla bebeğimin rahatı daha önemli boşvermişim herkesi.

benim çizelgem bozulmuş kızlar ya zaten zor yapmıştım bana yaparmısın cici bişeylerrr

kızalr nasılsınız bakalım bu gün ben daha iyiyim daha iyiyim diyorum çünkü pazar gecesinden bu yana öğüre öğüre yediğimi çıkardım 3 ayı geçiyoruz kusmalar başladı galiba midemi üşüttüm ama çok korkktum bebişime bişey olmuşmudur diye. çünkü çok kötü ya çok zorlanıyorsun.perşembe günü dra gideceğim bebişimi merak ettiğim için. bir de test sonuçlarımızı göstereceğiz

hayırlı haberler alırsın inşallah tatlımmmmmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…