2009 Aralık Anneleri

dimi insan son anda heyecanlanmaya başlıyor:) herşey güzel olacak eminim haberlerini bekliyoruz.

slm kızlar nasılsınız?
ıkılı testlerı yaptırmaya baslamısınız bende bugun 10+4 um ama doktor 12 . haftasa gel dedı
12 yı surerken mı demek ıstedı yoks 11+x mı
sız kacıncı haftada gıttınız?:uhm::uhm:

nöbetten geldim,herkesin güzel hberlerini aldım ve cook mutlu oldum.canım gurbet gelini Allah yardımcın olsun canım....nilüfer den haber almak istiyorum.naptı nasıl,onu çoooook merak ediyorum...Birperi cnm.... bende 8 haftalık meleğimi kaybettim tam senesinde Allah yeni mutlu haber müjde etti bana..Darısı başına canımkaydirigubbakcemile5

Günaydın..
Arkadaşlar bizim ufaklık bir hafta geriden geldiği için doktor SAT'ı değiştirdi.18 Mart'dı, 25 Mart yaptı. Normal dedi. Bir de idrar kültüründe bakteri bulundu ve augmentin verdi. ama ben tırstığım için daha alıp içmedim bile. Başına böle şeyler gelen var mı?

günaydın şekerden daha tatlı anneler,
nasılsınız bu sabah?
güzel haberlerinizi almak ne güzeeeeeeeeel.
ayşecim iyi bak kendine tatlım.
nilüferden haber alır almaz bilgi veririm kıslar.
öpüldünüüüüüüüüüüüüüüz

günaydın kızlar biz iyiz inşallah tüm anne adaylarımız da iyidir :)
mambaa sabah sabah ne güzel bi haber bu.darısı başımıza inşallah

Günaydın kızlar
Benimde idrarımda bakteri vardı ve banada augmentin verdi kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım.zaten 1 hafta kullandım 2*1 aldım. Şimdi allaha şükür geçti.

günaydın güzel annecikler nasılsınız

0.7 cikti:) burnunu gordum sipsivri:) surekli hareket halinde
sipa!

oh beeeeeeeeeeeee

çok sevindim canım hadi gözün aydın

günaydın meralcim ben iyiyim valla sen nasılsın

kızlar herkese gunaydın....
nasılsınız?

günaydım canım
günaydın kızlar biz iyiz inşallah tüm anne adaylarımız da iyidir :)
mambaa sabah sabah ne güzel bi haber bu.darısı başımıza inşallah

günayyyyyydınnnnnn ben geldim açılınnnnn

kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben doktorumdan balık yağı kapsülü istedim ocean balık yağı kapsülü verdi ama daha erken senin için dedi ve kullanabıleceğini sanmıyorum dedi kullanan varmı ve kötü bir tatmı oluyor

arkadaşlar ben doktorumdan balık yağı kapsülü istedim ocean balık yağı kapsülü verdi ama daha erken senin için dedi ve kullanabıleceğini sanmıyorum dedi kullanan varmı ve kötü bir tatmı oluyor

bilmiyorum ki canım hiç bir fikrim yok bana sadece megadny diye bir hap verdi onu kullanıyorum ihtiyacın olan herşey var bunda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…