2009 Aralık Anneleri

afiyet şeker olsun kızlar ben yemek yedim geldim ama midem bi tuhaf oldu.umarım geçer birazdan

lcw de beli lastikli kot pantolonları var ben onlardan aldım hem spor duruyor

arkadaşlar,esraie haklı,ben de onlardan aldım,çok rahat tavsiye ederim,lastikli,ben 4 kilo aldım hala rahat giyiyorum.
fms,benim de yemekten sonra midem çok kötü oluyor,maden suyu işe yarıyoe,içebiliyorsan iç bence.

bizde kzımla geldiiiiiiiiiiiiiiiik
karınını doyurup bebeklerini sevindiren anneler afiyet olsun hepinize,

bahar'la konuştum ağrılarının bebekle hiçbir ilgisi yokmuş. doktoru idrar yollarından şüphelenmiş. kan ve idrar tahlili vermiş. 13:30 gibi dr gösterecekmiş kıslaaaaaaaaaar.

çeyim bari bende kötü oldum sanki bulanacakmış gibi midem of bklm umarım geçer

ya kızlar yeni çizelge yaptım ama profilime yapıştırıyorıum ama yinede göstermiyor neden acaba ki

kızlar bahardan haber varmı dun agrısı vardı cok bugun doktora gıdecektı merak ettım umarım onemlı bırsey degıldır

selam kızlar nasılsınız.vede gözün aydın mambaa haydi geçmiş olsun bakalım.az önce lcw ye gittim belden lastikli epey model var artık hamile reyonuna doğru geçiş yapmaya başladım tişörtler komik durmaya başladı 36 bedende ısrar etmek artık bu saatten sonra saçma olacak:)

SİTE BUGÜNDE BENİ SİNİİİİİR ETTİ EDA.
BİRDE BUGÜN KİMSEDE SES YOK.
SICAKTANMI ACABA?fisfisfis

kızlarrrrr ben geldimmmmmm huhuuuuuuuu..kimse yok muuuuuu? biz dr. a gittik teyjeleriii..biliyorsunuz ben görüntüleme merkezinde cinsiyet öğrenmiştimm..dr.um ise pek bu zamanlarda göstermezler ama bakalımmm dedii..bizim minik sen aç dr. teyzesine rahat rahat ben dedim kii erkek jale hanımm ,dr. cum da vallahi %99,9 erkek dedii..rahatı çok iyiydii oturuyodu biz neden hareket etmiyoo dedikkk biraz dürttük falan başladıı oynamayaa :))) boyumuz 11cm olmuş maşallahhh ultrasona göre 12 haftamız dolduu..ilaç ,iğne artıkın bittiii heyyooooooooooo:dance: deniz serbest havuz yokkk herşey yolunda bi de kan verdimm ense kalınlığı 1,1 çok şükür....

Koton dada çok güzel bluzlar var. tiril tiril elbiseler varya :) bluzlar bu sene bizim için çalışıyor hep bol çalşmışlar. kotona bakmadan da geçmeyin derim.lcw ninbluz modelleri güzel degil pantalonlarına bakmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…