kızlarrrrr ben geldimmmmmm huhuuuuuuuu..kimse yok muuuuuu? biz dr. a gittik teyjeleriii..biliyorsunuz ben görüntüleme merkezinde cinsiyet öğrenmiştimm..dr.um ise pek bu zamanlarda göstermezler ama bakalımmm dedii..bizim minik sen aç dr. teyzesine rahat rahat ben dedim kii erkek jale hanımm ,dr. cum da vallahi %99,9 erkek dedii..rahatı çok iyiydii oturuyodu biz neden hareket etmiyoo dedikkk biraz dürttük falan başladıı oynamayaa :))) boyumuz 11cm olmuş maşallahhh ultrasona göre 12 haftamız dolduu..ilaç ,iğne artıkın bittiii heyyooooooooooo:dance: deniz serbest havuz yokkk herşey yolunda bi de kan verdimm ense kalınlığı 1,1 çok şükür....
Koton dada çok güzel bluzlar var. tiril tiril elbiseler varya :) bluzlar bu sene bizim için çalışıyor hep bol çalşmışlar. kotona bakmadan da geçmeyin derim.lcw ninbluz modelleri güzel degil pantalonlarına bakmadım...
kızlarrrrr ben geldimmmmmm huhuuuuuuuu..kimse yok muuuuuu? biz dr. a gittik teyjeleriii..biliyorsunuz ben görüntüleme merkezinde cinsiyet öğrenmiştimm..dr.um ise pek bu zamanlarda göstermezler ama bakalımmm dedii..bizim minik sen aç dr. teyzesine rahat rahat ben dedim kii erkek jale hanımm ,dr. cum da vallahi %99,9 erkek dedii..rahatı çok iyiydii oturuyodu biz neden hareket etmiyoo dedikkk biraz dürttük falan başladıı oynamayaa :))) boyumuz 11cm olmuş maşallahhh ultrasona göre 12 haftamız dolduu..ilaç ,iğne artıkın bittiii heyyooooooooooo:dance: deniz serbest havuz yokkk herşey yolunda bi de kan verdimm ense kalınlığı 1,1 çok şükür....
hsogeldın canım masallah hadı allah kucagına almak nasıp etsın tosuncugu...aranızda bı ben kaldm herhalde en sona merak edıyorum sızlerde boyle soyleyıce sabırsızlanıyorum
hsogeldın canım masallah hadı allah kucagına almak nasıp etsın tosuncugu...aranızda bı ben kaldm herhalde en sona merak edıyorum sızlerde boyle soyleyıce sabırsızlanıyorum
amin bitanemmm hepimizin inşallah...nie sen sona kaldın kiii:uhm:
amin bitanemmm hepimizin inşallah...nie sen sona kaldın kiii:uhm:
buradayım canım
ara ara işlerimle ilgileniyorumdakaydirigubbakcemile2
saçmalamasınlar.
doktorarımız zaten rahat bol şeyler giymemizi öneriyorlar.
amaaaaaaaaaan hazan onlarımı takacaksın kafana.
insanlar üzerlerine vazife olmayan şeyelere karışmayı ne çok seviyorlar yahu:mymeka:
merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canııııııııııııııııııııııııııııııııım
söyle bitanem ?
öğrendin tabiii bebişin sağlıklı oh oh senden mutlusu yok maaşallah darısı başıma dimi meral?
amin canım sendende hayırlı haberler bekliyorum canım arkadaşım benim.
valla bebişimi gördüm, sağlıklı olduğunuda öğrendim, şükürler olsun bende eşimde çok rahatladık.
darısı tüm annelerimizin ve anne olmak isteyen güzel kalpli anne adaylarımıza.
öpüyorum dikkat et kendine ...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?