2009 Aralık Anneleri

çok sevndm cnm hadi hayırlısı bklmm

evet lcwde üstler berbat bize göre nerdeyse yok ama seven hill de güzel üstler var bide uzun göğüsten lastikli elbiseler çıktı bu sene bol moda diyorum arkadaşlarada herkes onlar hersene modaydı sen artık ihtiyacın olduğu için farkediyosun diyolar.aslında haklılar

hsogeldın canım masallah hadı allah kucagına almak nasıp etsın tosuncugu...aranızda bı ben kaldm herhalde en sona merak edıyorum sızlerde boyle soyleyıce sabırsızlanıyorum

hsogeldın canım masallah hadı allah kucagına almak nasıp etsın tosuncugu...aranızda bı ben kaldm herhalde en sona merak edıyorum sızlerde boyle soyleyıce sabırsızlanıyorum

amin bitanemmm hepimizin inşallah...nie sen sona kaldın kiii:uhm:

yok cnm bende öğerenemedim tek değilsinn.sanrım izmirin doktorları kuralcı belli ay dolmadan söylemiyorlar

Meralcim sana katılıyorum canım,hazancım boşver herkes bişey söylüyor sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle giyin onlara da neşakkıdızemuszemus:CüvCüv:

kızlar iyi akşamlar hepinize ben çıkıyorum dikkat edin bebişlerinizeee..

selam kızlar, benim de bulantılarım azaldı ama şimdi ne yesem midem çok ekşiyo ve yanıyo. ağzımda kötü bi tat oluşuyo ne yaptıysam geçmedi. maden suyu içiyorum ama 10dk faydası oluyo. napıcam bilmiyorum.

selam aralık anneleri
herkes iyidir inşallah bulantılarım devam ediyor ama kusmalarım azaldı çok mutluyum zemuszemusama merakdan çatlamak üzereyim ayyy herkes öğrenmiş neredeyse bebeğinin cinsiyetini yaaaa
listeye artık kız erkek diye koyacak kadar çoğaldı yani haftaya kadar sabretmek zorundayım :1closedeyes:
sağlıklı mı değilmi kızmı erkek mi hamilelik zormuş valla arkadaşlar bir hareket etmeye başlasalar iyi olduklarını kendimiz anlasak değilmi
annelerimizi eski kadınları düşünüyorum doğana kadar bebekden bi haber 9ay geçirmişler ne zormuş değilmi?
neyse öperim hepinizi güzel anneler:enbuyukkk:

tatlıdan daha tatlı anneler,
bende aranızdan ayrılmak zorundayım.
ama yarın yine sizlerle olacağım allah nasip ederse.
kendinize ve kuzucuklarınıza dikkat edin.
kocaman öptüm hepinizi.

amin canım sendende hayırlı haberler bekliyorum canım arkadaşım benim.
valla bebişimi gördüm, sağlıklı olduğunuda öğrendim, şükürler olsun bende eşimde çok rahatladık.
darısı tüm annelerimizin ve anne olmak isteyen güzel kalpli anne adaylarımıza.
öpüyorum dikkat et kendine ...:1hug:

amin canımcığım sağolasın rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin hepimize inşallah:Saruboceq:
hadi bende seni öptüm iyi akşamlar meralciğim Şeniz

seçilcim çok sevindim canımm,
haftaya bi daha gidiyor musun görmeye =))))))))))
gözün aydın tekrardan Allah nazardan korusun teyzesini!!!!

Merhaba arkadaşlar pek girip sohbet edemez oldum siteye.Umarım hepiniiizz iyisinizdir.Ben bir kaç gündür daha iyiyim azaldı bulantılarım.Yarın ben de dr.a gidecem bakalım bebişim nasılmışş.Hem dr.a ikili testi ücretini falan soracam.
Bugün bebek mama önlüğü aldım bebişime ilk kez.Cinsiyet bilemediğimden de sarı aldım:1closedeyes: onu da babalar gününde eşimin hediyesinin yanında verecem.Üzerinde beni öpme yazıyor :dance: esprisine aldım.
Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere.

Ne kadar güzel şeyler yaşamışsın beyazbeyaz maşaallah (al bi boncuk da bnden) Darısı hepimizin başına. E artık tadını çıkarırsın bu güzelliğin:) :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…