2009 Aralık Anneleri

little_princess canım bn suyun tadını bile alamıyorum. Çok susuyorum dilim damağım yapışıor birbirine ama su içince ağzımda şekerli bi tat kalıyor:S-tatlicadiarzu-
geçecek inşaallahhhhhh ve keyfini süreceğizzemuszemus

Nehir67 sana da merhaba . Bnm de bulantılarım azaldı ama hah bitti dediğim anda kendini hatırlatıyor.. enteresan... O önlüğe gelince aklıma ilk gelen valla ne yalan soyleyeyim kirli hali oldu uffff uzerine puskurulmuş mamalr meyve püreleri vs oh oh ne şamatacokacimcoook

Benim de aynı canım hatta yazarken düşündüm,bulantım azaldı diyorum yine başlıyor diye.inşallah böyle böyle yok olacak zaten.
sırnaşık şey Biz alacaz onlar pisletecek zaten alışmamız lazım:jeyyar:

Zaten bundan sonra görev o nehircimm. Sonuçta bn de çok çektirdim annneye babaya, e bunun bir diyeti vardı mutlakakafamçokkarıştı aynı cinsten. önemli dileklerimden biri de inşaallah biz de onlar kadar başarılı oluruz bu işte. Malum çalışmak + ev çocuk -tatlicadiarzu-

Evet çektirene çektiren bulunurmuş-tatlicadiarzu- Ama olsun tatlı uğraşlar bunlar.Ben de annemin yeni aldığı pantolonu ilk giydiğimde sokakta yırtıp geldiğimi bilirim:jeyyar:
Biz binbir hevesle alıp giydirecez onlar kirletecekkaydirigubbakcemile3 Olsunn kirlenmek güzeldirr:lepi:kaydirigubbakcemile3

Mesleğini yapıyormusun sen nehir? özel çalışıyorsan biraz aksar heralde değilmi?

Bir avukatla beraber çalışıyorum ama en azından üç ay dolana kadar ara verdim çünkü bir kaç kez lekelenme olunca korktum ve dr.da eğer mecbur değilsen gitme bu süre dolana kadar dedi.Ben de gitmiyorum aslında rahat gelmedi de değill.Bilmiyorum süre dolunca ne yaparım..Sen çalışıyormusun?

herkese selamlar..nete giremediğim için yazamadım.idraryolu enfeksiyonum geçti ohh derken 3 haftadır öksürükle boğuşuyorum.doktorum veriler ilaçları onaylamadığı için kullanamamıştım o da ilerledi tabi..12.haftaya kadar doğru düzgün miğdesi bulanmayan ben öksürürken 6 saatte 3 kere kustum perşembe günü..birinde bir yudum kayısı yemiştim birinde yarım bardak ıhlamur..öğleden sonra baktım ateşim de çıkıyor acil gittik doktora.kanda enfeksiyon görünüyormuş.diğer kan değerlerim ve idrar tahlili temiz çıktı.12 hafta bitti diye artık ilaçlarını kullanmalısın dedi..perşembeden beri antibiyotik kullanıyorum.üzülüyorum ama artık bebişimin iyiliği için de gerekli..öksürürken boğuluyorum..neyse gelelim güzel kısma:
bebişimin parmaklarını gördüm ve çok güldüm..7cm olmuş özellikle kolları o kadar güzelki..
çıkınca eşim dedi ki itiraf et hepsi numaraydı bebeği görnek için dimi?? :)
ben de ağladım herşeye rağmen minik kalbi pıt pıt atıyor yavrumun...
sizden de ne güzel haberler var öyle..okudukça yüzüm güldü valla...
23 haziranda randevumuz.bi de temmuzda ayrıntılı ultrasona gidicez..
hepiniz kalın sağlıcakla..
teker teker öpüyorum...

Hmmm .. aslında her şey biz farketmeden ayarlanıyor. hiç kafanı yorma, Allah onu bir düzene koymuştur. Bn kızımda çok uzak bir ilçeye hem de yatılı okula gidiş geliş yapıyordum ve tayinimn gelmesi imkansızdı. 6 aylık hamileyken işler birden değişik şekilde tıkırında gitti ve evimin dibine tayinim çıktı Biraz kızımın kısmetine bağladım , biraz da tabi kiii Allah kimseye taşıyabileceğinden fazla yük vermezmiş ona..
Sen de inşaallah bırak izin mizin olayını, bebeğini kolaylayınca (kızını diye yazdım:S:S geri sildim, kız mı olacak nedir seninki) kendi işini kurarsın .. ne dersina.s

elifciğim epey bişey yaşamışsın. normalde olsa rahatsızlandım biraz der geçiştirirsin, ama hamilelikte epey tedirgin edici değilmi:uhm: sen de guzel şeyler görmüşsün, ne güzel maşaallah (bu arada kocana hak vermıyor değilim) bi de cinsiyet gorseymişsin değilmi.. dr bilgi verdi mi gorememiş mi?

pozisyon olarak uygun değil dedi.zaten ben de belemiyordum daha erken.bu arada ablam benden 3 hafta önde onun oğlu olucakmış.bi tanecik kızı vardı zaten..
benim acil çıkmam lazım.hoşcakalın

Evet canım Allah yardım ediyor sanırım bizlereNe güzel olmuş senin de tayininin hemen yakına çıkması.Ablam ilk çocuğunda 9ay nerdeyse 45dak. yola işe gitmişti hem de yolu kötüydü gittiği yerin..Ben dayanamam gibi geliyor.Zaten kendi işimi kurmayı yada olursa birşirkette başlamayı istiyorum artık ben de.Bilmiyorum zaman ne getirir bana da.
Evet yaa bunu duymak hoşuma gitti.Benim ve eşimin de kız geçiyor gönlümüzden ama tabi sağlıklı olsun hiç farketmez ne de olsa bizim parçamız olacak çok seveceğiz.Bana da hep kız gibi geliyor ama bilmiyorum bazen de erkek gibi..:uhmaha öğrenmeme çok var.Zor tutuyorum kendimi kıyafet falan almamak için ama alsam da zaten kız mı erkek mi kıyafeti alacağımı bilmediğimden alamıyorum..
Ne güzel senin kızın varmış Allah bağışlasın senin de belki erkek olur çoğunlukla erkek oluyormulş sanırım bu dönemde.Bana da öyle geldi şimdi.

tabi ki bn de her normal insan gibi ikinciyi farklı isterim ama kucağa aldıktan sonra heralde unutur gider her anne baba o tip şeyleri:) erkek çocuk bir doğduğunda bir de düğününde sevindirirmiş derler. ama nedense büyükler hayrı iyiliği kız çocuklarından gormelerine rağmen inatla erkek çocuğu ön planda tutuyor.
İlk çocuğun kız olması iyidir derler, hani anneye yardımı olurmuş, yeni nesil ne kadar iş bitirici olabilirse tabi... Allah isteğinize göre hayırlısını versin inş.
aman ha kıyafet alırken çok biriktirme o kadar hızlı büyüyorlar ki aklın almaz.. öööyle kalıyor giyecekler gıcır gıcır..

Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.Başkası ne derse desin bebekler bizim.Kız çocuk aileye anneye daha bağlı oluyor bu bir gerçek.Büyüdükçe daha çok çıkıyor fark ortaya.Her ikisinin de güzel yanları var..
Evet canım fazla bişey almamak lazım.hele ki bizimkiler kış bebeği olacak 5aylık olana kadar evden doğru dürüst çıkamazlar bile.

nehir bn not giriyorum şu an, o yuzden bilgisayar başındayım ve yazabiliyorum. Senin işin varsa tutmayalım:)

Not girme işini ablamdan biliyorum baya gıcık bir şey.Tam hepsini giriyorum sistem gidiyor dioyr.Kolay gelsin sana canım.Asıl ben seni tutmayayım da işini bitir hemencecik.Ben de çıkayım artık görüşmek üzere.Kendine ve bebişlerine iyi bakyerimseniben

hmmm.. ablaya kolaylıklar tşk ederim.. sana da hayırlı akşamlar

merhaba ben yeni üyeyim.benimde sat 8 mart.inş. bende Allah'ın izniyle Aralık annesi olucam.Allah hepimizi sağlıkla o günlere ulaştırsın inş.arkadaşlar.

aynen canım ya hatta eşime bu suyu farklı bi yerden mi aldık, çok şekerli diye sordum inşallah geçecek

selammm kızlar ben geldım
nasılsınzı
balıklama daldım
ya su tıckerlerı bı ben beceremedım yaa:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…